ساعت 1:10 تا 5:45نقل قول:
Printable View
ساعت 1:10 تا 5:45نقل قول:
اینترنت ما دیگه سایت ورزش 3 هم به زور باز میکنه
تایم اوت 90 درصد:n35:
دوستان یه سوال. الان یه شرکتی داره سرویس 24MB میده این یعنی اینکه سرعت دانلود واقعا بالای 2000 باید باشه؟ یا اینکه فقط اسمی هستش و سرعت کمتری میده؟
بعد اینکه مودم من قدیمی هستش مال 7-8 سال پیش این الان میتونه سرعت 24 مگ رو پشتیبانی کنه؟
برا من خیلی خوب شده سرویس 512 فقط تک کانکشن مثل قبل نیستنقل قول:
پارس انلاین هم حذف شد
پیشنهاد میکنم یه آداپتور وایرلس USB بگیری (خودم الآن 3 ساله دارم استفاده میکنم)نقل قول:
اندازه آداپتو موس وایرلسه
دیگه دردسر کابل شبکه و اینچیزا رو نداری
با رعد و برق هم سیستمت به خطر نمیوفته
مال من اینه:
D-Link DWA-121 Wireless N150 Pico USB Adapter
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات از ساعت 2 تا 6 صبح رایگانه
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
جایی که من زندگی میکنم خیلی ها دارن تخلیه میکنن امار تخلیه اینترنت مخابرات خیلی بالا رفته رو اوردن به شرکت های خصوصی نمیدونم چرا مخابرات فکری به حال این موضوع نمیکنه سرعت نتش خوبه اما پینگش خوب نیست پشتیبانی ضعیفه سرویس نامحدود نداره شبانش خوب نیست اگر سرویس شبانه 5 مگ و 10 رو فعال کنه یا سرویس نامحدود هیچ کس سراغ شرکت های خصوصی نمیره ولی متاسفانه همچین کاری رو نمیکنن تعرفه هاش از همه بهتره مخابرات نامحدو رو برگردونه سرویس شبانه 5 مگ و 10 رو فعال کنه میترکونه این شرکت های خصوصی سرعت تک کانکشنشون زیاد جالب نیست با سرعت 128 مخابرات تلوزیون زنده میشه دید ولی با اسیاتک 512 همش فریز و قطع و وصلیه یا اصلا نمیاد
مودم ها تا 150 مگ رو پشتیبانی میکنننقل قول:
مخابرات که بهترین شبانه رو داره الان من با 2مگ 512کیلوبایته سرعتمنقل قول:
- - - Updated - - -
مخابرات که بهترین شبانه رو داره الان من با 2مگ 512کیلوبایته سرعتمنقل قول:
من 2.75 گیگ ترافیک ذخیره دارم.وقتی اینترنت تمام شد نوشته بود باید ترافیک بخرید.باید کاری بکنم تا از ترافیک رزرو استفاده کنم؟