تصاویر رو من از up.ma آپ میکنم ومشکلی ندارم.نقل قول:
با این حال من فکر میکنم قضیه همون باشه. میتونی امتحان کنی. روی یک درایو تیک اون قسمت رو بزن و اوکی کن، بعد از چند ثانیه کنسل کن. میبینی که اسم تعدادی از فولدر ها یا فایل های اون درایو آبی شدند.
Printable View
تصاویر رو من از up.ma آپ میکنم ومشکلی ندارم.نقل قول:
با این حال من فکر میکنم قضیه همون باشه. میتونی امتحان کنی. روی یک درایو تیک اون قسمت رو بزن و اوکی کن، بعد از چند ثانیه کنسل کن. میبینی که اسم تعدادی از فولدر ها یا فایل های اون درایو آبی شدند.
منم دقیقاً همین مشکل آبی بودن رو ندارم که فکر نکنم چیز خاصی باشه!!!
نقل قول:مورد همونیه که دوستمون امید اشاره کردن. این فایل ها و فلدر ها فشرده شدن. البته از طریق NTFS.نقل قول:
برای نرمال کردنشون در Properties شون دکمه Advanced رو بزنید و تیک Compress content رو بردارید و برای تمام محتوا Apply کنید.
سلام
چجوری میشه سرچایی که تو سایت گوگل زده شده از حافظه اینترنت اکسپلورر پاک کرد تا وقتی دوباره اول حرف اون کلمه رو زدیم تمام کلمه رو نیاره؟
البته ایترنت اکسپلورر تاپیک اختصاصی هم داره ولی شما tools رو بزنید بعد internet options بعد به قسمت content برید اونجا settings مربوط به auto complete رو بزنید درپنجره ای که باز میشه تیک forms رو بردارید و اوکی کنید.نقل قول:
delete auto complete history رو هم بزن
نقل قول:
كاملا درسته .
ولي اگه حوصله اين رو كه هميشه بخواي اينا رو ژاك كني ( مثل History , Temp Int File , Temp , cookies و فرمها رو ) مي توني يه نرم افزار مثل Privacy Shield نصب كني كه اتومات پاكشون كنه .
موفق باشي
من مي خوام بتونم محتواي فايل هاي Word رو توي كل سيستمم بگردم .
توي تاپيك مربوط به Word پرسيدم ، به من گفتن كه با نرم افزار Google Desktop ميشه . من هم دانلود كردم و . . .
ولي نميشه باهاش محتواي فايل ها رو جستجو كرد كه .
چكار ميشه كرد ؟
ممنون
سلامویندوز xp دارم و می خوام ویندوز 98 را نصب کنم با ید چه کاری انجام دهم؟؟؟ یکی از دوستم گفت یک راه حلی دارد ولی کاملا بلد نبود با ید چه کار کنم با تشکر
تا اونجايي كه من يادم هست اول 98 بايد نصب بشه و بعد xp چون سيستم عاملهاي قديمي مايكروسافت هميشه به جديد اولويت داره مثلا 98 به xp و يا xp به ويستا .نقل قول:
ولي شايد يه سري نرم از نرم افزارها مثل vista boot pro يا easy BCD ( براي xp ) باشند كه بتونند فايلهاي بوت ويندوز رو ويرايش كنند
فرمت درایو c تون چیه fat یا ntfsنقل قول: