منظورت رو نفهمیدم اصلا در این پست چیهنقل قول:
خوب الان به قولت عمل کن:27:
Printable View
منظورت رو نفهمیدم اصلا در این پست چیهنقل قول:
خوب الان به قولت عمل کن:27:
وووااااااااااایییییی بازم اسپم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای اخرین باره که میگ م... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه کسی توی این تایپیک اسپم نمی ده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جز خودم...:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورتو نمیفهممنقل قول:
من دارم از نرافزار Direct_Download که برای دور زدن راپیدهست حرف میزنم
میگم بگو سایتش کو و اطلاعات بده
اهان اسم نرم افزاره .. از همون اوول بگو دیگه ....نقل قول:
من تا حالا همچین اسمی نشنیده بودم ......
خوب من بازم متوجه نشدم من میگمنقل قول:
بگو اسم سایتش و هر چی میدونی ؟:27:
میشه نقل قول بگیری که بفهمیم با کی حرف می زنی.ان شخصی که گفتم بارون ترایبمان شده.(قبلا 6 ماه بخاطر داستان nap ویروس رفته بود تو F.T الان 2 هفته است برگشتهنقل قول:
میشه قدیمی هارو حذف کرد و جدید گذاشت؟نقل قول:
می گم تاحالا اسمش رو نشنیده بود م.....نقل قول:
خیلی نامردی ...نقل قول:
آخه سخته , منظورت رو نفهمیدمنقل قول:
در اینکه بهترین برنامه اسمایلیه شکی نیست واین قابلیت هم داره..من یه کلکسیون داشتم خودم جمع کرده بودم انقد اسمایلیاش زیاد شده بود حجمش شده بود 100 مگ..دیشب که برق رفت کامپیوتر رو روشن کردم دیدم همش پریده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میشه قدیمی هارو حذف کرد و جدید گذاشت؟