برای بایت از B و برای بیت از b استفاده میشه.نقل قول:
Printable View
برای بایت از B و برای بیت از b استفاده میشه.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:بالاخره من نفهمیدم مشکل از خود سایت ایسام هست یا از اسیا تک !؟نقل قول:
چون اگه مشکل از خود سایت هست چرا برا بعضیا این پیغام Service unavailable نمیاد !؟
مال من ارور نداد ولی با 5 بار رفرش باز شد
اره خب مال منم با 5-10 بار رفرش باز میشه ، ولی خب ایسام همیشه با سرعت خوب بدون هیچ اروری صفحه هاش باز میشد نمیدونم چرا الان 2-3 روزه اینجوریه !نقل قول:
دوستان لطفا راهنمایی کنید.نقل قول:
در مورد مشکل کند باز شدن سایت ها دیشب تو اینستاگرامشون نوشتم اونا هم در جواب گفتن که هنوز مشکل قطعی لینک های بین المللی بر طرف نشده !
------------------------
در مورد سایت ایسام هر کسی میشه تست کنه ببینه تو صفحه های مختلف سایت رو که باز میکنه پیغام Service unavailable میاد یا نه ؟ میخوام ببینم اگه مشکل از اسیا تک هست به پشتیبانی زنگ بزنم - چون خیلی با این سایت کار دارم :n03:
زنگ بزن داداش هی پیگیری کن کلافه میشن زودتر درست میکنننقل قول:
منم خیلی کند بود برام انقد پیگر شدم الان سرعتم مثل اول شده
ایسام رو هم راحت وا میکنه
اون مشکل کند باز شدن سایت ها که مشکل سراسری تو اینترنت کل کشور هست همه isp ها هم زدن ! و هنوز هم برطرف نشدهنقل قول:
مشکل من الان ایسام هست که پیغام Service unavailable میده خیلی وقتا ! و اصلا باز نمیشه ( الان 2-3 روزم هست این جوری شده )
یعنی شما تو ایسام راحت بدون Service unavailable همه صفحه هاش باز میشن برات !؟
دیگه دارم کلافه میشم یکی میگه مشکل از سایت هست یکی میگه برا من خوبه ! این چه جور مشکلی هست که فقط برا ایسام Service unavailable میده !؟
کاش یه نفر وقت میزاشت چند تا صفحه از سایت رو باز میکرد ببینه چه جوریه ( با باز کردن صفحه اول سایت مشخص نمیشه باید چند تا صفحه باز کنین )
ی دانلود کننده اینجا نیست جواب بده!نقل قول:
سلام .
یکی از بستگان سوالی رو پرسید که چون نمیدونستم گفتم اینجا بپرسم.
در مورد مزایا و معایب آی پی استاتیک پرسیده بود و اینکه ای پی ثابت در گیمینگ بصورت انلاین تاثیر داره؟
ممنون.