میگن ایرانسل بسته ۱۰ گیگیشو برداشته آخه!؟؟نقل قول:
کاش این طرحش مثل های وب همیشگی بود. :n14:
Printable View
میگن ایرانسل بسته ۱۰ گیگیشو برداشته آخه!؟؟نقل قول:
کاش این طرحش مثل های وب همیشگی بود. :n14:
درسته ولی بسته های ساعتیش هنوز هست و اگر در زمان افت مصرف بزنید سرعتش خیلی خوبه مثلا چند شب قبل در 1 ساعت 6 گیگ گرفتم (با 3G) و در 3 ساعت باید همون حدود 20 گیگ رو بشه گرفت.نقل قول:
تو تلگرام زده این طرحا تا 23 بهمن هست
از نمایندگی مکس نت شهرمون شنیده بودم چون مکس نت با اسیاتک ادغام شده امکان داره امکانات مکس نتو بیارن اسیاتک این طرح قبلا تو اسیاتک بود(طرح جیمبو که حجمای مختلفی هم داشت با حجمای مختلف)
البته مکس نت تغییر ساعت شبانه هم داشت که اینم بیارن عالی میشه
( شبانه 2 تا 8 رو میشد تغییر داد به 4 تا 10 صبح یا 12 شب تا 6 صبح اینطوری فشارم رو اسیاتک کمتر میشه و یه در امدی هم میزنه به جیب البته روز 100 تومن بودا)
کلا ماکس نت تو این موارد نظیر نداشت اما اونم به خاطر پول بود دیگه گرون میداد مثلا هزینه نگهداری میگیره که بی انصافیه.نقل قول:
512 نا محدود برنزی دارم قبلا حدود 600-700 مگابایت با سرعت بالا دانلود میکرد بعد برمیگشت سرعت عادی حدود 60KB در ثانیه اما الان فقط با سرعت عادی دانلود میکنه این طرح حذف شده؟
آقا دارم خواب میبینم یا بیدارم؟ برای اولین بار تو عمرم دارم با سرعت ۴۰۰ کیلوبایت از گوگل پلی استور دانلود میکنم، باورنکردنیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
این کار رو کردم ولی نویزم تغییری نکرده هانقل قول:
تعییر انچنانی ایجاد نمیشه. در حد 2-4 تا snr downstram بیشتر میشه.نقل قول:
annex m بیشتر برای آپ استریم مناسب هست که باعث میشه ریت آپ استریم تا 2مگابیت هم بسته بشه.
نقل قول:
شما 700 کیلوبایت سرعت دانلود را بعد از اتمام ترافیک داشتید یا قبلش؟میشه کمی بیشتر واضحتر توضیح بدین؟
دوستان سایت esam.ir برای شما راحت باز میشه ؟ برای من باید 10 رفرش بزنم تا یه دفعش باز بشه ! همش پیغام Service unavailable میده ! مشکل از سایت هست یا اینترنت ؟