قرارداد "2ساله" سوسا با پرسپولیس ثبت شد!
مرجع خبری پرسپولیس: بازیکن برزیلی تیم فوتبال پرسپولیس قرارداد دوسالهای با این باشگاه امضا کرد.به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ روبرتو سوسا برزیلی امروز قرارداد دو سالهای با باشگاه پرسپولیس امضا کرد. سوسا بعد از جلسهای که با رویانیان داشت قراردادش را امضا کرد. او هافبک دفاعی است و سابقه بازی در تیم زیر 23 سال برزیل را دارد و امروز برای اولین بار در تمرین پرسپولیس حضور یافت.
جلسه کميته فني باشگاه پرسپوليس آغاز شد
ورزش۳: جلسه کميته فني باشگاه پرسپوليس براي انتخاب سرمربي با حضور پيشکسوتان اين باشگاه آغاز شد. جلسه کميته فني باشگاه پرسپوليس از ساعت 17:40 با حضور محمد رويانيان، علي پروين و برخي از پيشکسوتان پرسپوليس براي انتخاب سرمربي فصل آينده آغاز شد. "مجتبي محرمي، بهروز رهبريفرد، کاظم سيدعليخاني، افشين پيرواني، ابراهيم آشتياني، بيوک وطنخواه، حميد درخشان، ضيا عربشاهي و اکبر صادقي در اين جلسه حضور دارند." مانوئل خوزه، متسو و کالدرون گزينههاي خارجي پرسپوليس براي سرمربيگري هستند. گفته ميشود دايي هم مد نظر برخي اعضاي کميته فني است.
زايد: دوست دارم براي پرسپوليس بازي كنم اما آنها مرا فراموش كردهاند!
مرجع خبری پرسپولیس: ايمون زايد مهاجم فصل گذشته پرسپوليس اعلام كرد كه از فراموش شدن توسط مسئولان باشگاه پرسپوليس ناراحت است.مهاجم فصل گذشته پرسپولس كه با به ثمر رساندن سه گل در داربي تهران محبوبيت زيادي نزد هواداران پرسپوليس پيدا كرد در صفحه شخصياش در فیسبوک نوشت: مردم از من ميپرسند كه چرا در تمرينهاي پرسپوليس حضور ندارم اما براي اينكه دليل اين مسئله را روشن كنم بايد بگويم من قراردادي يك ساله با پرسپوليس داشتم و پس از آن توافق كرديم كه تا يكم جولاي (فردا) قرارداد نهايي امضا شود. او در ادامه نوشت: من، پرسپوليس و هوادارانش را دوست دارم و ميخواهم دوباره به اين تيم برگردم. قبل از اينكه به ايرلند بيايم با مسئولان پرسپوليس توافق كرديم كه تا پايان جون با من تماس بگيرند اما گويا آنها من را فراموش كردهاند و به نظر ميرسد آنها نميخواهند با من قرارداد ببندند. من واقعا دوست دارم براي پرسپوليس بازي كنم چرا كه باشگاه و هوادارانش را دوست دارم اما به نظر ميرسد حالا آنها من را از ياد بردهاند و از اين موضوع اصلا خوشحال نيستم.
شماره برایم مهم نیست/ روبرتو سوسا: هدفم موفقیت پرسپولیس است
سایت رسمی باشگاه پرسپولیس: روبرتو سوسا هافبک دفاعي جديد تيم فوتبال پرسپوليس که امروز با اين تيم قرارداد داخلي امضا کرد، فردا بعد از دريافت جواب تست پزشکي از فدراسيون فوتبال، قراردادش را در هيات فوتبال تهران ثبت خواهد کرد. روبرتو سوسا پس از عقد قرارداد داخلي با باشگاه پرسپوليس ضمن بيان مطلب فوق در جمع خبرنگاران گفت: خيلي خوشحالم به ايران و پرسپوليس آمدم، احساس خيلي خوبي از حضور در ايران دارم زيرا پيشنهاد بسيار مناسبي به من ارائه شد و از آنجا باشگاه پرسپوليس، باشگاه بزرگي است قبول کردم به اين تيم بپيوندم. وي در مورد شناختش از پرسپوليس اضافه کرد: وقتي با پيشنهاد پرسپوليس مواجه شدم در مورد باشگاه تحقيق کردم. تمام تلاشم را به کار ميبندم که بالاترين کارايي را براي باشگاه به نمايش بگذارم. هافبک جديد پرسپوليس در مورد اينکه اين باشگاه در چند سال گذشته در هافبک دفاعي مشکلاتي داشته است، افزود: من با تمام توان در پستي که بازي ميکنم، به ميدان ميروم و تلاش مضاعفي انجام ميدهم تا پرسپوليس از اين ناحيه دچار مشکل نشود. سوسا در مورد اينکه فيزيک بدنياش به اين پست نميخورد، اظهار داشت: ماکهلهله و دونگا از نفرات مطرح اين پست هستند اما شايد فيزيک بدني مناسبي نداشتند. من هم هافبکي دونده هستم و در 90 دقيقه کم نميآورم، همه فضاها را مي پوشانم و تلاش ميکنم تيم به مشکل نخورد. وي در مورد اينکه با چه پيراهني در مسابقات فصل آينده به ميدان ميرود، تصريح کرد: من به شماره 8 علاقه خاصي دارم اما اين پيراهن متعلق به يکي از برترين بازيکنان پرسپوليس است. شماره 5 را هم دوست دارم که انگار به بازيکن ديگري داده شده است، به همين دليل شايد شماره 85 را پوشيدم. البته اگه اجازه ندهند، شماره ديگري را برتن خواهم کرد. سوسا در پايان در مورد اينکه شباهت چهرهاي با دکو هافبک پيشين تيم ملي پرتغال دارد، گفت: خيليها به من اين مسئله را ميگويند و شما نخستين نفر نيستيد اما من روبرتو سوسا و مانند خودم بازي ميکنم
پرسپوليس با مديربرنامههاي خوزه به توافق رسيد
ورزش 3: مسئولان باشگاه پرسپوليس با مدير برنامههاي مانوئل خوزه به توافق رسيدند. پس از جلسه کميته فني باشگاه پرسپوليس که روز گذشته برگزار شد پرسپوليسيها از مانوئل خوزه درخواست کردند مبلغ قراردادش را نسبت به پيشنهاد اوليه کمتر کندمديربرنامههاي مانوئل خوزه صبح امروز ديداري با محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس داشت و در نهايت با اين باشگاه به توافق رسيد. قرار است امشب قرارداد خوزه براي او ارسال شود و در صورت امضا، اين مربي پرتغالي تا دو روز ديگر به ايران سفر خواهد کرد.گفته ميشود خوزه در صورت عقد قرارداد يک دستيار پرتغالي همراه خود به ايران ميآورد.اين در حالي است که گابريل کالدرون آرژانتيني ديگر گزينه سرمربيگري سرخپوشان است