نقل قول:
کسی نیست جواب بده؟
Printable View
نقل قول:
کسی نیست جواب بده؟
سانسا كليپ +نقل قول:
از دیجی کالا گرفتم. 168نقل قول:
بله 4 گیگه، MicroSD هم میخوره، یه 16 گیگ گذاشتم روش
اگه قصد ندارید به بودجه تون اضافه کنید من Samsung YP-VP2 رو پیشنهاد می کنم
(چون خودم بین این مدل و مدلی که خریدم مردد بودم)
سلام بچه ها من یه سوال داشتم
من دو هفته پیش یکام پی تری پلیر ویدیویی با مدل X GENXکه ساخت چین هست با قیمت 50 تومان خریدم فقط یک بار ازش استفاده کردم و چند تا اهنگ توش ریختم اما بعد از دو سه روز پاکش کردم بعد از یک هفته الان اومدم توش چند تا فایل صوتی بریزم بهم ریخته نه کلیداش اجرا میکنه نه فایلایی که میرزم توش اجرا میکنه هیچی فهرست اول صفحش هم با اون فهرستی که تو دفترچه راهنماش نوشته کلی فرق میکنه من موندم اصل هست یا تقلب و باید چکار کنم در ضمن گارانتی داره یک ساله
میشه منو راهنمایی کنید
متشکرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز خوبه خودت میگی که چنین مارکی رو خریدی اونم فقط 50 تومن خوب معلومه که چی از آب درمیاد تقلبی نیست کیفیت ساخت اونقدر پایین هست که باید انتظار اینو داشت اگه همون اول یه تحقیقی میکردی الان دیگه 50 تومن شما از دست نمیرفت گارانتی هم فوق فوقش بخواد براتون عوض کنه که خوب این پول نمیشهنقل قول:
+Sansa Clip رو از کجا میتونم بخرم؟ قیمتش چنده؟ضمانت داره؟از این سایتا نمیخوام بخرم.
مجتمع پایتخت طبقه همکف هم دارند البته فروشگاه های اینترنتی به مراتب ارزون تر هستند.نقل قول:
تو علائدین نداره؟نقل قول:
با سلام به دوستان
من یه پلیر و رکوردر مناسب و با قیمت مناسب میخوام بگیرم
تو فروم که مرور کردم همه از +Sansa Clip راضی بودن با توجه به قیمتش...
اما من رکورد با قابلیت قطع هنگام سکوت برام مهمه برای ضبط مکالمات تلفنی اما مثل اینکه +Sansa Clip این قابلیت رو نداره درسته ؟
در این صورت ارزونترین مدل رکوردر که این قابلیت در ضبط رو داشته باشه چی پیشنهاد میدید ؟
ممنون...
سلام
میخواستم تفاوت این دو تا رو با هم بدونم؟
Iriver E300
Iriver E150
این دوتا مورد برام مهمه
1-کیفیت پخش فیلمش
2- صدای اسپیکرش
(در ضمن چون نمیخوام بودجه زیادی براش بزارم Iriver E150 برام تو الویت هستش)
لطفا اگه تو این رنج قیمت برند های دیگه هست معرفی کنین