برای من بهتر که نشده هیچ بد تر شده / یک هفته صبر میکنم درست نشد تخلیه میکنمنقل قول:
شاتل حد اقل تایم اوت نداره تک کانکشنم با شاتل 700 گرفتم .
Printable View
برای من بهتر که نشده هیچ بد تر شده / یک هفته صبر میکنم درست نشد تخلیه میکنمنقل قول:
شاتل حد اقل تایم اوت نداره تک کانکشنم با شاتل 700 گرفتم .
حتما گروه 2.185 هستید من قبلا گروه 37 بودم سرعتش خوب نبود......نقل قول:
آره من 2.185هستم ماشالله هیچ شرکتی به گردش نمیرسهنقل قول:
- - - Updated - - -
آره من 2.185هستم ماشالله هیچ شرکتی به گردش نمیرسهنقل قول:
من الان شاتل دارم مشکل پینگ خارجی دارن نه بازی dota2 انجام میدم پینگم همش توی سرورهای خارجی و دوتا2 350 هستش پینگ افتضاحه و از ساعت 11 شب به بعد نت پکت لاست و تایم اوت پیدا میکنهنقل قول:
بهترین نت adsl برای گیم شک نکنید پارس آنلاین هستش حیف که اینجا فقط یک ساله میده نه پکت لاست داره نه پینگ بالا
سلام ببخشید برام سوال پیش اومده چرا شبانه رایگان مخابرات خوزستان با بقیه جاها فرق میکنه مثلا من از مخابرات قم هم اشتراک داشتم ولی اون از 1تا 7 صبح رایگان بود ولی مخابرات خوزستان 2تا6
به نظرم این عادلانه نیست؟الان پارس انلاین در کل ایران شبانه از 2 تا 7 یک سوم حساب میشه فرقی نمیذاره بین مردم تهران و خوزستان
کسی علتشو میدونه؟
با تشکر
من با آسیاتک تلویزیون زنده که جای خود داره از یوتوب 1080p مثل بنز پخش میکنه حتی فکر میکنم 2k رو هم بتونه پخش کنه اما لپتاپم ساپورت نمیکنهنقل قول:
برای استریم 1080p سرعت 256 کیلوبایت کفایت میکنه البته اگر تک کانکشن و پینگ خوب باشن
البته قبول دارم آسیاتک برای اکثر یوزرا کیفیت جالبی نداره
من خودم هم قبلا همین گروه بودم بهترین رنج 2.185 همون تک رقمی های قدیم بودن مسیر سوپر آنلاین ترکیه که از هر لحاظ اوکی بودن , 2.185 های جدید هم که اصلا کیفیت سابق رو ندارن حالا نمیدونم مسیرشون عوض شده یا مخابرات دستکاری کردهنقل قول:
ولی این گیت وی که الان با آسیاتک افتادم از این 2.185 های جدید که هیچی حتی میتونم بگم از اون تک رقمی های سابق هم بهتره
الان بدترین 2.185ها همون تک رقمیاننقل قول:
- - - Updated - - -
الان بدترین 2.185ها همون تک رقمیاننقل قول:
دیشب واسه من اسمی نشد حدود 8.2 گیگ گرفتم . نمیدونم تغییری دادن یا اتفاقی بوده
دوستان خط من فیبره.1 مگ داشتم از آسیاتک روزانه 400 کیلو میزد شبانه اسمی.منتقل شدم اکسین.سرعتم خیلی اومده پایین.صفحات دیر باز میشن.قطعی هم زیاد داره.چکار کنم اعصابم ریخته به هم.بدبختی از شرکت دیگه هم نمیتونم بگیرم
سلام چطور بفهمم بنده دركدام گروه هستم يعني دركجا نوشته شده