این حالت legacy و tactical کجاست؟مگه تو گیم سیتینگ نبود؟
Printable View
این حالت legacy و tactical کجاست؟مگه تو گیم سیتینگ نبود؟
میشه لینک دانلود گزارشگر عرب رو بدین؟نقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی: Link
اگه ممکنه لینک دانلود گزارشگر عربی رو هم بزارین ممنون میشمنقل قول:
مرسی بابت راهنماییت....فقط یه چیز مشکل اینجاس که بلد نیستم چطوری اولتیمت تیم رو حذف کنم؟؟:دینقل قول:
بخشید چون واقعا تو بخش انلاین تازه کارم و اولین بارم هست که اکانت اصلی رو خریدم!
دوستان این بازی رو نمیشه با دوتا کیبورد انجام داد؟
چطوری بفهمم بازیم ورژن چنده؟
از دوستان کسی این دو نکته رو میدونه؟
1-با میلان بودم پاتو تو همون فصل اول خیلی خوب پیشرفت کرد،اما وقتی با منچستر یونایتد بازی میکردم بعد از دو فصل خواستم یه مهاجم جدید بگیرم رفتم سراغ پاتو دیدم پیشرفتش تو دو فصل به اندازه یک فصل که خودم میلان رو داشتم نبوده.
یه بار دیگه هم این تفاوت رو دیدم وقتی ولبک تو تیم خودم ذخیره بود با وقتی که به عنوان بازیکن قرضی ولی فیکس تو یه تیم دیگه تو لیگ برتر بود تقریبا یکی بود.
پس آیا بازیکنانی در تیمی که خودمون کنترل میکنیم بیشتر از تیم های دیگه رشد میکنن ؟
2-من نیمار رو برای رئال خریدم به عنوان مهاجم نوک ازش استفاده میکردم بعد از یک و نیم فصل با گرفتن قابلیت تمام کنندگی ضربات نهایی تبدیل به بازیکن کامل شد.
میخواستم بدونم اگه در پست دیگه ای ازش استفاده کنم مثلا گوش چپ باز هم مهاجم کامل میشه؟ به قابلیت هاش اضافه میشه؟
نیمار رو تقریبا یک و نیم فصل دارمش و به عنوان مهاجم چپ ازش استفاده می کنم. نسبت به روز های اول خیلی بهتر شده. الان آورالش 90 شده.نقل قول:
سلام دوستان
من مربی گری تو کریر مود رو حدود 20 فصل رفتم شاید کمتر
الان آخره فصله باشگاه بهم میگه بازنشسته شدی
ما از تمام تلاش های شما متشکریم و اینکه همیشه میزیان شما در این ورزشگاه خواهیم بود و ...
اما من نمیخوام بازنشست بشم میخوام هنوزم ادامه بدم
اخه این چه مسخره بازیه این همه زحمت کشیدم برای این تیم خب اینکه نمیشه
راهی نیست بشه اینو غیرفعال کرد یا عقب انداخت ؟