آقا يه سوالي برام پيش اومده اونايي كه قبلا از مخابرات سرويس ميگرفتن با گرون شدن تعرفه ها آيا مال اون ها هم گرون ميشه يا مثل سابق با همون قيمتي كه گرفتن ميمونه؟؟؟؟؟
Printable View
آقا يه سوالي برام پيش اومده اونايي كه قبلا از مخابرات سرويس ميگرفتن با گرون شدن تعرفه ها آيا مال اون ها هم گرون ميشه يا مثل سابق با همون قيمتي كه گرفتن ميمونه؟؟؟؟؟
سلام
ببخشید چند تا سئوال داشتم که خواهش می کنم اگه دوستان اطلاعی دارند
1.اگر سرویسی را یک ماهه از نوین نت خریداری کردیم ومثلا در 20 اول ترافیکمون تموم شد اون موقع باید هزینه هر گیگ اضافه رو بپردازیم یا باید هزینه ثبت نام رو از اول بپردازیم برای یک ماهه آینده؟ (که در حالت دوم برای من به صرفه تره)
سلام ...نقل قول:
والا ما که از خیلی قبل ها سرویس میگرفتیم (شاید جزو اولین نفراتی بودیم که از مخابرات سرویس گرفتیم) و هم اکنون هم که سرویس رو تمدید میکنیم به نرخ روز باهامون حساب میکنن !!
البته ما طرح واگذاری رو روی اینترنت منزل اجرا کردیم ...
سلام.نقل قول:
دو راه جلوی پای شما هستش:
یا مبادرت به خرید ترافیک کنید(این ترافیک رو میتونید با تمدید به موقع به دوره های بعدی انتقال بدین).
ویا
مبادرت به تغییر سرویس کنید(قبلا اجازه تغییر رو میداد. من تازگی چک نکردم که ببینم این پلن هنوز هست یانه!).
در کل شما هر چی ترافیک بخری، میتونی به دوره بعد منتقل کنی و از این بابت مشکلی نداری.
با همون نرخ سابق محاسبه میشهنقل قول:
سیستم باز قاطی کرده
ظاهرا این سیستم قراره همه جا اجرا بشهنقل قول:
این لینک خبرش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت ها در همدان چطوره ؟ :n19:
نقل قول:
افتضاح افتضاح افتضاح
مسئولین ریدن....هر 15 دقیقه قطع میشه نت