بله. ولی وقتی اینجا تنظیم رو عوض میکنی، اسپیدتست عکسهای نتایج تستهای قبلی رو هم به طور خودکار به این حالت جدید تغییر میده. واسه همینم بود که در پست قبلیت، همشون در واقع مگابیت رو نشون میدادن نه مگابایت رو.نقل قول:
Printable View
بله. ولی وقتی اینجا تنظیم رو عوض میکنی، اسپیدتست عکسهای نتایج تستهای قبلی رو هم به طور خودکار به این حالت جدید تغییر میده. واسه همینم بود که در پست قبلیت، همشون در واقع مگابیت رو نشون میدادن نه مگابایت رو.نقل قول:
دوست عزیز شما لطف کن کامپیوترت رو ریست کن وقتی میخواد بالا بیاد دکمه F8 رو پشت سرهم بزن وارد یه صفحه میشی که از بالا دومین گزینه اش SafeMode Network هست اون رو انتخاب کن و Enter بزن. بعد که ویندوز بالا اومد همین فایل رو دوباره دانلود کنن ببین سرعتت بیشتر میشه یانه؟اگه شد 2 تا احتمال وجود داره 1-ویروسی شدن کامپیوتر یا استفاده مخفی یه برنامه از پهنای باند اینترنتت 2-خراب شدن اکتیو ویندوزت(windows Geniune).نقل قول:
نقل قول:تا اونجا که من میدونم، اگه اولین باره میخوای IP ثابت بگیری، باید زنگ بزنی بخش فروش و از اون طریق اقدام کنی. اما اگه قبلاً IP ثابت داشتی، میتونی از همین جایی تو کنترل پنل که دوستمون عکسش رو گذاشته برای خرید مجددش اقدام کنی.نقل قول:
خوب خدا رو شکر که وضعیتت بهتر شده. مال من هم بگیر نگیر داره. یه روزا و یه ساعتایی خوبه تا 7مگابیت از سرورای داخلی میده. و یه وقتایی هم از همون سرورا بیشتر 4 مگابیت نمیده.نقل قول:
به نظرم زیاد طول نمیکشه که این کار رو بکنه. منم باهات موافقم. من الآن 2 مگ محدود یک ساله گرفتم. چون حوصله سرعت پایین و مشکلاتش رو ندارم حاضرم پول بیشتری بدم. میدونم که تو ایران اینترنت خیلی گرونه، ولی تو همین شرایط دوست ندارم وقتم پای اینترنت زغالی مثلاً 128 مخابرات تلف بشه؛ واسه همینم اومدم سرویس 2 مگ محدود از پارسآنلاین گرفتم. حجمم رو برای 12 ماه 36 گیگ تخصیص دادن. اگه حجمم بیاد زیر 5 گیگ 100 گیگ هم حجم اضافه میگیرم.نقل قول:
به نظر من هم باید یه تفاوتی بین سرعتهای مختلف باشه. اما به نظرم پارس آنلاین برای سرویسهای حجمی تو ساعات غیررایگان روز این امکان burst تا 9 مگابیت رو فعال کرده تا کاربرای با سرویسهای پایین هم اینترنت با کیفیت بهتری رو تجربه کنن. خوب کسی که 256 داره اگه بتونه تو روز به صورت لحظهای تا سرعت 4 یا 5 مگابیت هم بگیره براش خیلی خوبه. اما خود پارسآنلاین هم میدونه که تو ساعت رایگان نباید همه سرویسها یه سرعت داشته باشن. چیزی که من تو سایتشون خوندم به زودی مانیتورینگ برای ساعتهای پرترافیک و ساعتهای شبانه فعال میشه و بین سرعتهای مختلف تفاوت ایجاد میشه.
دوست عزیز من فکر کنم همین الانم فعال باشه . . .نقل قول:
من فکر میکنم در آینده شاید بدتر بشه و محدودیت شبانه را فعال کنند.
باidmکه همش ارور میده نمی شه از سایت خارجی چیزی گرفت:n27:
lastpass هم که وصل نمی شه:n23:
سلام .
دوستان سایتی واسه دانلود فیلم از سرور داخلی سراغ ندارین ؟
متاسفانه چند سایت دارم که فقط انیمیشن میذاره و خبری از فیلم های روز نیست حتی فیلمهای ایرانی .
ممنون میشم .
زدم داداش همه این کارارو کردم نه مشکل از من نه از خطم هرچی هست از پارس 2 روزه اینجور شدم امروز نیم ساعت رفت رو 900 بعد باز رو 150 170 با گوشی هم که سپید تست چک کردم همینهنقل قول:
512 سرویسم بله سرعت داغون شده واسه مننقل قول: