من این مودمو تهران خریدم 31 تومن.نقل قول:
Printable View
من این مودمو تهران خریدم 31 تومن.نقل قول:
خوب کاملا دقیق و کامل که توضیح داده و ای پی های tplink 8811 را هم که خودش داده اگه نداده بود هم میتونی بری توی run بعد cmd تایپ کنی و بعد توی پنجره جدید بنویسی ipconfig بعد ای پی های مودم را بدست میاری و توی تنظیمات وارد میکنی!نقل قول:
قیمت مودم adsl2+ چه قدره؟
دوست گرامی خوب بستگی به مارک و مدلش داره!!نقل قول:
من tp link8811رو 40000 تومن خریدم.
مرسی ahriman.دستور باحالی بود.
ببین منظورم این بود : توی فایل آموزشی نوشته بجای ارتباط pppoe باید MER رو انتخاب کنم.همون عکسه که گذاشتم.
آیا باید MER (MAC Encapsulation Routing) ,ISP ساپورت کنه یا اصلا ربطی به اونا نداره و به مودم مربوطه?
یه توضیح کوچیک هم در مورد DNS میدی که چطوری بفهمم DNS ام چه عددیه؟آخه با اون دستوره که دادی همه چیزو میده الا DNS.
بابت همفکریت ممنونم.
فکر کنم باید isp این پروتکل را ساپورت کنه! از isp بپرس!نقل قول:
ای پی dns را باید زنگ بزنی از پشتیبانی شرکت بپرسی!
نقل قول:
بله از قبل روشن هستش و لینک مودم هم ثایت هستش.
90 درصد مواقع با یه بار خاموش روشن کردن درس میشه.
من یه مدم D-link 2640 دارم که وصله به یک Splitter و اون هم وصله به خط تلفن هیچ مشکلی ندارم مگر وقتایی که فکس میاد یا کسی زنگ میزنه اینترنت یه لحظه قطع میشه بعد مدم شروع میکنه به چشمک زدن و Reconnect میشه.
میشه لطفا منو راهنمایی کنید؟
آقایون من یه مشکلی دارم اونم اینکه من مودممو وصل کردم و دو جای دیگه هم پریز داریم خونمون ، دو تا هم تلفون داریم
یه تلفونمون درست کار میکنه و در عین حال با مودم مشکلی نداره ولی اون یکی رو تا میزنم به پریز چراغ adsl شروع به چشمک زدن میکنه و چراغ alarm روشن میشه. نت قطع میشه خود تلفون هم خش خش میکنه.
ولی وقتی به splitter مودم وصل میکنم مشکلی نداره.
حالا به نظرتون من باید چه کنم؟
يه سوال؟ اين چراغ adsl مگه نبايد روشن باشه؟نقل قول:
آقایون من یه مشکلی دارم اونم اینکه من مودممو وصل کردم و دو جای دیگه هم پریز داریم خونمون ، دو تا هم تلفون داریم
یه تلفونمون درست کار میکنه و در عین حال با مودم مشکلی نداره ولی اون یکی رو تا میزنم به پریز چراغ adsl شروع به چشمک زدن میکنه و چراغ alarm روشن میشه. نت قطع میشه خود تلفون هم خش خش میکنه.
ولی وقتی به splitter مودم وصل میکنم مشکلی نداره.
حالا به نظرتون من باید چه کنم؟
چون براي من هم روشنه.
من هم دقيقا مشكل شما رو دارم. شنيدم با يه اسپليتر ديگه مشكل حل ميشه. تا نظر دوستان چي باشه.