نقل قول:
کسی نیس کمک کنه؟
من پچ کردم و دباره رایت کردم ولی باز صفه سیاهه
نقل قول:
کسی نیس کمک کنه؟
من پچ کردم و دباره رایت کردم ولی باز صفه سیاهه
یعنی امکان نداره مطمینی1.91رو ریختی؟نقل قول:
اهان راستی یکی از بچه ها هم این مشکلو داشت نمیدونم چه دردیه ولی توصیه میکنم مطمین شید کار درست انجام شده برید به طرف بگه بازی رو متناسب با1.9پچ کنه براتون..........این مهمه کلا هر کی این مشکلو داره بره یه بازی بخره و بگه با1.9پچ شده باشه................اگه هم نه باید به نحوه فرم ور ریختنش شک کنه و دوباره بریزه.....اگه هم بازم نشد بدونید یه دردیه که روی بعضی کنسول ها اینجوری میشه
---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------
آقا چرا میپیچونی اگه جی تک بکنه شبکه جایگزین و این جور چیزا نمیخواد میتونه از بن شدن دراره همین شبکه دیگه نمیخواد......نقل قول:
راستی امیدوار به یه شبکه جدید نباشید بعید میدونم یه همچین چیزی رو
یا خدا این دیگه چه بلایی بود رو سرم خراب شد دوستان این ارور بن شدنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان نرید لایو باز این ماکروسافت بیشرف داره میکوبه خیلی ها بن شدن......................اه گور باباشون:دی
راستی الان که بن شدم فقط نمیتونم برم لایو یا چیز های دیگه هم هست؟
یــــــا خـــدا !
بــن ویو نبود کـــه !!!! ( بود ؟ : دی )
جرات ندارم کانکت کنم که چک کنم بن شدم یانه :-ss
این فعلا 2 نفر از این فروم :||
برعکس ! با جـــی تگ که قراره بیاد اولین کاری که میکنه میزنه کنسول رو از بیخ بــن میکنه :دی ، به خاطر همین هم ممکنه شبکه جایگزین بسازن براشنقل قول:
آقا چرا میپیچونی اگه جی تک بکنه شبکه جایگزین و این جور چیزا نمیخواد میتونه از بن شدن دراره همین شبکه دیگه نمیخواد......
راستی امیدوار به یه شبکه جدید نباشید بعید میدونم یه همچین چیزی رو
نه ببین حرف من اینه جی تگ میکنه بن رو برمیداره دوباره جی تگ رو برمیداره بعد هم تشریف میبره لایونقل قول:
بچه ها با این وضعیتی که الان با اومدن بازی DRIVER شروع شده و نیاز به LT+2.0 داره به نظرتون دستگاه را بدم بیرون LT+ 1.91 را بریزه یا صبر کنم تا LT+2.0 بیاد ؟
اصلا فکر میکنید LT+ 2.0 کی بیاد ؟
نه دیگه چه کاریه 15تومن بدی!نقل قول:
الان ال تی 1.91 فقط برا اینه که اگه داشبورد رو به 13599 آپدیت کردی دوباره بتونی بازی های AP25 رو اجرا کنی !
اگه آپدیت نکردی که آپدیت نکن لازم نیس ! اگرم کردی ، حالا یه مدت AP25 ها رو بازی نکن :دی
معلوم نیست کی میاد اما هــکر ها دارن رو این مشکل کار میکنن !
2 تا بازی دیگه هم لیک شدن که متاسفانه جفتشون دارای قفل امنیتی XGD3 هستند.
بازی ها:
Dead Island
Warhammer 40K:Spacemarine
+
این c4 هم یه صدایی چیزی از خودش در نمیاره ببینیم در چه حاله! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان الان لایو امنه یا نه بریم ؟
اگه این وضع ادامه پیدا کنه همه میرن سراغ ps3 چون من یکی از دوستام 3 روز نبود اومده لایو بن شد