اسیاتک/تست با قند شکن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تک کانکشن:
Printable View
اسیاتک/تست با قند شکن:
تک کانکشن:
من الان 7-6 صفحه از ایسام باز کردم مشکلی نداشتنقل قول:
اما قبلا چند بار این ارور service unavailable برام اومده بود
همه این مشکلات برمیگرده به قطعی و کندی چندتا از مسیرهای کشور و به رنج آیپی هم ربط داره چون هر آیپی مسیرش با آیپی دیگه فرق داره
سعی کنید با آیپی های مختلف تست کنید شاید بهتر شد
اره داداش من برات تست گرفتم چند صفحه که گفتم مشکلی ندارهنقل قول:
با یک صفحه که نمیشه گفت درست
من امروز برای مشکل سایت ایسام به پشتیبانی زنگ زدم بعد حدود نیم ساعت حرف زدن - پینگ گرفتن - tracert گرفتن به هیچ نتیجه ای نرسیدن ! چون تو این تست ها هیچ مشکلی نبود !
حالا دیشب به خود سایت ایسام ایمیل زده بودن الان جواب دادن :
کاربر گرامی، ضمن عرض پوزش بدلیل مشکل به وجود آمده لازم به ذکر است، این مشکل توسط واحد فنی در دست بررسی بوده و به زودی مرتفع خواهد شد.
حالا سوالم اینه اگه مشکل از خود سایت هست چرا از هر کی میپرسم میگه مشکلی ندارم !؟ و حتی خود پشتیبانی هم نگفت مشکل از خود سایت هست !!!؟
سایتش بعضی اوقات دانه و بعضی اوقات آپ!!! مشکل از سایته!نقل قول:
الان ، با قندشکن هم بالا نمیاد! و در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم که بزنی ، میگه کلا دان!!
یه چیز جالب و البته مسخره برای من در مورد اینساگرام وجود داره ! اونم اینه که هر وقت رنج ایپی رو 37 یا 91 میره بیشتر عکس های اینستاگرام باز نمیشن !
ولی وقتی روی 185 یا 212 باشه عکس ها راحت باز میشن !
یه بار به پشتیبانی گفتم یه جورایی انگار مسخرم هم کرد و گفت ایپی چه ربطی به اینستاگرام داره !
نمیدونم چه جوری باید بهشون حالی کنم این موضوع رو !
لعنت به هر قیلترینگ هوشمند که از وقتی اومد نت کشور داغون شد !
دوستان چرا پشتیبانی آسیاتک اینجوریه زنگ زدم با 3 تا کارشناس مختلف هم صحبت کردم که مودلاسیون خطم رو عوض کنید که پینگ و تایم اوت کم بشه اصلا نمیدونن مود چی هست یکی میگه اسپیلیتر جدا کن یکی میگه برو سر خط یکی دیگه سرعت کم میکنه یکی میگه اینترنت منطقه شما داونه میگم مرد حسابی دارم پینگ میگیرم سایت باز میشه چطور داونه و کماکان interleave با پینگ 300 و تایم اوت 20% تک کانکشن دایل آپ وضعیت خط هم تو این دو هفته که سرویسم وصل شده همین بوده فقط دانلود فول کانکشن خوبه اونم از سرور داخلی.
به نظر شما چطوری حالیشون کنم مود عوض کردن یعنی چی درخواست به این سادگی
والا رو خط دیگم پارس دارم رو مود Fast پینگ 80 تا 90 بدون تایم اوت تازه با snr 7 این با snr 17 داغونه
اصلا آسیاتک تغییر مود میده یا این کارشناسای بی سوادشون بلد نبودن؟ دوستان راهنمایی کنید چه کنم؟
دوست عزیز منم همین مشکل رو با دیده بانت نماینده ی پیشگامان دارم می گه تجهیزات ما درسته م شکل از مرکز مخابراتی شماست و این قابلیت تا زمانی که از اونجا مشکل هست نمیشه براتون درست کرد و درضمن بقیه شرکت ها از این جور کارا می کنن ولی چون کیفیت ما عالیه نمیشه[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]نقل قول:
فضلا و دانشمندان عزیز یک آپلودسنتر دیگه بجز اون 2 تا که ترکیدن نیست روی آسیاتک باشه؟
با سلام به همگی من حدود دوساله از اسیا تک سرویس دارم تقریبا راضیم و فقط نمیدونم که چرا این کلیپهای ویدیویی تو شبکه های اجتماعی و عکس که میدن میخوام مثلا یک عکس کیلو بایتی را دان کنم خیلی خیلی طول میشکه در صورتیکه که نت خط ایرانسل خیلی سریعتر دانلود میکنه یا مثلا برنامه بیتالکو که میخوام باز کنم اصلا بیشتر وقتا با اسیاتک باز نمیشه ولی با نت باز میشه و من سرویسم ۱مگ هست دلیلش چیه دوستان شما همین مشکلو دارشتین یا دارین ؟ و یک سوال دیگه بهترین سرویس چیه در اسیاتک که زود حجمش تمام نشه وس رعتش عالی باشه ؟؟؟؟