سرعت تک کانکشن هم که رو اعصاب بود دوهفته امروز یه مقدار بهتره ... امیدوارم موقتی نباشه ..
Printable View
سرعت تک کانکشن هم که رو اعصاب بود دوهفته امروز یه مقدار بهتره ... امیدوارم موقتی نباشه ..
به نظر میآد یه کمی مشکلت حل شده. منم امیدوارم که موقتی نباشه. امروز منم احساس burst بهم دست داد.:n02:نقل قول:
البته قبل از ظهر یه نیم ساعتی مشکل داشت و هی قطع و وصل میشد. اما بعدش درست شد.
راستی تو این یک هفته گذشته کسی با کلاینت جدید (شماره 65) ف ی ل ت ر ش ک ن P s i p h o n 3 مشکلی نداره؟
واسه من که وصل میشه، بعد فرتی دیسکانکت میشه. :n28:
دیگه حالم از هرچی پارس آنلاینه به هم میخوره
اینم وضعیت امروز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت خودت فقط اینجوری هست ما که 2 مگ داریم سرعتمون اینجور که شما میگی نیستنقل قول:
فقط میتونم بگم خوش به حالت
اگه راهی بلدی به ما هم یاد بده مثل تو بشیم :n02:
خیلی مسخرست واسم جالبه که چطور بعضی ها اینقدر سرعت بالا دارن و ما اینقدر پایین که حتی به 0.05 مگابیت هم نمیرسه، اینطور باشه از ماه بعد حتما تخلیه میکنم ولی قبلش تا خسارت نگیرم از این عوضی ها ول کن نیستم چون سرعت 4 کیلوبایت بر ثانیه اونم با 16 کانکشن و پهنای باند 9 مگ هیچ توجیهی نداره !!!!!!!!!
واقعا بدترین شرکتی که به عمرم دیدم همین پارس آنلاین بود گول تست سرعت بعضی ها رو خوردم. بی در و پیکری از هیکلش می باره وگه نه نباید اینقدر اختلاف بین سرعت ها باشه و ظلمی که در حق کاربرای بدبخت بخصوص شهرستانی ها میکنن !!!
ایشالا پولی که ازم گرفتن تو گلوشون گیر کنه و خرج سرطان بشه !!! :angry: :angry: :4: :4:
سلام فرزاد.نقل قول:
بله بله ! درسته اما ادمین ، ادمین نبود یه چیز دیگه هست !
یعنی چی با ip بالا زنگ بزنم ؟
حدودا 15 روزه آوردن. بله بنه خودم وسط ماه گرفتم موقع ریختن یارانه ها :n02:
آقا دیگه زیاد هم بزرگش نکن ! تعرفه جنگل چیه برادر من :n04: همون بی قانونی بهتره !نقل قول:
2 مگ با پهنای باند 9 مگ یعنی چی دقیقا ؟ پهنای باند که 9 مگ نمیشه ... . بالای 1 گیگابایت هست :)
راستی با این حساب شما چرا 2 مگ خریدی ؟ همون 512 رو بگیر حالشم ببر دیگه !
بله من هم فکر می کنم کمی بی قانونی هست بهتر بود نظارت ها بیشتر باشه. اگر اینجوری باشه تعرفه بعدی من نامحدود 256 هست !
ممنون عزیز.نقل قول:
خدا وکیلی من که خیلی حال می کنم. حداقل برای من خیلی خوب بوده و هست.نقل قول:
نقل قول:
عزیز همون جور که یه عده تست سرعت گزاشتن و شما خریدی، یه عده هم اینمتن شما رو میخونن فکر می کنن واقعا تمام سرعت ها پایینه !
والا ما که بندر هستیم سرعت هم خیلی ردیفه !
این شرکت از اون روزی بعضیا رو روی 9 مگ بسته گند زده به اونایی که رو 9 مگ نیستن !نقل قول:
نمیدونه خط بعضیا رو اگه بخواد رو 9 مگ بزاره نویزشون میاد رو 2 !!!
این جوری میشه که یکی شبانه داره 6-7 گیگ میگیره یکی 200 مگ هم نمیتونه بگیره !
یک هفته سرعت شبانه ی من بالای 25 نمیره !
من جای شما بودم همین فردا درخواست جمع اوری میدادم...نقل قول:
البته همین فردا جای خودم درخواست تخلیه خطو میدم :دی پینگو سرعت شبانه افتضاح هست 3-4 روز هست اومدم پارس که واقعا مزخرف بود باز های وب قطعی نداشت گه افت سرعت و افزایش پینگ داشت این بدتره!!