سامسونگ استار تی وی (s5233t)
نقل قول:
سلام دوستان
من قصد دارم این گوشی رو برای روز مادر برای مادرم بگیرم
ولی قبلش یه چند تا سوال دارم ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید
اختلاف قیمیت بین S5233 Star TV و S5233 معمولی یه چیزی بین 20 هزار تومن هست
حالا این اختلاف ارزشش رو داره که بخوام Star TV رو بگیرم چون حداقل هم قابلیت TV بهش اضافه شده و هم احتمالا نسخه گوشی نسبت به مدل قبلی جدیدتره
اول اینکه کار کردن با این گوشی و کلا گوشی های لمسی سخته یا نه مثلا ممکنه انقدر سخت باشه که کلا مادرم نتونه باهاش کار کنه یا نه؟
بعد اینکه این گوشی (S5233 Star TV ) فارسی رو کامل ساپورت میکنه یعنی ارسال و دریافت اس ام اس فارسی یا برنامه های فارسی مشکلی نداره؟
بعد این که حالتی داره مثل گوشی های سونی اریکسون مثلا قسمتی داشته باشه که بشه زبان فارسی رو انتخاب کرد و تمام منوها و قسمت های گوشی فارسی بشن
یا مثلا مثل یه سری از مدل های سونی اریکسون مثلا مثل مدل P1 بعد از یه مدتی فارسی ساز از طرف خود شرکت بیاد اصلا کلا همچین قابلتی داره یا ممکن اضافه بشه مثلا با فلش یا کلا نمیشه ؟؟
یه توضیح هم در مورد فریمور میدید که خیلی توی این تاپیک در موردش حرف زده شد اگه اشتباه نکنم یه جوری هسته اصلی جاوای نصب شده هست یا نه
بعد اینکه موقع خرید من از کجا بدونم فریمورش جدید هست یا نه؟
نقل قول:
خیلی ممنون دوست عزیز از راهنمایی تون
پس به نظر شما S5233 Star TV رو بگیرم بهتره دیگ
این که الان فارسی رو ساپورت نمیکنه این فکر نکنم همیشگی باشه یعنی قطعا باید با فریمور جدید فارسی رو هم
ساپورت کنه درسته؟؟
بعد اینکه اگه میشه یه نمایندگی سامسونگ که مطمئن باشه رو بگید اگر توی جمهوری هم باشه که بهتر چون من
فردا احتمالا اونجا هستم و نزدیک ترین جای که میتونم برم
از شما هم ممنون بابت راهنمایی تون
پس انگار مشکلی نیست این گوشی برای مادران عزیز:31:
چون خودتونید بهتر میدونید دیگه مثلا پدر یا مادر مثه ما جونا خیلی حوصله ور رفتن با گوشی رو ندارن
چون من هم میخواستم یه گوشی خوب برای مادرم بگیرم هم از یه طرفم میترسیدم که کار کردن براش سخت باشه
که انگار این جوری نیست
ممنون از همه دوستان
راستی موقعه خرید به چی چیزای باید هواسم باشه؟
من استار تی وی(s5233t) دارم و به نظر من این اختلاف قیمت ارزشش رو داره و اگر با گارانتی پارس مایکروتل بگیری از هر جهت خیالت واسه فارسی بودن گوشی مطمئن هست(تمام منو ها فارسی میشه حتی منشی تلفن هم فارسی میشه - اس ام اس فارسی-تشخیص دست خط فارسی ) و تقریبا به زبان فارسی روان ترجمه شده و فکر نمی کنم مادرتون باهاش مشکلی پیدا کنه و در ضمن آخرین فریمور واسه استار تی وی با گارانتی روش نصبه.:40::11:
از بابت باطری عالیه ولی وقتی تلویزیون نگاه کنید خب قطعا خیلی بیشتر باطری مصرف می کنه.(راجع به این گوشی هم تو صفحه 265 و 257 هم یکم چیز میز نوشتم:31:)
من پیشنهاد می کنم حتما با گارانتی پارس مایکروتل بگیرید مزایاش رو تو صفحه 264 نوشتم و مطمئن باشد اون پول اضافی که واسه گارانتی دادید بی ارزش نیست. و البته تو بازار گارانتی پارس مایکروتل تقلبی هم وجود داره.
1.پارس مایکروتل اصلی جعبش پولومه
2.کارت طلایی داخل جعبه هولوگرام داره(رو خود جعبه هم هولوگرام داره
همه گارانتی ها چرت و پرت هست (تجربه خودم و دوستان)به غیر از مایکروتل که اونم واسش دلیل دارم و از رو تعصب نمی گم .در ضمن صاجب فعلی مایکروتل همون صاحب قبلیه شرکت ایراتل هست که زمان خودش بهترین بود.:40:
.تا حالا دوبار تعویض تاچ (هر بار 65 تومن) و 5 بار تعویض ویندوز داشتم( هربار 17 تومن) که همه این خدمات مجانی انجام شد.اینم اسکن یکی فاکتور های رسمی شرکت پارس مایکروتل برای تعویض مجانی تاچ I900 خودم :
اینم لینک اسکن زیر :
کد:
http://up.--------.com/Files/eb7fc4819d2d4dca80c4.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای خرید هم شما برید بازار موبایل ایران طبقه همکف .شماره234 و235.فروشگاه ادافون(نماینده رسمی پارس مایکروتل هست) و تنها فروشگاهی هست که می تونید اونجا با استار معمولی از نزدیک کار کنید.چون بقیه فروشگاه ها ندارن.
ولی اگر می خوای 5-6 هزار تومن پول کمتر بدی،برای دیدن گوشی به فروشگاه ادافون و برای خرید برید علاءالدین.طبقه 6.واحد 675.فروشگاه کاویانی( اینم نماینده رسمی پارس مایکروتل هست). این دو تا مغازه واسه آشنا یا واسه بابام نیشت فقط از روی تجربه دارم می گم.:31:
من پیشنهاد می کنم استار تی وی مشکی دور قرمز بخرید و بعد از خرید هم می تونید یه در طرح دار خوشگل واسه گوشی بگیرید(5-12 هزار تومن) که روز مادر تکمیل کنید. و ایشالا که مادر گرامیتون خوشحال بشن !!!:11: