دوستان عزیزان دارم از خوشحالی میمیرم...امروز رفتم اتیش زدم به مالم و 2 تا ادکلن بسیار مورد علاقه ام رو یک جا 130 تومن مجوعا دادم خریدم و الان از خوشحالی سر از پا نمیشناسم:31:
اول از همه عزیز دل خودم یعنی Mont Blanc Presence رو خریدم....این ادکلن عالیه...یعنی بعد از تست ده ها ادکلن فهمیدم کیس مورد علاقه ام همینه(امروزم رفتم خواستگاریش با قیمت 65 تومن 75 میلشو خریدم:5:)
حتی از شیک و دانهیل براون هم بیشتر دوستش دارم...کلا سوگلی آرشیو عطرام رو پیدا کردم
و اما مورد دوم...مورد دوم چیزی نیست به جز Mont Blanc Homme Exceptionnel
از خرید این هم بسیار مسرورم و واقعا بوی تمیز و قهوه مانند خوشگلی داره.اینم با تخفیف فروشنده افتاد 65.خودمونیما اما خداییش این 2 تارو تو این وضعیت گرونی با کلی تخفیف قیمت خوبی خریدم.همین مورد دوم رو قریب به اتفاق مغازه ها دارم 80 به بالا میدن.من اینو از فروشگاه گل آفتابگردان بوستان پونک خریدم...با وجود این که کوچیکه اما فروشگاه بسیار خوب و معتبر و محترمیه و همه جنساش رو بررسی کردم و دیدم از لحاظ اصل بودن مو لای درزشون نمیره.همه شون برچسبQC داشتن.اما کلا بدجوری خاطر خواه Mont Blanc شدم....یعنی همون Presence اش آبروی این شرکت رو تا سالیان سال میتونه بخره..