سلام به همه رئالیها........
احمد جان...نظر لطفت......
به هر حال شما دارید تویه تیم بازی می کنید و ما هم تا وقتیکه این دیارا هست(ایشاالله اینتر ببرتش)روی نیمکت هستیم.پس باید بدین شکل به باشگاه خدمت کنیم..........میگم قرار بود ما دو سال خدمت کنیم اما نمیدونم که چرا هی خودم میرم در خواست اضافه خدمت تویه رئال رو می کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی کسرااااااااا ...... تو چرا اینقدر زود ناراحت میشی؟؟؟؟؟.....بچه ها همه میدونند که اسم درست شما کسرااااااا .........!!!!!!!!!!!!!!!!! :21::21::21::21: ولی دارن با هات شوخی می کنند..........راستی چرا اینقدر سریع نیستلروی رو فروختید؟؟؟؟؟؟زلاتان بازیکن خوبیه اما به نظر من رود بهترین مهاجم دنیاست.......:20::20::20:
به گزارش سایت هواداران رئال مادرید و به نقل از گل،
رئال مادرید قصد دارد ساویولا را با وجود بازی های خوبش در آخر فصل،بفروشد.به نظر می رسد این عمل برای کسب بودجه بیشتر و خرید یک مهاجم قدرتمند تر است.
پس از بازی خوب ساویولا در مقابل بیلبائو او انتظار دارد شوستر او را برای فصل بعدی در برنابئو نگه دارد.
شوستر اعلام کرده که اگر زلاتان یا دروگبا به رئال بیایند ساویولا مجبور است برنابئو را ترک کند.
رئال مادرید فصل قبل این مهاجم آرژانتینی را از بارسلونا خریداری کرد و به نظر قیمت فروش ساویولا را ۵ میلیون یورو تعیین کرده است.