آره حتماً به خاطر همین تراشه و CPU و GPU هست که اینقدر هنگ میکنه و داغ میکنه . تا حالا هیچ گزارشی نشده که آرک هنگ کنه . اما بیچاره دوستم اگه من به دادش نرسیده بودمو آرک رو بهش معرفی نمیکردم مریضیه اعصاب میگرفتنقل قول:
آره حتماً به خاطر همین تراشه و CPU و GPU هست که اینقدر هنگ میکنه و داغ میکنه . تا حالا هیچ گزارشی نشده که آرک هنگ کنه . اما بیچاره دوستم اگه من به دادش نرسیده بودمو آرک رو بهش معرفی نمیکردم مریضیه اعصاب میگرفتنقل قول:
در مورد داغ کردن با آپدیت حل میشه و خود سامسونگ هم توی کاتالوگ نوشته که گوشی تا حدی داغ میکنه و جای نگرانی نیست و این هم به دلیل بدنه پلاستیک فشردس که گرما رو جذب میکنه عزیزم :8::8:نقل قول:
هنگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :10::10:
والا این مدلیش رو نشنیده بودیم
شما اشکال سخت افزاری ازش بگیر نه نرم افزاری
همشون تا آپدیت یک ماه هم نمیکشه قشنگ قدرتشو نشون میده
گلکسی داغ میکرد چون که dual core هست. هر ماشینی که بزرگتر و قوی تر باشه بنزین بیشتر مصرف میکنه و انرژیش با گرما خالی میشه. تازه اگه به 2.3.4 اپدیت کنی، مثل مال من اصلا داغ نمیکنه. من شکایت کرده بودم که چرا داغ نمیکنه. تازه چون باریکککککککه این گرما بیشتر حس میشه. مثل لپتاپ که داغ میکنه. اگه نمیخای داغ کنه یه نوکیا N79 یا 1100 بگیر میتونی جای یخچال هم استفاده کنی D:نقل قول:
دوست عزیز من که گفتم مزایایی نسبت به آرک داره.اما این مزایا 220 تومن نمی ارزه. آرک با طراحیه زیباتر . صفحه Reality ، (من که به شخصه تراکم زیاد رنگو دوست ندارم ، چشممو میزنه )نه داغ میکنه نه هنگ قیمتش 480 تومنه که احتمالاً پایین تر هم میاد . مگه آدم مخش عیب برداشته که بره گلکسی 2 بخره . دوست عزیز مطمئن باش گوشی 1 هسته ای هم واسه اون کارایی که شما با گوشی میکنید زیادیه چه برسه به دو هسته ای
---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:51 PM ----------
ممنون از نصحیتت . از گلکسی 2 هم به عنوان اجاق گاز حین مسافرت استفاده میکنیمنقل قول:
یچیزی رو دقت نیمیکنی. گلکسی داغ نمیکنه اگه اپدیتش کنی. یبار بگیر دست میفهمی. حالا گیرم داغ کنه. اینهمه مزایا داره. اما یه سوال. اگه ارک بهتره یا میگی مو نمیزنه و کم نداره از گلکسی. چرا کسی نمیخره؟ چرا همهجای دنیا گلکسی میخرن؟نقل قول:
شما اصلا تعصبی رو برند نداری ها :27:نقل قول:
گلکسی با سنسیشن و 2ایکس مقایسه میشه نه با آرک
کسی که 400پول داره هم میره امثال نکسوز وان میخره
آرک گوشی خوبیه ولی نه در حدی که حرف مقایسش با گلکسی بشه
شما اصلا میدونید من با گوشی چه کار هایی میکنم ؟
مثلا الان میگید دو هسته سونی قوی تره ولی من میگم تا عرضه و اومدن به بازار نکسوز پرایم معرفی کامل میشه
هر جور حساب میکنم تو کتم نمیره بگم سونی بهتر از سامسونگ توی بازار عمل کرده
شما تعصب داری رو برند
خوب میتونی بری تاپیک آرک و 50تا پست بنویسی آرک عاشقتم
Give me a 5 ;Dنقل قول:
HTC :ه اینهمه ادعاش میشد که sensation میترکونه گند زد تو هرچی گوشیه. ارک که خودش اصلا حرفی نمیزنه دیگه چی میتونه باشه.
سامسونگ بعد از اون omnia که تو نوع خودش ترکوند یهو جهشی کرد که الان هم تو اسمونه.
دیگه کنده تر از htc که نداریم اخه کم اوورده.
نه . دوست عزیز تعصب کجا بود .من تا حالاحدود 10 تا نوکیا داشتم و بس . نه سونی داشتم نه سامسونگ نه چیزه دیگه ای. من طرفدار بهترین امکانات با کمترین قیمت هستم . اتفاقاً شماها تعصبی هستید که بخاطر یه کل کل حاضرید خودتونو بیچاره شید . این عادت ایرانیهای عزیزه که حاضرن 10 برابر پول رو خرج کنن فقط بخاطر رو کم کنی. همونطور که گفتم واسه اون کاری که شما با گوشی انجام میدی 1 هسته ای هم زیاده چه برسه به دو هسته ای با GPU و .. قویتر . حرف من اینه خرید گلکسی2 با این قیمت و با توجه به کاری که ما با گوشی میکنیم عاقلانه نیست
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------
مشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگویدنقل قول:
خوب نوکیا داشتی و حالا سونی، پس سونی رو بهتر میدونی. سامسونگ اگه داشتی اینجوری نمیگفتی. منم نوکیا داشتم فقط اما قبل خرید سامسونگ اندرویدهای سونی و موتورولارو دیدم. htc رو هم دوستاام داشتن. همه گفتن htc بخر ضرر میکنیا. حالا میبینم هرکی sensation داشته داره میناله.نقل قول:
ما اگه دنبال رو کمکنی بودیم که hphone میخریدیم که گرونتره و اشغال تر. الان هرکی میگی سامسونگ میگه انتن نمیده. چرا؟ چون هنوز فکر میکنه اگه اولین محصول یه شرکت چندین سال پیش تو ایران خوب کار نمیکرده مثل محصولای ایرانی همینجور تولید میشه. الان کسی برای منو میبینه فکر میکنه یه سامسونگ معمولی هست. اما اسم hphone میاد فکر میکنه بهترین گوشیه دنیاست درحالی که هیچی جز سیستم عامل نداره.
خوب یکی از ایرادای گلکسی 2 هم همینه به هر کی نشون میدی . میگه اصلاً بهش نمی آد که گوشیه باحالی باشه و همه فکر میکنن که یه گوشی تو مایه های استار هستش اما آرکو به یکی از دوستا که Omina 2 داشت نشون داشتم ، کف کرد