اگه راضی نیستی مثل من نخر مجبور که نیستی...نقل قول:
Printable View
اگه راضی نیستی مثل من نخر مجبور که نیستی...نقل قول:
راستی تو پک 14 بخشی از موسیقی شرلوک هولمز 2010 رو گذاشته بودند!:18: کلا در امر موسیقی چقدر از اینور اونور آهنگ کش رفتند!!!!
فردا برم دو پک اخیرش رو بگیریم ببینیم!!:20:
سلام
یه سوال داشتم
بجه ها احیانا،اگه کسی برنده شه چیزی اس ام اس میاد براش،یا حتما باید بره تو سایت چک کنه ؟
اتفاقا منم همین مشکل رو داشتم دیویدی رو بردم و عوضش کردم و همونطور که احتمالا حدس زدین هیچ تغییری ایجاد نشد.:31:البته یه جاهایی هم تصویر پرش داشت.نقل قول:
اما بعدش با برنامه VLC media player امتحان کردم و به راحتی تبلیغات رو رد کردم رفت پی کارش.:20:
اما نمیدوم چرا با KMPlayer میخوام ببینم فقط قسمت فایل اول رو درست نشون میده و مابقی را بدون صدا و با سرعت نشون میده.:41:
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
اونجاییش هم که به نیما میگفتند اسکل، میگفت خوشبختم منم نیما هستم جالب بود.:31:نقل قول:
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
باهات موافقم جوزانی واقعا خوب بازی کرد.نقل قول:
کاش یه نفر هم مثل نازخاتون که نیما رو دوست داره ما رو دوست داشت:11:
سلام.نقل قول:
همونطوری که قبل از سریال هم نشون میده. اول زنگ می زنند بعد اگر جواب دادید که جایزه به شما می رسه( اگر جواب ندید فکر کنم جایزه رو میدن به یک نفر دیگه) بعد اسم رو تو سایت می زنند.
اس ام اس هم نمیاد.
پس نیازی نیست بریم تو سایت هر سری چک کنیمنقل قول:
؟
آنچنان هم که شما میگی بد نیست ها... البته این سیستمی که واسه تبلیغات گذاشتن بنظر من میباس همه تبلیغات رو تو قسمت اول نشون بدن که ملت سر هر اپیزود بیخودی منتظر نشینن و تبلیغات ـه تکراری ببینن...نقل قول:
راستش دقیق نمی دونم ولی فکر نکنم چون اول زنگ می زنند و بعد اسمتون رو می پرسند و بعد می زنند تو سایت دیگه در غیر اینصورت اسم رو از کجا بفهمند بزنن تو سایت ؟؟نقل قول:
بعد اگر قسمت 16 رو هم دیده باشید اولش رو نشون میده که دارن زنگ میزنند به برندگان و اونجا که بلد زنگ میزنه و تلفن رو جواب نمیدن میگه این دیگه آخر بد شانسی که خودش جواب نمیده پس حتماً از اون نفری که جواب نمیده رد می شوند و یک شماره دیگه رو در میارند و زنگ می زنند.
موفق باشید
سلام
دوستان من موقعی که خواستم پوشش امنیتی رو بردارم رمزه هم باهاش پرید!
حالا زنگ زدم گلپخش میگه وظیمه ی ما فقط پخشه تولید با شرکت تصویر سبزه
زنگ زدم تصویر سبز روی پیغامگیره...
از طریق اینترنت نمیشه کاری انجام داد؟!
با کامپیوتر راحت میشه تبلیغات رو رد کرد
تو دی وی دی پلیر های خونگی نمیشه