512 30 گیگ رو واسه یه ماه فعال کردم. فکر می کردم سرعتم از 256 نامحدودی که داشتم بهتر بشه ولی زهی خیال باطل.افتضاح شد !
تو ساعات غیر رایگان اوضاعش اینطور درامه دیگه وای به حال ساعات رایگان.
Printable View
512 30 گیگ رو واسه یه ماه فعال کردم. فکر می کردم سرعتم از 256 نامحدودی که داشتم بهتر بشه ولی زهی خیال باطل.افتضاح شد !
تو ساعات غیر رایگان اوضاعش اینطور درامه دیگه وای به حال ساعات رایگان.
دوستان من دیروز به پشتیبانی تهران زنگ زدم و گفتم که شهرمون مشکل پهنای باند داره اولش طرف زیر بار نرفت ولی یه لحظه چک کرد و دید حق با من هست و گفت بابتش قبلا تیکت هم خورده ولی در مورد اینکه مشکل حل بشه گفت معلوم نیست.
به نظر شما راحت میتونن پهنای باند اختصاص بدن به هر مرکزی که بخوان؟؟؟
بالاخره مرکزی که مشکل پهنای باند داره اونم شدیدش نباید تا ابد اینطوری بمونه که. از مراکزی که زیادی دارن بدن به ما تو ساده ترین حالت !! از این راحت تر هم فکر نکنم بشه
واقعا ظلم و تبعیضه یه عده ای سرعت بالا داشته باشن یه عده ای مثل من اکثر مواقع سرعت زیر دیال آپه فقط روزی 5 دقیقه شاید سرعت بره رو 100 یا 200 اونم تازه معلوم نیست
ضمنا خطاب به جناب پارس آنلاین که تو این تاپیک هر سال دو روز بیشتر نمیاد و جوابگوی هیچ کسم نیست: شما که تازه اصلا هم معلوم نیست پشتیبانی رسمی هستی یا نه بیا در مورد این مشکلات ما توضیح بده یا حداقل گزارش بده به بالا تا شاید پیگیری کنن سریع تر
نه واقعا اینه اینترنت 9 مگ؟؟؟!!!!!!!!!!! اگه اینطوره که متاسفم باید درشو گل بگیرن و پول مشتری هم تمام و کمال پس بدن. تازه الان خوبه وای به حال ساعت رایگان، روم نمیشه تستشو بزارم !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من سرویس ۱۲۸ نامحدود ۲۰ گیگ جایزه داشتم الان دیدم سرویس های نامحدود تغییر کرده ۱۲۸ نامحدود ترافیک جایزه ۱۰ گیگ شده و سرعت رو بالاتر بردند حالا اگه بخوام ۲۵۶ نامحدود با ۲۰ گیگ جایزه از پنل ثبت کنم به جای این سرویس ۱۲۸ که داشتم مدرک خاصی لازم داره یا نه چون این جمله رو بالای بخش تغییر سرویس نوشته:
با توجه به محدودیت استفاده از سرعتهای بیش از 128kbps کاربر متعهد به ارایه نامه مربوط به استفاده اداری از سرویسهای ذیل می باشد.
واقعا باید نامه یا مدرک خاصی بدم یا اینکه سخت نمی گیرند؟
این یکی دو هفته اخیر برای من قطعی ها خیلی زیاد شده اما قبلا اینطور نبود شما هم مشکل دارید و خبری در مورد برطرف شدن قطعی ها هست یا نه؟
ممنون میشم دوستانی که اطلاعی دارند راهنمایی کنند.
دوست عزیز منم تا 4 هفته پیش پارس انلاین داشتم....نقل قول:
وضعیتم مثل شما بود....هر چی پیگیری کردم نتیجه نداشت.اخرش این شد که گفتن ما برات تیکت پر میکنیم و....
ولی اینو بدون به این زودیا پهنای باند یه مرکز و شهر رو اضافه نمیکنن!! حداقلش یه ماه طول میکشه.اونم با پیگیری های فراوان!!
خودم که های وب داشتم چنین تجربه ای داشتم.....
حالا با خودت...میتونی بری یه شرکت دیگه. یا اینکه انقدر صبر کنی تا بلکه برات یکاری بکنن
از بچه های اصفهان کسی اینجا پارس آنلاین داره؟ اگه آره لطفا بیاد در مورد سرعت دانلود و پینگو اینا یه آماری بده.
سرويس 1024Mb پارس آنلاين: خيلي مزخرف پشيمون شدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوکی خدار رو شکر که مشکل از تو نیست.یه چیزی بهت بگم:امروز وقتی داشتم با اسپید تست از سرور داخلی تست میگرفتم یه لحظه سرعتم اومد رو 250 تا 300 کیلو بایت اما همون لحظه که از سایت داخلی دانلود کردم سرعتم رو 800 تا 900 کیلو بایت بود و با تمام توان دانلود میکرد.گاهی موقع ها اسپید تست هم ریپ میزنه بهتره از دانلود مستقیم استفاده کنی تا سرعت واقعی اون لحظت رو نشون بده.نقل قول:
بدبختی اینه که با idm اینجوریه صفحه قبل عکس گذاشتم داغون بود الان یکم بهتره :n27:نقل قول:
آقا کسی با ویچت مشکلی نداره دیگه بالا نمیاد ارور میده:n27:
?
به ملکوت اعلاء پیوست !نقل قول:
کد:http://www.entekhab.ir/fa/news/141721