اقا يعني چي فعلا درست نميشه نرم افزاري يا سخت افزاري چه كار كنمنقل قول:
اقا يعني چي فعلا درست نميشه نرم افزاري يا سخت افزاري چه كار كنمنقل قول:
گفتی از بازی ترسناک میترسی یاد دوستم افتادم...اونم وقتی سایلنت هیل رو بازی میکرد میگفت وقتی میرسه به این زامبیاش میترسه دستگاه رو میخاموشه :31:نقل قول:
والا نظر من راجع به این 3 تا بازی که گفتی...نظر خوبی نیست
clody که بچه بازیه
marvel هم چون rpg Action هست و منم اصلا با سبک rpg حال نمیکنم (البته به کسی بر نخوره ها)...زیاد نبازیدمش...گرافیک 5....گیم پلی 4
wrrior orochi 2 هم که اکشنه...گرافیک 6 ... گیم پلی 5 (تو مایه های dynasty warrior میزنه)
اینا نظر منه ها....شاید شما خوشت بیاد
هیچی.فکر کنم سخت افزاریه(دقیق نمیدونم) به هر حال فعلا راهی برا درست کردنش وجود نداره:41: و به قول آقا علی باید بذاری رو طاقچه اتاق و ازش لذت ببری.نقل قول:
من چشمم آب نمي خوره PSP GO هك بشه ! كنج آورده 325 هزارتومن ..... از نزديك خيلي ريزه ميزس !
هکر ها اگه می تونستن PSP 3000 رو هک کامل می کردن .نقل قول:
چه خبره!!!!نقل قول:
كنج آورده 325 هزارتومن
میتونی با این پول 360 بگیری.تازه lcdیش کوچیکتره و از همه مهمتر کپی خور نیست و فکر نکنم بشه.
شما بازی dead space رو بازی کنی چی کار می کنی :31: قیافه آدم اینجوری می شه ( :42: )نقل قول:
یک راه دیگه استفاده از PSP بریک شده ( آجر ) گذاشتن بر روی طاقچه ( open ) و زیبایی خانه است و استفاده به عنوان گلدان است . با استفاده از مادربورد PSP می توانید نمره ی خوبی در درس حرفه و فن داشته باشید .
راه استفاده دیگر استفاده باطری و شارژر برای گرم کردن نقاط بدن می باشد . ( البته مراقب برق گرفتگی باشید )
:22::39::15: شکلت ها تنها جهت زیبایی می باشد . همانند PSP بریک شده .
سلام دوستان یه چند وقتی نبودم
چه خبرا go هم که اومده ایران 75 تا 100 هزار تومن هم از قیمت جهانیش گرونتره
یعنی چراغ پاور روشن میشه اما صفحه بالا نمیاد؟باتری رو در بیار و بگذار اگر وقتی گذاشتی و هنوز روشنش نکردی چراغ پاور روشن میشه دقیقا مشکل من بود که درست شد!نقل قول:
5.55 & 6.00 Games Decrypter V2 استفاده میکنی تو psp یت؟
فروشنده ها مغزشون تاب داره .نقل قول:
البته ایران تو تحریم هم هست . :19:
شما هنوز اطلاعاتی که خواستم را نداید.نقل قول:
یک توضیح کامل بدید که چیکار کردید که اینشکلی شد.
اگر psp شما از این سری جدید که با ChickHEN کپی خور شده ( کپی خور موقت) و حالا که روشن میکنی فقط چراغ پاور روشن میشه و دستگاه بوت نمیشه باید بگم psp شما بریک شده و تا الان راه حلی برای درست کردنش وجود نداره.
(البته اگه خارج از ایران باشی میتونی با مراجعه به نمایندگی ها سونی درستش کنی.)
بریک شدن هم نرم افزاری هست و دلیلش هم ور رفتن خود شما به دستگاه هست.
بچه ها با عوض کردن version.txt میتونم بازی gt رو اجرا کنم؟
بازی رو فیکس کردم ولی ورژن پی اس پیم 5.03mhu هست....تا حالا به این گزینه از منوی فریمور دست نزدم....کسی اطلاعات در این مورد داره؟
فکر نکنم اجرا بشه.نقل قول:
اما امتحانش ضرری هم نداره.
----------------------------------------
راستی امروز این GT را ریختم روی بازی.اون چیزی که فکر میکردم نبود یک جوری بود.
هیجانش خیلی کم بود.گرافیک هم اون چیزی که فکرش را میکردم نبود.
بعدا قشنگ میشه یا تا آخر بازی اینشکلی هست؟:13:
خسته نباشی مرد بزرگ.گرافیکش خوبه داش علی کم لطفی نکن:31:.مثل شماره4 پی اس 2 هست.نقل قول:
من تمومش کردم متاسفانه آخرش هیچی آزاد نکرد.ماشینا هم همه قفله هنوز.:41:
ولی پولم 5400000 هست نمیدونم چیکارش کنم
ممنون مرسی.نقل قول:
GT را که فکر کنم من قبل از همتون دانلود کرده باشم(تقریبا همون شبی که لینک هاش توی نت پخش شد)
تا الان بازی نکردم به دلیل اینکه چندتا بازی داخل psp بود میخواستم تمام بشوند بعد پاکش کنم.
من نگفتم گرافیک بده.گفتم اون چیزی که فکرش را میکردم نبود.انتظار داشتم یکم بیشتر باشه.(البته شاید من پر توقع هستم :46:)
برای من یک ماشین بیشتر آزاد نبود.همون ماشین قرمزه.مثل اینکه هوندا بود یادم نیست.
خوب حالا میدونی چطور اینکار ور باید انجام داد؟!توی ریشه مموری باید فایل تکست درست کنم؟توش چی بنویسم؟نقل قول:
فکر نکنم اجرا بشه.
اما امتحانش ضرری هم نداره.
اصلا ولش کن!اگه راهی بود همه جا پخش میشد!
راستی علی جان یه زحمت بکش اون لیست بازیهای تست شده(اونایی که فیکس شدن) رو آپدیت کن که ببینیم کدوم بازیها رو دانلود کنیم.
ممنون
چون خودم تست نکردم نمیتونم روشی بهت بگم.چون ممکنه خدای نکرده مشکلی پیش بیاد و من شرمندت بشم.نقل قول:
لبست بازی های تست شده را هم حتما آپدیت میکنم.
چون برای هر تست باید ابتدا بازی را روی 5.50gen تست کنم سپس توسط پاندورا به 5.00m33 دانگرید کنم و تست کنم سپس به فریمور 5.03mhu آپدیت کنم دوباره تست کنم و در آخر دوباره پاندورا به 5.00m33 دانگرید کنم و سپس به 5.50Gen آپدیت کنم یکم وقت گیر هست.
سرم خلوت شد حتما این کار را انجام میدهم.
اما شما میتونی از اون لیستی که به صورت عکس هست هم استفاده کنی.
این دستکاری شامل چه کارایی می شه ؟ اگه می شه توضیح بدید ما این جوری نشیم .نقل قول:
ممنون
آخه جی تی که NFS نیست نیترو بزنی فاز بره بالا!جی تی به سبک خودش هیجان داره.بیشتر از اون هم تمرکز میخواد و تمرین.نقل قول:
با اجازه آقا علینقل قول:
هر چیزی که مربوط به flash0 بشه اگه به اشتباه دست کاری بشه psp رحمت خدا میره
مثلا همین cfwe یه چیزیایی رو به flash0 اضافه و تغییر میده حالا اگه این برنامه به نوعی خرای بشه (فرض می کنیم)
یه فایل رو اشتباه تغیر میده یا یکی رو اضافه نمی کنه
همین باعث بریک شدن دستگاه میشه
آقا این برنامه action replay max برای psp هست؟
چیه اصلا؟؟؟
یه چیزیه که به powersaves ربط داره.نقل قول:
حالا این powersaves چیه من نمیدونم.
برو اینجا مینیم چی میشه:
کد:http://www.psp411.com/show/product/233/0/Action_Replay_Max.html
نفهمیدم چیه ولی هم جالبه هم گرون:دینقل قول:
دارم ویدیو رو میبینم ببینم چیزی حالیم میشه:31:کد:http://uk.codejunkies.com/Products/PSP-Action-Replay-1GB__EF000682.aspx
نقل قول:
من حرفی از نیترو زدم؟:19:
والا ماشینی که به عنوان پیشفرض بود زیادی آهسته میرفت.الان که چند تا ماشین آزاد کردم داره جالب تر میشه.
خوب منم GT میخوام.
علی جون بالاخره میدی به ما این GT رو؟:45::43:
چرا ندم؟؟نقل قول:
گفتم که باید تا 2 شنبه صبر کنی تا بتونم برات پست کنم.
مگه فریمویرت 5.03mhu نیست ؟نقل قول:
در مورد action replay max هم یه چیزای فهمیدم
این برنامه که روی یک مموری میفروشن پر از چیت و سیو بازی ها هست
آخه بازی باچیت هم حال میده که بخوای بخاطرش 30$ بدی؟
آقا من گیم شارک میخوااااااااااام :19::19::19::19::19:
من فکر کردم این action replay max یه جور game shark هست
تو سایلنت هیل گیر کردم.....به یه غول رسیدم نه جون دارم...نه تیر
چرا.میخوام psp رفیقمو به بهانه اینکه میخوام واسش آپ کنم بگیرم باهاش بازی کنم:21::27:نقل قول:
آره چرته این برنامه.یه وقت نری بخریا!:31:
دوستان يك خبر مهم
فردي به نام mc707 يك patcher ارائه كرده كه قادر به اجراي بسياري از بازيهاي جديد(تقريبا 90 درصد) بر روي فريمورهاي 5.03 mhu- Gen - m33مي باشد. در فروم هاي خارجي اين موضوع تاييد شده است. لطفا مديران و فعالان در اين رابطه تحقيق بيشتري نمايند و بچه ها رو با خبر كنند. بچه هايي كه psp 3000 دارند ديگه غصه نخورن!!!
(كافيه كه دو كلمه mc707 و patcher رو توي گوگل سرچ كنيد)
سلام خدمت دوستان زحمتکش انجمن
متاسفانه دستگاه psp من با باطری روشن نمیشه
و فقط با شارژر می تونم روشنش کنم
تو قسمت Battery Information هم که می رم Power Source دستگاه External هستش
ورژن دستگاه هم 5.03هست
کسی می تونه کمک کنه چیکار باید بکنم...؟
سلامنقل قول:
با استفاده از تلویزیون و چیز هایی که پرتابی هستند بکشش
اگه سیو قدیمی داری از اونجا شروع کن .
حتما بازی رو تموم کن خیلی زیباست .
بازی دو عدد پایان دارد .
نمیدونم این همونه که آقا علی گذاشته یا نه ولی برو اینجا؛بعد میتونی تو هم بازیا رو اجرا کنی:نقل قول:
دوستان يك خبر مهم
فردي به نام mc707 يك patcher ارائه كرده كه قادر به اجراي بسياري از بازيهاي جديد(تقريبا 90 درصد) بر روي فريمورهاي 5.03 mhu- Gen - m33مي باشد. در فروم هاي خارجي اين موضوع تاييد شده است. لطفا مديران و فعالان در اين رابطه تحقيق بيشتري نمايند و بچه ها رو با خبر كنند. بچه هايي كه psp 3000 دارند ديگه غصه نخورن!!!
(كافيه كه دو كلمه mc707 و patcher رو توي گوگل سرچ كنيد)
اجرار بازی های جدید psp که به فریمور 5.55 یا 6.00 احتیاج دارند بر روی فریمور های 5.50gen-b ;5.03MHU;5.00m33 :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=354559
باتری شما به ملکوت اعلا پیوسته باید یه باتری نو بخریدنقل قول:
نقل قول:
همون طور که qwert عزیز گفت این چیز جدیدی نیست اقاchoory تو همون تاپیکی که qwert معرفی کرده به طور کامل فارسی توضیح داده
با سلام من می خوام یه PSP بخرم لطفا راهنمایی کنید کدوم مدلشو بخرم که راحت هک بشه و بازیهای جدید هم روش اجرا بشه ؟
پست اول حتمآ خوانده شودنقل قول:
برای اجرای بازیهای جدید باید ورژن 5.5gen داشته باشی می خوام بدونم جدیدترین مدل PSP که به این ورژن آپدیت بشه کدوم نوعشه ؟نقل قول:
تمامی مدل های فت (1000 ) و مدل های قدیمی اسلیم (2000 البته بعضی از انها) قابلیت نصب 5.5gen رو دارند قیمت این دو مدل اگه نوش گیر بیاد 80 تا 100 هزار تومن از مدل هایی که قابلیت کپی خور دائم ندارند گرونتر هستنقل قول:
( البته بعضی از یازی های جدید هم رو مدل های جدید (2000 های جدید و تمامی 3000 ها) می ایند)
این عکس نشون میده که کدوم یک از بازی های جدید روی کدوم یک از فریم ور ها میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورژن 5.03 که همش non