جدي؟نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
چرا؟
Printable View
جدي؟نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
چرا؟
سلام بنده ده صفحه رو خوندم تا فهميدم چه كنم.
چند تا سوال:
1-اگه چشمت بسته باشه و بهت بگن يعني مجبورت كنن از روي يه سيم يا طناب نسبتا باريك رد بشي يا اگر رد نشي بكشننت.در ارتفاع سه هزار پايي؟
2-فندق رو دوست داري يا لواشك؟ :blink:
تو از من سوال ميپرسي !!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Elfin-D
مدير اين تاپيك (سعييييد) كجايييي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بيا به الفين كارت قرمز بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
(وجدان ووكمن: رامبد جوابش رو بده اين يارو دستش با ادمينا تو يه كاسس اسمت رو ميده ادمينا بنت ميكننا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نه بابا بيا كلات رو ببر شوخي كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... اصلا خودم واست ميارم نميخواد بياي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[مقداد]سلام بنده ده صفحه رو خوندم تا فهميدم چه كنم.
چند تا سوال:
سلام بفرماييد
1-اگه چشمت بسته باشه و بهت بگن يعني مجبورت كنن از روي يه سيم يا طناب نسبتا باريك رد بشي يا اگر رد نشي بكشننت.در ارتفاع سه هزار پايي؟
به نظرم بكشنم راحتتره!
2-فندق رو دوست داري يا لواشك؟
هر دو رو مومن خدا!!!!
[WooKMaN]تو از من سوال ميپرسي !!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدير اين تاپيك (سعييييد) كجايييي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بيا به الفين كارت قرمز بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
سعيد هم رفيق خودمه! :biggrin:
(وجدان ووكمن: رامبد جوابش رو بده اين يارو دستش با ادمينا تو يه كاسس اسمت رو ميده ادمينا بنت ميكننا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نه بابا بيا كلات رو ببر شوخي كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... اصلا خودم واست ميارم نميخواد بياي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقول يكي از بچه ها كه اونم ظاهرا از من خوشش مياد :عججججججججججب!!!! :)
الفین یکی طلبت تا بوقتش....نزدیکه تا آره...خوب بدن متوجه میشی(این سوال نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تهدید بید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ...
حق داری به سوالاتم جواب ندی سخت بودند نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...در ضمن خوشامد میگم بامرام(خودش میدونه کیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ...........
در ضمن یه سوال دیگه هم میخواستم بپرسم بقول ووکمن جون یه موقع زپرت میشیم میره...پس بیخیال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[Dash Ashki]الفین یکی طلبت تا بوقتش....نزدیکه تا آره...خوب بدن متوجه میشی(این سوال نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تهدید بید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ...
منو نكش منو نكش!!!
حق داری به سوالاتم جواب ندی سخت بودند نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...در ضمن خوشامد میگم بامرام(خودش میدونه کیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ...........
فكر كنم به همگي سوالاتت هم جوا بدادم !نيست؟
در ضمن یه سوال دیگه هم میخواستم بپرسم بقول ووکمن جون یه موقع زپرت میشیم میره...پس بیخیال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو پي ام بپرس ازم :happy:
آقا سعید نیست گفته تا وقتی که میاد حواسم به اینجا باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا جان شما سوالاتو جوا بده دیگه از بقیه سوال ننما پلیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا سعید کجایی که ببینی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از طرفه خودتون صحبت کنید آقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا کپی رایت هم خوب چیزیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رامبد تو وجدان هم داری مگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم می زنم همین جوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------
چرا دیشب انقدر سرعته لود صفحات اومده بود پایین؟ من گفتم لابد مومنه خدا کاره خودشو کرد و هک نه ببخشید حک شدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال :
نسل اين دايناسور هاي قرن 21 هم يه روزي منقرض مي شه يعني چي ؟
تا چه روزي روي صندلي مي شيني ؟
چرا عكساوتارت رو عوض نمي كني ؟
به نظرت صندلي داغ جاي جالبي هست ؟
فكر مي كني چيزي از اين تاپيك به معلوماتت اضافه بشه ؟
آقا ميثم رو از نزديك ديدي ؟
شده دختر مردم رو يه جوري نگاه كني ؟
شده به خاطر قيافه كسي ازش بدت بياد !؟
واست پی ام میزنم منتظر باش ;)
یه سوال ازت بپرسم... ;)
ولی نه هنوز تو اعتصابم :rolleye: