راستی اون عکسی که از اکولایزر گذاشتم رو خودم از صفحه 5700 انداختم تمش قشنگه ؟
تم آی فونه .
Printable View
راستی اون عکسی که از اکولایزر گذاشتم رو خودم از صفحه 5700 انداختم تمش قشنگه ؟
تم آی فونه .
آره.نقل قول:
میشه آپش کنی؟
منم میخوامش.
سلام ميگم تاريخ گوشيت رو از 2007 بزار رو 2006 شايد درست شد جوابش رو حتما بهم بگو....البته گاهي تاريخ رو ميزاري رو 01/01/2006 درست ميشه ...نميدونم تو كدومش رو گزاشتي.. هر دو رو امتحان كننقل قول:
سلام اين لينك تم از سايت gsm.ir كه براتون گزاشتم برنامه و بازي هم تو اين سايت هست ....من رو بي جواب نزارينکد:http://gsm.ir/a13.asp?protype=2&ostype=38&per=999
وقتی در هنگان نصب هر فایلی با ارور error expired مواجه شدید باید فایل مربوطه رو ساین کنید!برای ساین کردن به قسمت در خواست نرم افزار این سایت رفته و نرم افزارهای مربوط به ساین کردن رو دانلود کنید!همچتنین راهنمای ساین کردن رو نیز دانلود کنید!
بهتر بود می گفتی بی خیال برنامه شید.این همه برنامه ریخته حالا این 1 ی نصب نشد یکی دیگه.نقل قول:
سلام یک چیزی تو این گوشی خیلی اعصاب منو خورد کردهدر مورد فلاش عکس برداری به صورت اتومات هستوقتی که فلاش عکس برداری رو خاموش میکنم و عکس میگیرم و از برنامه عکش خارج میشم دوباره میبینم که رفته روی اتوماتدوباره آف میکنم خارج میشم میبینم بار هم روی اتوماتش رفته هر دفعه که آف میکنم اتومات رو و خارج میشم و دوباره برمیگردم میبینم که بازم روی اتومات رفتهچیکار میشه کرد که همیشه روی آف باشه و خد به خود روی اتومات نره ؟
هیچ کار ینمیشه کرد همینجوریه باید باهاش بسوزی و بسازی.نقل قول:
ای بابا عجب ایراده گندی داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:2::2::41::41:
یعنی چی:goatee:نقل قول: