نقل قول:
دوست من با امید شروع کنید.هیچ وقت بای شروع دیر نیست.در دوران باقی مانده همه چیز را جبران خواهید کرد....
ابتدا به نقاط قوتتون بپردازید.
سعی کنید دروس تخصصی را بیشتر بخونید...
به دروس پیش هم توجه ویژه داشته باشید چون بودجه بندی زیادی دارند.
Printable View
نقل قول:
دوست من با امید شروع کنید.هیچ وقت بای شروع دیر نیست.در دوران باقی مانده همه چیز را جبران خواهید کرد....
ابتدا به نقاط قوتتون بپردازید.
سعی کنید دروس تخصصی را بیشتر بخونید...
به دروس پیش هم توجه ویژه داشته باشید چون بودجه بندی زیادی دارند.
ازاد بین المللی قشم سال 14 میلیون تو خود دفتر چه گفته این قیمت ها افزایش پیدا می کنهنقل قول:
راستی اگه مشکل مالی نداری شهید بهشتی شعبه قشم هم حدود 14 میلیون سالانه بدون کنکور چرا اونو نمی ری؟ فکر کنم حدود 3 تا از این دانشگاه ها ( هرمزگان و شهید بهشتی و تهران ) تو قشم شعبه دارند که استاد هاش بستگی داره شعبه کجا بری اگه شعبه شهید بهشتی بری استاد هاش هم پروازی از شهید بهشتی هستند بعد از 3 -4 سال هم کلاسا تهران برگذار می شه
تراز اخرین نفر که بین المللی قشم 7017 هستش
هفته ای 50 بخونی قبولی
من زنگ زدم . میگه اینطوری نیست باید کنکور سراسری بدین
اگه قبول شدین واحد بین الملل بعد برای مصاحبه و این چیزا میتونین بیاین حرفی از بدون کنکور نزد گفت باید کنکور داد
واسه این دانشگاه های بین المللی پولتونو حروم نکنین بچه ها
با همینپول ها میتونین برین مالزی یا هند بخونین و برگردین ایران همین درآمد رو داشته باشین یا خیلی راحت خارج از کشور ادامه تحصیل بدین
پزشکی تو بین الملل میشه حدود 55 تومن ( از شوهر عمم که رئیس دانشگاه هست پرسیدم ) . استادها و هیئت علمی هاشونم در حد دانشگاه های خوب کشور نیست
همین پول رو تبدیل کنی به دلار با خودت ببرری مالزی میتونی اونجا دندون پزشکی هم بخونی برگردی ایران کمتر از یه سال کل این پول رو درآمد داشته باشی
سی دی های گاج رو گیر بیار ترجمه اش خیلی جالبه می تونی راحت 30 درصد بزنی :5:نقل قول:
خیلی بیشتر از این حرفا میشه بالای 120 میلیون میشهنقل قول:
اما هند درس خوندن فاجعس من تجربشو دارم رفتم تخصوصمو اونجا بخونم حالم بهم خورد برگشتم اومدم . و هزینشم خیلی گرون میشه با این افزایش روپیه . هند حداقل 150 تا پزشکی درمیاد که نصفشو اول ازت میگیرن . با خرج زندگیو بدبختیای هند واقعا نمی ارزه
بعد برگردی مدرکو یه ضرب قبول ندارن باید علوم پایه امتحان بدی اینجا دوسال طرح بگذرونی . نمی ارزه همینجا یه سال بیشتر حسابی دری بخونی بهتره
سیستم آموزش هند خیلی خاصه دوست داشتین یبار براتون تعریف کنم کلا چه طوریه
من الان دارم طبق برنامه کانون پیش میرم ولی چون نیم سال اول نخوندم زوج کتابا واسم دردسر شدن الان دارم ادبیات 3 دین 3 و شیمی 3 و هندسه 3 رو میخونم میخوام هر روز 1 ساعت به یکی از اینا اختصاص بدم ولی حساب که میکنم اگه هفته ای 2 ساعت شیمی بخونم تا چهار ماه با همین برنامه میشه 24 ساعت اینم خیلی کمه :41: کسی راه حلی داره؟
+تعطیلات نوروز میشه زوج کتابای نیم سال اول رو خوند؟
راستی یه چیز دیگه یکی مثل من که فارغ التحصیله (و هر روزش تعطیله:27:)تعطیلات عید و روزای دیگه چه فرقی میکنه؟:31:
چه جوری بود یهو میدیدی یه اهنگ اومد همه شروع میکردن به رقصیدن هاهاهااا:16::16: یا همش دعوا میکردن:31:نقل قول:
خیلی بیشتر از این حرفا میشه بالای 120 میلیون میشه
اما هند درس خوندن فاجعس من تجربشو دارم رفتم تخصوصمو اونجا بخونم حالم بهم خورد برگشتم اومدم . و هزینشم خیلی گرون میشه با این افزایش روپیه . هند حداقل 150 تا پزشکی درمیاد که نصفشو اول ازت میگیرن . با خرج زندگیو بدبختیای هند واقعا نمی ارزه
بعد برگردی مدرکو یه ضرب قبول ندارن باید علوم پایه امتحان بدی اینجا دوسال طرح بگذرونی . نمی ارزه همینجا یه سال بیشتر حسابی دری بخونی بهتره
سیستم آموزش هند خیلی خاصه دوست داشتین یبار براتون تعریف کنم کلا چه طوریه
اون دندون پزشکی هند هست که 100 تومن میشه و نصفش رو الان میگیرن :31:نقل قول:
شوهر عمه من که از هند دکترای آمار گرفته ازشون تعریف میکرد تو رشته های علوم پزشکی ؛ هرکی هم که میشناسم از اونجا پزشکی یا داروسازی خونده باشه خیلی راحت مهاجرت کرده و اسختدام شده تو استرالیا و کانادا
شما برای تخصص داروسازیتون رفتین اونجا ؟ کار اشتباهیه به نظر من اگه میخواین به جای کارکردن تخصص بگیرین باید جایی انتخاب کنین که سطحش خیلی بالاتر از ایران باشه مثلا اروپا .
مالزی و اوکراین هم خوبن هزینشون خیلی کمتر از بین المللی میشه و هر جای دنیا هم استخدام میشین با مدرکتون
دوستان شنیدم امروز تو برنامه فرصت برابر قراره سجاد صدیقی (Samba) رو بیارن ! درسته ؟
زوج کتابا رو انتخاب کن ، بعد برنامه ای که برا 2 هفته داده رو تو یه هفته اجرا کن .نقل قول:
من الان دارم طبق برنامه کانون پیش میرم ولی چون نیم سال اول نخوندم زوج کتابا واسم دردسر شدن الان دارم ادبیات 3 دین 3 و شیمی 3 و هندسه 3 رو میخونم میخوام هر روز 1 ساعت به یکی از اینا اختصاص بدم ولی حساب که میکنم اگه هفته ای 2 ساعت شیمی بخونم تا چهار ماه با همین برنامه میشه 24 ساعت اینم خیلی کمه کسی راه حلی داره؟