دوستان من از قانون های پارس خبر ندارم من الان 512 دارم ماهی 30 گیگ 10 روز مونده تا برسه به ما حجمم تموم شده میتونم سرویسمو الان 2 مگ تمدید کنم یا باید وایسم سر ماه تا یه ماه شد تمدید کنم؟خیلی فوریه ممنون میشم راهنمایی کنین
Printable View
دوستان من از قانون های پارس خبر ندارم من الان 512 دارم ماهی 30 گیگ 10 روز مونده تا برسه به ما حجمم تموم شده میتونم سرویسمو الان 2 مگ تمدید کنم یا باید وایسم سر ماه تا یه ماه شد تمدید کنم؟خیلی فوریه ممنون میشم راهنمایی کنین
علیک سلامنقل قول:
والا یه ویرگول جا انداختم
*اگر هم با ip بالا نیاورد، زنگ بزن پشتیبانی*
به هر حال مبارک باشه پس حالا حالا ها برا من طول میکشه تا بیان وصل کنن.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
خیر درست بشو نیست :(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ip درسته و بالا میاد اما یوزر پس درست نیست :( تو دفترچه هم چیزی نزده ! فک کنم تو نت مدل رو بزنم یوزر پس دیفالت بیادنقل قول:
ممنون. ایشالا تو هم یدونه خوبشو بخری.
نه والا زیاد هم نیست 2 هفته واسه من مثله برق و باد گزشت !
بالاخره فهمیدیم و تجربه کردیم که ADSL هم ممکنه از دیال آپ بدتر بشه، چراکه نه؟! همه چی ممکنه تو این مملکت !!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واو ! چه قدر سرعتت پایینه ! والا ما با ایرانسل قشنگ 10 رو میزدیم :))
اینجور که معلومه پارس منهدم شدس !
من قبلا پارس داشتم 3 ماهه و 1 ماه سرویسم رو قطع کردم و وقتی خواستم تخلیه کنم گفتم حالا همین یک بار رور نرو و بهم 1 ماهه دادن اما بازم محدودم کردن .
منم تخلیه کردم اما نامردا 1 هفته طول دادن تا مخابرات تخلیه کنه .
دوستان یوزر پس دیفالت برای ورود به تنظیمات مودم چیه ؟
دوست عزیز من خودم پارس آنلاین ندارم اما نه به نظرم مثل تمام شرکت های دیگه میتونی ترافیک اضافه بخری تا رسیدن زمان تمدید کارتو راه بندازه.
تا جایی هم که من خبر دارم باید قیمت هر گیگابایت حدود بین 5 تا 7 8 تومن باشه. :n13:
دوست عزیز من خودم پارس آنلاین ندارم اما نه به نظرم مثل تمام شرکت های دیگه میتونی ترافیک اضافه بخری تا رسیدن زمان تمدید کارتو راه بندازه.نقل قول:
تا جایی هم که من خبر دارم باید قیمت هر گیگابایت حدود بین 5 تا 7 8 تومن باشه. :n13: