کم توقع نباش برادرنقل قول:
حق داره سرعت بالا بخواد همه جای دنیا این سرعتها واسشون خاطره هست اینجا واسه ملت شده آرزو :n16:
Printable View
کم توقع نباش برادرنقل قول:
حق داره سرعت بالا بخواد همه جای دنیا این سرعتها واسشون خاطره هست اینجا واسه ملت شده آرزو :n16:
آغا من یه سوال داشتم . الان من مدتیه تایم اوت توی پینگ هام خیلی زیاده شده ولی دوستم همین نت ای دی اس ال مخابرات داره دوتامون هم از یه جا نت میگیرم ولی واسه اون تایم اوت نداره . میخواستم بدونم امکانش هست به خاطر این باشه که اون نتش ۵۱۲ ولی ماله من ۲ مگا بایته؟ امکان داره با تغییر تعرفه درست بشه این وضعیت بخواد دیگه به مرز جنون رسیدم ۸۰٪ پکت لاست دارم.
خب رنج ایپیت چیه !؟ اصلا این مال مخابراته ؟!نقل قول:
در ضمن شما ساعت 4 صبح پینگ گرقتی منم اون موقع پینگ 130 هست اما طول روز بالا 250 با تایم اوت شدید
ping tehran.ir -t چنده ؟!
اتقاقا منم همین فکر رو میکنم ماه پیش 1 مگ بودم سرعت دانلود 400 تا 500 میداد بعد 2 مگ کردم سرعت دانلود همون موند فقط تایم اوت اضافه شد حالا این ماه 512 تمدید میکنم !نقل قول:
سلام دوستان بهتره به تنظمیات مودم برید و ببنید SNR MARGIN دانلودتون چقدره اگر عددش حول و حوش 6 بود احتمال زیاد به خاطر وجود نویزه حالا یا سعی کنید نویزو برطرف کنید یا پهنای باندتون کم بگیرید چون هر وقت پهنای باندتونو زیاد بگیرید عدد SNR هم کم میشه و اگر مقدارش از 6 کمتر بشه قطع و وصلی خواهید داشتنقل قول:
با تشکر
من که فطع و وصلی ندارم . تایم اوت دارم چه طور تا 1 ماه پیش نداشتم اما الان دارم !نقل قول:
چون اسیاتک جمع کرد کار براش ریختن مخابرات
SNR من 17 هست
ipجدید اضاف کردن به گروهمون 2.185.3x هم اضافه شد الان تقریبا همه 2.185 ها برام میان بجز 2.185.8x و 2.185.7x و 2.185.6x فقط ااینا برام نمیان
نقل قول:
من که همون روزی که سوال کردین گفتم راصد بگیرین بهترین پینگ رو توی خوزستان راصد میده شک نکنید
تماس گرفتم 2020، گفتن شما روی 3 مگ قفل هست اکانتتون نمیتونیم بهش دست بزنیم،کلی هم توجیه کرد :n24:
دیگه نمیدونست ما خودمون ختم روزگاریم :n34::n33:
پ.ن: خواستم بگم چطور بعضی دوستان اکانتشون رو 10 مگ یا 5 مگ بسته اس، با اینکه 2 مگ یا حتی 512 یا 1 مگ خریدن دلم نیومد :n28:
منم روز اول که خریدم خطم روی 10 مگ بود ، ولی یه بار برای جریان قطع و وصلی های مکرر زنگ زدم بهشون و بعد از اون خطم روی 2048 فیکس شد ( اینم بگم که حتی اون مشکلمم حل نشد :n27:)نقل قول: