کاش میتوانستم همچون پرنده ای پروبال شکسته باشم.....
تا در کنج قلبت خانه ای بسازم......
تا آنفولانزای مرغی بگیری،بمیری....نکبت!
Printable View
کاش میتوانستم همچون پرنده ای پروبال شکسته باشم.....
تا در کنج قلبت خانه ای بسازم......
تا آنفولانزای مرغی بگیری،بمیری....نکبت!
میدونین تفاوت شهرداری با صدا و سیما چیه؟؟؟؟
اولی آشغال جمع میکنه...دومی آشغال پخش میکنه......
تركه ميخواسته بياد تهران، ميره ترمينال از يه راننده ميپرسه آقا بليط تهران چند؟ رانندهه ميگه: اگه جلو بشيني 1000 تومن وسط 800 تومن رو بوفه 500 تومن، بعد ميخواد يكم يارو رو سر كار بذاره، ميگه: اگه دنبال اتوبوس هم بدويي 300 تومن! تركه يك نگاهب به كيف پولش ميكنه، ميگه: خوبه دنبالش ميدوم! خلاصه 300 تومن ميده و بسمالله شروع ميكنه دنبال اتوبوس دويدن. نزديكاي غروب اتوبوس داشته از نزديكاي كرج رد ميشده، رانندهه ميبينه تركه هي داره از عقب اشاره ميكنه، شاگردش ميگه: بابا این یارو دهنش سرویس شد! نگه دار سوار شه. هوا داره تاريك ميشه سختشه، بيچاره 300 تومن هم كه داده. راننده هم نگه ميداره تركه نفس نفس زنان و شاكي مياد جلو ميگه: اينجا كرج بود؟ راننده ميگه: آره. تركه ميگه: خوب مرتيكه خر چرا هر چي علامت ميدم نگه نميداري؟! من ميخواستم كرج پياده شم!!!!!!
وقتی به چهره ی تو فکر میکنم.....
.....
...
..
.
به شوخ طبعی خدا پی میبرم......
من امروز از از نبودن اس ام اس رنج میبرم.....هم اکنون نیازمند یاری سبزتان
هستیم(کمیته مبارزه با کمبود اس ام اس)
سه نفر ميخواستن حكم بازي كنن، يك پا كم داشتن. يكيشون ميگه: اصغرجون قربون دستت، ببين كسي رو سر كوچه گير مياري؟ اصغر از پنجره يك نگاه ميندازه تو كوچه، ميبينه يك بابايي واستاده سر چهار راه، دستش رو هم كرده تو جيب شلوارش، داره واسه خودش سوت ميزنه. اصغر از همون بالا داد ميزنه: آقا! بازي ميكني؟!! يارو هول ميشه، ميگه: نه به خدا، دارم تنمو ميخارونم!!!
haaaaa GOOL VAKHORDI man sms nabidam. man vojdane mobilet bidam faghat mikhastam mano az jibet dar vayari ta kami hava vakhoram.
دختر در هر سني چيه: 13 سالگي: ببو...، 17 سالگي: ليمو...، 22 سالگي: هالو...، 29 سالگي: آلو...، 35 سالگي: لبو...، 45 سالگي: كادو...، 55 سالگي: لولو...!
يه ماره ميره تو شرت عربه، ميگه: رخصت پهلوون!
تركه قدش كوتاه بوده، كلهاش بو جوراب ميداده!