نقل قول:
من با مودم معمولی 4 جی 4 تا آنتن دارم الان مودم بیرونی خریدم اوردن ولی هنوز نصب نکردم می خوام ببینم کارایی و سرعتش به چه صورت هس ایا از این 4 جی معمولی بیشتر هست این حدود 3 مگ دانلود میده ایا اون بره رو پشت بوم بیشتر سرویس میده ؟
Printable View
نقل قول:
من با مودم معمولی 4 جی 4 تا آنتن دارم الان مودم بیرونی خریدم اوردن ولی هنوز نصب نکردم می خوام ببینم کارایی و سرعتش به چه صورت هس ایا از این 4 جی معمولی بیشتر هست این حدود 3 مگ دانلود میده ایا اون بره رو پشت بوم بیشتر سرویس میده ؟
ممکنه بیشتر بشه تا ۶ یا ۷ حداکثر، و مودم بیرونی قطعا تاثیر داره، رو پشتبام ممکنه فرق کنه اگر خیلی دورتون شلوغهنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
ما کارخانه مون در حاشیه اتوبان ازادگان هست و این منطقه خلوتی هست مودم که 4 تا خط میده تو کنج دفترم گذاشتم احساس میکنم برم بالا پشت بام خیلی بهتر خواهد شد حالا اینکه تفاوت تا چه حد باشه باید تست کرد که سیم فعال بشه اینجا اطلاع میدمنقل قول:
بعد از کلی جستجو یک نقطه خانه پیدا کردم که مودم یکدانه آنتن میدهد اما از سرعت نپرسید که افتضاح عین اینترنتای دیزلی عهد دقیانوس از لحاظ سرعت زنگ زدم میگه مشکلی نداره منم از مودم مدل شما دارم 2 تا آنتنش پره و این مودم حتی نزدیک دکل هم بگذارید نهایت 4 تا از 5 آنتنش پر میشه میگم عزیزم برام آنتن مهم نیست سرعت مهم احتمالا دکلتون مشکل دارد هیچی یکم گفت الو الو صداتون و ندارم و قطع کرد خانمه هم که فقط منتظره تا مکالمه قطع بشه زودی بیاد بگه کد کارشناس مربوطه فلان در صورت رضایت .... یک زمانی پشت پرایدی خوندم ببخشید خر بخر پراید نخر حالا به همون نتیجه رسیدم
ببینید دکل ها و نقطه قرار گیری مودم خیلی تاثیر داره الان من اینجا دقیقا مودم روی میزم بود بعضی وقت ها میشد دو انتن بعضی وقت ها میشد یک انتن سرعت هم نهایتا دانلود رو 750 کیلو بود
دو تا دبه اوردم مودم رو گذاشتم روی دبه ها بردم نزدیک سقف سرعت شد 3 مگ دانلود 4 انتن
بردم چسبوندم به سقف انتن تکون نخورد ولی سرعت اومد رو 2 مگ دانلود به این نتیجه رسیدم نقطه دید دکل خیلی متفاوت هست
این مودم cat4 هست.از باند های 42 و 43 تی دی پشتیانی میکنه و هنوز آنلاک نشده و فکر نمیکنم نیازی به آنلاک داشته باشه چون هر اپراتور از یک فرکانس و باند پشتبانی میکنه.مال شرکت gemtek هستنقل قول:
کد:
B42_43 LTE CPE
3GPP Rel. 9
LTE UE Cat 4
LTE B42_43
Wi-Fi: 802.11 b/g/n 2x2 MIMO (30 users)
High Gain embedded Antenna
RJ-45 10/100 Fast Ethernet x 2
RJ-11 for voice
Netlimiter بهتره.... اما این واسه ویندوزهنقل قول:
منظورم کلیه!!!
باید مودم قابلیتشو داشته باشه.نقل قول: