اونوقت نزدی به ماشین پشت سرت چون وقتی ماشین خلاص باشه که نیم کلاج فایده نداره!!!!!!نقل قول:
Printable View
اونوقت نزدی به ماشین پشت سرت چون وقتی ماشین خلاص باشه که نیم کلاج فایده نداره!!!!!!نقل قول:
يه روز تو كلاس رياضي نشسته بوديم معلممون داشت درجه و گراد و راديان را درس ميداد اون وقت يكي از بچه ها ميخواست بپرسه اين درجه براي بيضي هم هست اما گفت:
(درجه براي ب ي ض ه هم به كار ميره؟)
يه لحظه همه ساكت شدند و معلم هم كه تعجب كرده بود گفت چي؟؟
اون هم دوباره عين همون جمله را تكرار كرد كه يه دفعه همه خنديدند و اون هم تازه متوجه اشتباهش شد و از خجالت آب شد!
بی مزه بود ؟نقل قول:
بابا مردم از خنده ، اونوقت میگی بی مزه بود ؟!
بابای من هم از این حرف ها زیاد می زنه و یه موقع هایی مادرم مثل خواهر شما :31:...
:27::27::27::27:نقل قول:
حالا بزارید سوتی ای که امروز دادم بگم . نمیدونم اسمش سوتیه یا ؟ :31: :
امروز با اجازه تون رفتم امور مشترکین محلمون که پول مبایلم رو بدم . چون بدهی داشتم و پرداخت نکرده بودم چند روز بود که یه طرفه شده بود .
رفتم از اون خانومه خواستم تا یه پرینت از صورت حسابم بده بهم . شماره ام رو دادم و ایشون هم گفت که "بدهی داشتی پرداخت نکردی دیگه ؟" گفتم بله .
بعد که قبض رو گرفتم یه سوال از خانومه پرسیدم شبیه این جمله :
"خانم ببخشید ، اینو که پرداخت کنم ، اون دوره که اون میاد اینو هم با اون میاد یا اون وقتی اون میاد یه چیز دیگه میاد ؟":31::31:
خانومه گفت "من اصلاً متوجه نمیشم شما چی میگید " خودم هم نفهمیدم چی گفتم:27: یه لبخند زدم و تشکر کردم و سریع رفتم قسمت بعدی تا پولو بریزم .
اگه بی مزه بود به بزرگی خودتون شرمنده :31:
نه خوشبختانه با ماشین پشت سریم فاصله داشتم... اون موقع میخواستم عمل کلاژ سر بالایی رو انجام بدم منتظر میموندم صدای موتور عوض بشه ولی عوض نمیشد که !!! منم تجربی میدونستم تقریبآ کی صدا عوض میشه همینطور خود بخ خود ترمز رو ول میکرم میرفتم رو گاز.. ماشین عقب میرفت.. البته زود جمش میکردم پامم تا آخر از رو کلاچ ورنداشتم که خاموش شه...نقل قول:
این که تعریف میکنم سوتی نیست ولی باحاله !
آقا اولین جلسه ی برنامه نویسی کامپیوتر رفتیم سر کلاس یهو یکی از بچه های کلاس رو دیدیم خیلی عجیب قریب بود قیافش !... خدا وکیل تو خارج هم ندیدم اینجوریشو ... خواسته باشم یه شمای کلی بهتون داده باشم تقریبآ قیافشو شبیه دزدانه دریایی عصر رنسانس کرده بود از همه بدتر اینکه موهاش به شدت وز وزی بود خط ریششم که خدا بود !...خلاصه یه موجود عجیب قریبی بود واسه خودش .... ما که از در رفتیم تو چشممون به جمالش روشن شد با یکی از بچه ها رفتیم آخر کلاس سیر خندیدیم... بعد از چند دقیقه استاد اومد سر کلاس یهو چشمش خورد به همین یاروهه بدون مقدمه گفت شما هفته ی دیگه سر کلاس نیا من بهت بیست میدم ما هم که تازه خندیده بودیم بازم استعداده خندیدنو داشتیم همینو که گفت بازم رفتیم رو هوا ... خلاصه هیچی.. اون جلسه گذشت جلسه ی بعدی بازم اومدیم سر کلاس دیدیم یارو علا رقم حرق استاد بازم سر کلاسه چون عادت کرده بودیم بهش... یه لبخند زدیم و رفتیم نشستیم .. استاد که اومد یهو باز اینو دید گفت من سر این کلاس نمیام یا جای منه یا جای این (همون دانشجوهه) از کلاس رفت بیرون .... آقا مارو میگی غش کرده بودیم.. اشکمون درومد از خنده... دانشجوهه پاشد رفت بیرون .. همین که رفت کلاس منفجر شد بعدشم استاد اومد تو و ...!!
سلام بریبچس ... این سوتی یکی از اخبار گو های شبکه یک هست که به سال قبل برمیگرده ...
باور کنید که از تلیویزیون هم پخش شد .
طرف اخبار رو میگه و ...
_ ادامه ی اخبار رو خانم عزیزم ( فلانی ) به عرضتان میرساند !!!!
این فلانی .. اسمشو نمیدونم چی بود ... ولی وقتی طرف این سوتی رو داد خودشم نفهمید چه گوساله ای ول داده !
البته خندیدن به قیافه دیگران کار خیلی زشتیه و من برای اون استاد و اون دانشجوها متاسفم:13::41::13:نقل قول:
آآآآآآآههههه!!! چه سوتی وحشتناکی:33::39::39:نقل قول:
سلام بریبچس ... این سوتی یکی از اخبار گو های شبکه یک هست که به سال قبل برمیگرده ...
باور کنید که از تلیویزیون هم پخش شد .
طرف اخبار رو میگه و ...
_ ادامه ی اخبار رو خانم عزیزم ( فلانی ) به عرضتان میرساند !!!!
این فلانی .. اسمشو نمیدونم چی بود ... ولی وقتی طرف این سوتی رو داد خودشم نفهمید چه گوساله ای ول داده !
کدوم شبکه بود؟
آقا دیدیم سوتی کم اوردیم گفتم یک سوتی دیگمو بگم.
عید ما رفتیم سفر ،بعد رفته بودیم رستوران رستورانش خیلی باحال بود و شلوغ و چون کلاس بالا ها اومده بودن خیلی ساکت بود.
بعد غذا سفارش دادیم ،یارو گارسونه اول قاشق ها و مخلفات رو آورد ،قاشق چنگالاش تو پلاستیک بود مثلا می خواست بگه رستوران ما خیلی تمیزه ،یارو اینقدر دیر غذا رو آورد که من حوصلم سر رفت و داشتم با این پلاستیکه ور میرفتم که فکری به زحنم رسید پلاستیک رو باد کردم و نمی دونم چی شد یک دفعه بادست زدم روش ترکید و صداش آنچنان پیچید همه فکر کردن بمب ترکیده یکدفع دور و برم رو نگاه کردم دیدم صدتا چشم دارن منو نگاه می کنن ،ما هم از خجالت قرمز شده بودیم داشتیم می ترکیدیم.دیگه تاغذا روخوردم و اومدم بیرون نفهمیدم چی گذشت و چی خوردم.
خیلی با حال بود این جمله!نقل قول:
اینو که پرداخت کنم ، اون دوره که اون میاد اینو هم با اون میاد یا اون وقتی اون میاد یه چیز دیگه میاد ؟
سلام
اینم از سوتی من!
چند روز پیش رفته خونمون رو عوض کردیم. دیروز رفته بودم انتن خونه قبلی رو جدا کنم و با سیم انتن بیارم خونه جدید.
ساعت هم 11 شب بود. دیدم یه سیم از دریچه پشت بام اومده تو! در جا بریدمش! ولی نگو سیم انتن طبقه پایینی بود!(خونمون دو طبقه بود)
خلاصه سیما رو لخت! کردم و بهم چسبوندم تا گندش در نیاد. بیچاره ها پایینی ها دانشجو هم بودن.