سلام
سرویس من بسته ابی نسل سومه (24 گیگ با 1200 گیگ تو ساعت رایگان)
میزان مصرف 24 گیگ تو ریز مصرف معلومه ولی میزان مصرف تو ساعت رایگان (همون 1200 گیگو) از کجا باید فهمید؟
Printable View
سلام
سرویس من بسته ابی نسل سومه (24 گیگ با 1200 گیگ تو ساعت رایگان)
میزان مصرف 24 گیگ تو ریز مصرف معلومه ولی میزان مصرف تو ساعت رایگان (همون 1200 گیگو) از کجا باید فهمید؟
من که یکی از خطهامو فسخ کردم خلاص مفت نمیارزه با این کیفیتش
من دیروز با قند شکن تمام سایتها با سرعت خوب باز میشد هم adslو هم ایرانسل اما فقط فیسبوک مشکل داشت باز میشد کامنت هم میشد داد اما رفرش نمیشد یعنی از صبح تا شب دو سه تا پست جدید برام آمد . جالب این بود که رفرش میکردم میرفت قبل از این سه تا پست! چنین وضعیتی تا حالا ندیده بودم. مواقعی بوده که قند شکن ها محدود میشدن و به طبع اون فیسبوک و بقیه سایتها غیر قابل دسترسی میشدند اما اینکه فقط فیسبوک اینجوری بشه ندیده بودم.بهرحال با فیلترینگ هوشمند دارند گند میزنند به کل نت.نقل قول:
طرحی به نام فیلـترینگ هوشمند عملا قابل اجرا نیست. اینا هم فقط دارن حرف مفت میزنن و میخوان مردم رو بترسونن. این اختلالات هم بی ارتباطات با انتخـابات نیست احتمالا تا اون زمان ادامه داشته باشه.
سلام جناب مودمی که روش هست تی پی لینکه آره و اینکه چه مدلی هست دو آنتن داره یا نه ممنون می شم بگیدنقل قول:
عملا قابل اجرا نیست !؟نقل قول:
این حرفا چیه - اینا این همه هزینه کردن و دارن میکنن که بتونن اجرا کنن
نت کشور ها از اون وقتی که استارتش خورد ( حدود 1 سال پیش ) اختلال هاش بیشتر شد
2-3 هفته گذشته هم که دیگه واقعا شورشو در اوردن
کسی سوالمو پاسخ نمیده ؟ و اینکه بهترین سرویس پرسرعت اسیاتک هست یا بهتر از اینم هست واسه شیراز ؟؟نقل قول:
عملا داره اجرا میشه.نخستین بارخرداد سال 88 بود که دو سه روز نت رو بسیار کند کردند تا دسترسی به شبکه های اجتماعی نباشه اما اون زمان چون همه سایتها رو سرورهای خارجی بودند نتیجه این کار فلج شدن عملی کارها بود حتی یادمه بانکها هم بخش اینترنتی شون افکار افتاده بود البته اون موقع هنوز مثل الان خرید های اینترنتی و کارت بکارت و این موارد همه گیر نشده بود و وابستگی سیستم اداری به اینترنت کم بود. این بود که بفکر افتادند سیستم اداری و سایت های مورد تایید را جدا کرده به داخل منتقل کنند. وقتی سرور های داخلی راه انداخته اند و از دوسال پیش با تشویق و فشار بسیاری سایتها را وادار به انتقال به سرور های داخلی کرده اند از امسال هم بتدریج سرعت سرورهای خارجی را محدود و کم کرده اند.از اون طرف هم سرعت درست حسابی نمیدن. وقتی این قضیه ادامه پیدا بکنه و سرور خارجی چندین برابر الان محدود بشه فکر کردی چی میشه.معنی فیلترینگ هوشمند درواقع همینه که داریم حسش میکنیم. فاز سومش هم ظاهرا کلید خورده. سرور خارج و پهنای باند اون چندان کند میشه که کاربر عادی در حد ایمیل چک کردن و سرچ گوگل بتونه استفاده بکنه خودشان هم به مشکل بر نخورندنقل قول:
من ماندم شما وقتی چنین مشکلاتی دارید دیگه از چه چیز این سرویس راضی هستید!علت این مشکلات شما همون فیلترینگ هوشمند هست سرعت سرور های خارجی و تک کانکشن را محدود کرده اند. بنابر این شما سایتهای داخلی که میرید راضی هستید و سرعت خوب دارید اما برنامه هایی که نام برید چون سرور شون خارج هست یا تک کانکشن دانلود میشوند مشکل دارید. اینکه در این موارد ایرانسل بهتره درسته درواقع تجربه ای که من دارم اسیاتک خودش مجری اصلی اینترانت و فیلترینگ هوشمند هست و محدودیتها ی یاد شده را با شدت بیشتری اعمال میکند.خود من بدلیل همین مشکلات از اسیاتک تخلیه کردم و صبانت گرفتم که خیلی راضی تر هستم همون شیراز هم هستم. در مورد سرویس هم سرعت های بالاتر از یک هم داره تا 12اما من با سرویس شش مگ همین کند باز شدن عکسها و لود شدن سایتها رو داشتم اگر بخواهید کلا از شر این مشکلات راحت بشید( البته تا حد زیادی چون بهرحال محدودیت کم و بیش سراسری هست) باید از شر اسیاتک راحت بشید. اینکه چه سرویسی دیر تمام بشه بسته به مصرف شما داره. اگر تو منطقتون سرعت و پوشش ایرانسل یا همراه اول خوب هست خرید یک مودم سیمکارت خور هم انتخاب بدی نیست.نقل قول:
سلام دوستان آسیاتک گیگ اضافه رو چی جوری حساب میکنه؟ مثلا 100 گیگ بگیری میشه 160 هزارتمن +مالیات یا نه میشه توضیح بدید؟ممنون.