خوب دوستان هیچ ج.ابی الحمد الله نداند ! اما برای اطلاعات دوستانی که بعد از این میخوان سفارش دستگاه بدن نکاتی رو عرض میکنم
من پکیج آریستون Clas Evo گرفتم به قیمت 2830000 تومان، آریستون توسط شرکت کویر گارانتی میشده و مدلهای جدید توسط شرکت سیهاوی ( نماینده لوازم خانی بوش ایران ) ضمانت شده ، البته از بد روزگار دستگاهی که من خریدم طبق اداعای افرادی که فروختن سری اول بوده هنوز کارت گارانتی توش نبوده و قراره برای من ارسال بشه .... نصب رایگان انجام شد اما پروسه نسب و پشتیبانی فرولی به نظرم بهتر هست ، دستگاهی که من گرفتم آب گرم رو تا 60 درجه و شوفاژ رو تا 82 درجه داره در صورتی که فرولی دیواتک 24 تا 55 درجه آب گرم و 75 درجه شوفاژ داره ....
صدای دستگاه رو نمیتونم بگم زیاده یا کم چون فعلا محوته خالی بود و احتمالا انعکاس صدا تاثیر داره اما باز با این حال نسبتا کم سر و صدا هست ....
برای رادیاتور ها برای حال و پذیرایی 3 عدد 120 سانتی متری فامکو خریدم ( که اشتباه کردم و ای کاش کرمی آلمان سری X2 می خریدم ) اما محدودیت بودچه ای اجازه نمیداد
رای اتاق ها هم کرمی های تیپ 22 گرفتن که به هر کسی که میخواد رادایتور پنلی تهیه کنه اکیدا توصیه میکنم بواسطه تکنولوژی X2 که کرمی داره حتما این مدل رو بخرین در پائین توضیح میدم چرا
رادایتور های کرمی X2 یک هدایت کننده آب لاستیکی دارند که منحصرا برای کرمی هست و در مسیر برگشت آب نصب میشه و باعث میشه آب ورودی فقط روی صطح جلویی رادیاتور و آب برگشت که سردتر هست در سطح پشتی رادایتور جریان داشته باشه به این ترتیب حرارت همرفتی تابشی سطح جلویی رادایتور از پشت راداتور بیشتر هست که باعث میشه بازده عملی حرارتی بیشتری داشته باشه اما رادایتور های دیگه پشت و جلو به یک اندازه گرم میشن و عیب بزرگی هم که میتونه دشاته باشه اینه که میتونه باهث بشه حرارت سطح پشت رادایتور رو خراب کنه ( که البته دیگه روزهای سرد نداریم و دیگه رادایتورها اونقدر حرارتشون بالا نمیره .... )
در خصوص کرمی فقط یک عیب عمده بسته بندی هست که فقط 4 مقوای کنجی و یک پلاستیک محافظ داره که باعث میشه رادایتور ها اکثر موارد در گوشه ها زخمی باشن در خصوص پنلی های دیگه اینطوری نیست چون حبابدار میزنن.....
شیر هم گرما معمولی به قیمت 15 هزارتومان خریدم
یک نکته مهم در خصوص محافظ برق سعی کنید حتما محافظ برق ارت دار بگیرید و اهمتی هم نداره چه مارکی باشه فقط دقت کنید حتما استاندارد باشه ، به توضیحات اضافه فروشنده مبنی بر مخصوص پکیج بودن و .... اصلا توجه نکنید خودتون چک کنید آرم استاندارد داشته باشه و ارت هم داشته باشه در خانه های جدید حداقل آشپزخانه درای ارت هست و....
موفق و سربلند باشید