این بازی ubgrade هم داره؟ من از جایی شنیدم پرچم زیاد بگیری می تونی دو شمشیره هم مبارزه کنی.
Printable View
این بازی ubgrade هم داره؟ من از جایی شنیدم پرچم زیاد بگیری می تونی دو شمشیره هم مبارزه کنی.
نقل قول:
دوست من به نظرم نسخه ی دومش واسه کسانی طرفدار داره که بازی رو تا آخر برده باشن .
چون کسانی که داستان رو کامل ندونن ( مثل خودم ) جذابیتی نداره که نسخه ی دوم بازی بخره .
اقا از همه کمک !!!نقل قول:
یه حرفی می زنی که امکان نداره. مگه می شه نسخه دوم فروش نکنه.علاقه مند های این بازی بسیارند.
ببخشید شما چطوری بازی انگلیسی رو داستانش رو میفهمید ؟
اگه جذابیت این بازی فقط به داستانشه پس نباید زیاد طرفداری توی ایران داشته باشه ( به دلیل انگلیسی بودنش )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورده شیعه اسماعیلیه هست چطور ممکنه که ندونیم تازه داستانش هم تو پست اول هستنقل قول:
من کتابش رو هم خوندم البته یکی از اون ها برو بخون ببین چه جریانه خفنی داره
ادم بیشتر مجذوب بازی میشه
البته این ماله دورانه صلاح الدین ایوبی هست
که بارها اسمش توی صحبت ها میاد
داستان این بازی اصلا ربطی به واقعیت نداره و یه مشت بیسواد جمع شدند و بر اساس شایعات این داستان رو ساختند
اگر یه ذره این گروه سواد تاریخی داشت میفهمید که جریان حشیش کشیدن این گروه . همچنین بهشت مصنوعی که پر از زیبا رو بود دروغ است
اولا حشاشین در زمان قدیم به معنای دارو فروش بوده و این گروه دارو فروش بودند
ثانیا بهشت مصنوعی اصلا وجود نداشت و اینرو دشمنان سید حسن صباح(رهبر اصلی گروه حشاشین که در قلعه الموت زندگی میکرد و بعدها خود را به عنوان امام موعود معرفی کرد که مردی بود بسیار با تدبیر و شجاع)مطرح کرده بودند
که اگر بخواهیم به عقل خود مراجعه کنیم میفهمیم که گروهی با اینهمه انضباط و تدبیر اگر حشیش بکشند و از زنهای بهشت مصنوعی تمتع بجویند بیش از چند ماه باقی نمیماندند
بخاطر این گفتم این گروه سازنده بیسواد بودند زیرا که در بازی میبینیم بهشت مصنوعی وجود دارد
نکته دیگر که ضعف سازنده هارا میرساند اینست که در قلعه هایی که فدائیان زندگی میکردند که الطیر هم یکی از آنها بود (که همه آنها در بدو ورود مقطوع النسل میشدند) فقط خود فدائیان بودند و داعی بزگ که مسئول تربیت آنها بود که این داعی از طرف سید حسن صباح معرفی میشد. در صورتی که مادر باز میبینیم در قلعه آنها مردم هم وجود داشتند در این قلعه ها تحت هیچ شرایطی هیچکس حتی از نزدیکترین افراد خودی هم حق ورود را نداشتند
در ضمن هدف نهایی این گروه مسلمان این بود که ایران اصیل را برگرداند و ایرانیان را از سلطه خلفای عباسی برهانند
من کتابهای زیادی درباره این گروه خوندم به خصوص کتاب خداوند الموت نوشته پل آمیر که توسط ضبیح الله منصوری ترجمه شده واقعا انسان وقتی این کتاب را خوند به بزرگی این گروه پی میبرد که با چه تدبیرها و نقشه هایی دشمن خود را از بین میبردند
این گروه فقط از ترور کننده ها تشکیل نشده بود بلکه دارای سرباز هم از خود مردم بودند که همه آنها برای سید حسن صباح حاظر بودند جان خود را فدا کنند
متاسفانه پس از گذشت سالهای زیاد بعد از مرگ سید حسن سردمداران این گروه هدف خود را فراموش کردند و به فساد کشیده شدند که هنگامیکه هلاکو خان به ایران حمله کرد تمام قلعه های این گروه که بعضا غیر قابل نفوذ بودنند از بین رفتند
امیدوارم این اطلاعات مفید بوده باشند
این گروه ایرانی بودن یا عرب...؟نقل قول:
هدف نهایی این گروه مسلمان این بود که ایران اصیل را برگرداند و ایرانیان را از سلطه خلفای عباسی برهانند
راستی مطلب مفیدی بود...ممنون
اصلا همچین اطلاعی درباره این چیزایی که گفتی نداشتم
نقل قول:
دیااوگ هاش روون و تقریبا راحته و اگه گوش بدی و داستان رو از قبل بدونی بازی خیلی بهت حال می ده.:8:
ايراني بود ديگهنقل قول:
korokodil_avareh
پست شما کاملا تاييد ميشه صفحه هاي قديمي درمورد اين موضوعات خيلي بحث شده :10:
منم دقيقا همين کتابي کتابي شما گفتيد رو خوندم با عقل خيلي جور در مياد به نکات خوبي هم اشاره کردي
درسته همونطوری که دوست خوبم mohsentanha فت این گروه ایرانی و مسلمان بودند و تمام فرائض دینی از جمله خواندن نماز و قرآن و بقیه کارهای خود را انجام میدادند و مشکلی هم با عربها نداشتند زیرا امامان آنها عرب بودند مشکل آنها با خلفای عباسی بود که به عقیده آنها داشتند ایران اصیل و باستانی را نابود میکردند
روحشان شاد باد که واقعا مردانی بزرگ بودند.
اقا خبری از assass 2 نشد ؟
اگه خبری بشه در قسمت اخبار گذاشته میشه نه اینجا ! ;)نقل قول:
اقا خبری از assass 2 نشد ؟