خرید هارد 100% توصیه میشه چون به احتمال زیاد اگه هارد بگیرین دیگه درایو های benQ تو لود
کردن بعضی تکتچر ها مشکلی نخواهد داشت
کسی قیمت هارد 20 رو داره ؟
خرید هارد 100% توصیه میشه چون به احتمال زیاد اگه هارد بگیرین دیگه درایو های benQ تو لود
کردن بعضی تکتچر ها مشکلی نخواهد داشت
کسی قیمت هارد 20 رو داره ؟
دوستان سلام .. من امروز از پرتو بازی splinter cell double agent رو گرفتم ولی وقتی تو دستگاه میزارم اولا تو اونجایی که عکس درایو هست که اسم بازیی که گذاشتینو مینویسه (تو قسمت داشپورت) فقط مینویسه (play dvd) (بجای نوشتن اسم بازی) بعد هم که میرم روش A رو میزنم این عبارت رو مینویسه : to play this disc . put it an xbox360 console هموطور که از معنیش مشخصه میگه برای اجرای دیسک اونو بزارید تو کنسول 360 ...........اگه میشه دوستان منو راهنمایی کنن که مشکل از چیه؟؟ایا باید update کنم ؟؟ چه جوری
نه عزیزم آپدیت که اصلا نمی خواد چون اون بازی بسیار قدیمیه .نقل قول:
من فکر میکنم که از دیسک بازیت باشه :13:
درايو BENQ تنها بازي كه مشكل داشته GTA 4 بودهنقل قول:
اونم نه براي همه بعضي ها اين جوريه
ماله من شايد در طول 4 ساعت بازي با GTA 4 فقط به اندازه 2 دقيقه اونم بعضي جاها دير LOAD بشه
هارد 20 گيگ الان 85 تومانه
هدر 120 گيگ هم 150 تومان
سلام
X360 Elite گرفتم اما گو بیگ نیست ولی فالکنه چون روز اول 9 ساعت بازی کردم ولی آخرین دما 38.4 بود (از روی اینتر کولر):31:
ممنون از کمک هایی که در این باره به من دادید:10:
زياد به اون INTER COOLER و درجش اعتماد نكننقل قول:
اون درجه حرارت باد خروجي از پشت كنسول رو نشون ميده نه درجه گرماي روي GPU
اين همه هم فشار نيار بهش
منم تو 2 تا بازي اين مشكل رو دارم قضيش چيه ؟؟ dvd هاش اونورش هم طلايي شكل ني !!!نقل قول:
احتمالش خیلی زیاده که از جنس دیسک باشه، بهتره DVDها رو از جاهای معتبر بگیریم که این اتفاق نیفته چون خوده منم سره بازی (SplinterCell (Double Agent همین مشکل رو داشتم، رفتم به یارو نشون دادم گفت مشکل از دیسک هست که عوضش کردم...نقل قول:
:5:
اینجا :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که دوستان هم گفتن، خرید هارد برای کنسول ضروریه ... در مورد قیمت هم فکر نمیکنم افت قیمت خیلی زیاد باشه. اما باز هم انتخاب باشماست.نقل قول:
موفق باشید
مال من که اصلا مشکل نداشته خوشبختانه.نقل قول:
درايو BENQ تنها بازي كه مشكل داشته GTA 4 بوده
اونم نه براي همه بعضي ها اين جوريه
ماله من شايد در طول 4 ساعت بازي با GTA 4 فقط به اندازه 2 دقيقه اونم بعضي جاها دير LOAD بشه
صد در صد مشکل از dvd است من خودم هم از این مشکلا با dvd های رایتی داشتم. مثلا devil may cry 4 رو میزاشتم بعد میرفت تو بازی بعد تا start میزدم میگفت disk رو بزار. پیشنهاد میکنم تا اونجا که میتونید dvd های play box هم نگیرید چون از 3 تا یکیش وسطا بازی گیر میکنه. ( تجربه شخصیم). خدا نکنه یه چیزی copy خور شه تو ایران گندشو بالا میارن.نقل قول:
منم تو 2 تا بازي اين مشكل رو دارم قضيش چيه ؟؟ dvd هاش اونورش هم طلايي شكل ني !!!
راست میگن که elite ها همه سه چراغ میشن؟ یعنی 175w ندارن؟ من که باور نکردم.!!!!!
این بازی SplinterCell (Double Agent برای xbox گرافیکش با نسخه ی pc و ps2 ش مگه فرق میکنه؟