بازم ممنون.نقل قول:
شما خودت از کنکور فراگیر وارد شدی؟ رشتت نرم افزاره؟ به نظرتون هر درسو چند درصد باید بزنم تا تو مرکز تهران(یا ری و ورامین) مهندسی نرم افزار یا صنایع قبول بشم؟
Printable View
بازم ممنون.نقل قول:
شما خودت از کنکور فراگیر وارد شدی؟ رشتت نرم افزاره؟ به نظرتون هر درسو چند درصد باید بزنم تا تو مرکز تهران(یا ری و ورامین) مهندسی نرم افزار یا صنایع قبول بشم؟
من از طریق کنکور سراسری اومد:دی رشتمم نرم افزاره:دینقل قول:
اصلا چیزی در مورد درصدا نمیدونم:20:
داداش شرمنده من هی سؤال میکنم(آخه فردا آخرین روز ثبت نامه)نقل قول:
میتونم بپرسم رتبه شما چند شد و تو چه گروه آزمایشی؟(اینجا مایل نیستید، تو پیام خصوصی بگید)
شما چیزی درباره سهمیه کارمندی(تسهیلات آموزشی) و یا بسیج فعال:13: میدونید؟
پیشاپیش تشکر از جوابتون :11:
سلام
من چندتا سوال داشتم و ازتون راهنمایی میخواستم :
من ورودی بهمن 85 آزاد رودهن بودم کاردانی و امسال بالاخره تموم کردم ( تیر ماه 89 )
و الان دارم به هر دری میزنم که کنکور قبول شم و نرم سربازی فعلا ! پارسه رفتم و کلاساشو شرکت کردم بلکا چیزایی که تو اون دانشگاه یادمون ندادنو یاد بدن و کنکورو قبول شم
سراسری امسال و مجاز شدم اما بعدش مردود :| !!!
و بعد رفتم پارسه ، آزاد و شرکت کردم اما هنوز جوابش نیومده ، میدونین جواب کنکور کاردانی به کارشناسی آزاد کی اعلام میشه ؟
و همینطور علمی کاربردی و شرکت کردم و جواب اونم هیچی به هیچی :|
و از همه مهمتر سراسری اعلام کرده بود برای تکمیل ظرفیت چه مجاز ها و چه غیر مجازها شرکت کنن که فک کننم برای بالا بردن ظرفیت دانشگاها باشه ! حالا خواستم بدونم جواب تکمیل ظرفیت کاردانی به کارشناسی سراسری کی اعلام میشه ؟؟
و اینکه من آذر ماه دوران معافیت از خدمتم تموم شده ( همون 6 ماهی که از طرف دانشگاه نامه میدن ) الانم من مشمول شدم و بنظرم دارم اظافه خدمت میخورم کسی میدونه چقدر میاد رو استاندارد خدمتم این تاخیر که اگه هیچ کدوم از اینا قبول نشم باید برم !؟
و سوال آخر بنظرتون ارزش داره پیام نور رو هم امتحان بدم ؟ ( مهلتش تا فردائه !!! )
داداش این حرفا چیه:46:نقل قول:
داداش شرمنده من هی سؤال میکنم(آخه فردا آخرین روز ثبت نامه)
17 هزار ریاضی:دی××!نقل قول:
میتونم بپرسم رتبه شما چند شد و تو چه گروه آزمایشی؟(اینجا مایل نیستید، تو پیام خصوصی بگید)
کمترین رتبمون اینجا 8 هزار بود :دی بیشترینم 27 هزار!×(بین بچه های it و نرم افزار) علوم کامپیوتر تا سی و چند هزار گرفته بود:دی!
خیر:دینقل قول:
شما چیزی درباره سهمیه کارمندی(تسهیلات آموزشی) و یا بسیج فعال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میدونید؟
ولی تو کنکور سراسری بسیج فعال سهمیه اینا نداشت:دی
سلام!
از اینجا بپرسید:دینقل قول:
میدونین جواب کنکور کاردانی به کارشناسی آزاد کی اعلام میشه ؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=328902
حالا خواستم بدونم جواب تکمیل ظرفیت کاردانی به کارشناسی سراسری کی اعلام میشه ؟؟
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=149561
کسی میدونه چقدر میاد رو استاندارد خدمتم این تاخیر که اگه هیچ کدوم از اینا قبول نشم باید برم !؟
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=104798
چرا نداره:دینقل قول:
و سوال آخر بنظرتون ارزش داره پیام نور رو هم امتحان بدم ؟ ( مهلتش تا فردائه !!! )
بازم از سربازی رفتن که بهتره!
فعلا ثبت نام بکن که فردا روزی پشیمون نشی! از الان خودتو محدود نکن:دی چیزیو از دست نمیدی (جز 50 تومن ناقابل:دی!!)
موفق باشی
:11:
از همه اونجاهایی که گفتی پرسیده بودم قبلش اما شما اینجا اول تر از همه جواب دادی :دینقل قول:
مرسی
همین الان دفترچشو بزور گیر آوردم اونم پست خیابون شریعتی زیر پل صدر!!!
ثبت نامشو میکنم اینم ببینیم چی میشه .!:|
آقا امروز یکشنبه تعطیلیم یا نه؟
هیچ خبرگزاری هنوز خبریواسه دانشگاها نداده.
دانشگاه ها بازه گویا:دینقل قول:
آقا امروز یکشنبه تعطیلیم یا نه؟
هیچ خبرگزاری هنوز خبریواسه دانشگاها نداده
سلام بچه ها!
الانم میتونم درسی رو حذف کنم!؟
تو گلستان قسمت حذف اضطراری میزنم حذف ! بعد بررسی تغییراتو میزنم میگه تغییرات قابل انجام است.
مشکلی پیش نمیاد بحذفم! !؟
میخوام مشروط نشم! تا الان نیستم ! دوتای بعدی بیاد میشم× [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]