سلام دوستان برای ثبت نام آنلاین یا نمایندگی شاتل مدارک هویتی مثل کپی کارت ملی از مالک خط میخواد؟ خط به نام خودم نیست و فقط کد ملی مالک خط دارم
Printable View
سلام دوستان برای ثبت نام آنلاین یا نمایندگی شاتل مدارک هویتی مثل کپی کارت ملی از مالک خط میخواد؟ خط به نام خودم نیست و فقط کد ملی مالک خط دارم
دوستان این چند روز snr کم نشده؟؟
از من اومده زیر 10 بعضی وقتها هم ناگهانی میاد روی 6 و 7!!!!
به نظرتون عیب از سمت شرکت و مخابرات هست یا سیم های داخلی (خودم کشیدم ی 2سالی میشه) مشکل پیدا کرده؟؟؟
فکر نکنم. از من که فقط همون کد ملی مالک خط و گرفت. مدرکی از مالک نخواست.نقل قول:
سلام.
دوستان کسی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که توی جشنواره هست رو گرفته؟
سرعت رو روی چه مقداری میبندند؟
برای مشتریان فعلی هم میشه سفارش داد؟
با شروع فصل پاییز، مشتریان جدید وفعلی شاتل در سراسر کشور میتوانند از تاریخ ۱ تا ۳۰ مهر ۹۷، از پیشنهادهای ویژه شاتل بهرهمند شوند.نقل قول:
ممنون از داخل پنل چک کردم همچین گذینه ای داخلش نیست.نقل قول:
اگه سرعتش باز باشه خیلی گذینه خوبی برای مشترکین حجمی هست، چون یکماه دیگه سرویس حجمی که پارسال اتوماتیک تمدید شد، زمانش به پایان میرسه...
سلام
دوستان میشه یکی به زبان ساده بگه که تفاوت سرویس حجمی و غیر حجمی چیه ؟
من سرویس جدید تمدید کردم 512 - یکساله - 25 گیگ / داخل پنلم 12.5 گیگ هست موجود هست / سرعتش به شدت پایین هست اصلا راضی نیستم .....
سلامنقل قول:
سرویس حجمی : سرعت تا سقف کشش خط آزاده اما با حجم پایه کم و باقی رو باید جداگونه بخرید
سرویس غیر حجمی : سرعت دقیقا همون سرعت اسمی هستش حجم هم چیزی که نوشته شده باید نصف کنید چون توی لیست سرویس حجم داخلی تعریف شده و داخل پنل حجم بین الملل
اگر سرعت فعلی شما 64 کیلوبایته درسته و طبیعیه
تشکر بابت توضیح کامل . فقط چطوری باید در سایت شاتل تشخیص بدیم کدوم سرویس حجمی و کدوم غیر حجمی هست . و آیا بعد از تمدید سرویس میشه با پرداخت ماوتفاوت تغییر داد ؟نقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
سرویس های غیر حجمی با fair شروع میشن و سرویس های حجمی فکر کنم با NFG یا FG شروع میشدن
برای تغییر هم به صورت پایان دوره میشه کاملا تغییر داد ولی میان دوره رو حتما باید با پشتیبان تلفنی درخواست بدید تا براتون تغییر بدن
دوستان چطوری باید سرویس فعلی رو که چند روز از خریداریش میگذره لغو کنیم ؟ و سرویس جدیدی بگیریم . آیا متحمل ضرر میشویم .؟
اگه سرویس بالاتر بخوای بگیری مایه تفاوتش را میگیرن تغییر سرویس میدننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]
:n07:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا امریکا
تا نیوزیلند
این نکته هم بگم که کلیه تست ها رو باند 5 وایفای بوده
سلام
دوستان اگه قبل از تمدید سرویس ، حجم داشته باشیم . به دوره بعدی انتقاد داده میشه یا خیر
اگر حجم از خود سرویس بوده ، نه منتقل نمیشه و می سوزه.نقل قول:
اگر غیر از حجم سرویست ، حجم جداگانه ای در طی دوره خریده باشی ، اون منتقل میشه.
حذف........
درود
دوستا کسی این سرویسو گرفته؟ مثل سرویس مکس داخلی نامحدوده؟
نه استانه مصرف دارهنقل قول:
اون مکس دیگه مرد اون مکس راحت میتونستی هرچی بخوای دان کنی
اما این استانه مصرف داره باید با شاتل تماس بگیری بپرسی من خبر ندارم اون ۴ گیگ خارجی بود داخلی نامحدود
درودنقل قول:
زنگ زدم به پشتیبانی گفتن مثل مکس داخلی نامحدوده! (برای اطمینان به پشتیبانی تهرانم زنگ زدم!) تمام ویژگیهای مکس رو داره، فقط بجای 4 گیگ 10 گیگ داده! (دروغ که نمیگن؟!) از سرویس مکس من 12 روز مونده! شاید گرفتم اینو!
نه قبلی بدون محدودیت میتونستی از سایت های داخلی شاتلند و .... استفاده کنی هرچقد ک دلت میخواست نامحدود واقعی بودنقل قول:
اما این جدیدا داخلی هم محدودیت داره به ی سقفی برسه محدود میکنه
من تماس گرفتم گفتش همین سرویس رو میتونید بخرید سرویس مکس رو اما سالیانه ولی محدودیت گفت بهم داره نمایندگی سقفشم گفت بهم که من یادم نیست
که من هم غیدشو زدم سرویس ۸ مگ ۱۷۵ گیگ خریدم سرویس گیم هم فعال کردم روش
در هر صورت بازم اگه از شاتلند مصرف زیاد دارید بازم سرویس خوبیه نهایت اگرم محدودیت داشته باشه یه بسته شاتلند میخرید
الان شاتل سرویسی نداره بده ک ۱۶ مگ باشه و اینکه زیر ۶۰ ۵۰ تومن باشه اینم سرویس خوبیه
و اینکه به جای اینکه شما هر ماه ۴ گیگ میداد بهتون ۱۰ تومن اینجا ۱۰ گیگ هزینه اش ماهیانه براتون ۲۰ تومن میافته
خوب محدودیتشو نباید جایی بنویسن تا ما متوجه بشیم؟ یه سرویس میذارن باید شرایطشو کامل بگن همونجا!! الان موندیم چطوریاس! البته این سرویس با 50% تخفیف میدن که میشه 120 تومن با ارزش افزوده 131 اینا میوفته! تقریبا ماهی 11 تومن که خوبه! ولی شاتلند و سایتهای داخلی رایگان نباشه خوب نیست! چون خودم هم از فیلمو و هم از انتن زیاد استفاده میکنم!نقل قول:
الان من سرویس Eco_light گرفتمنقل قول:
نیم گیگ ترافیک بین الملل داره...
4400 تومان
سرعت هم تا کشش خط باز هستش
ولی باید بسته شاتلند و ترافیک بخری برایه من حد اقل بصرفه در میاد..
دوستان آبان من باید شاتل رو تمدید کنم.
یه سوالی داشتم اینه که پلن های مختلف شاتل مثلا سرعت 3 مگ:
۳۰۷۲ ۷۵ ۳۷.۵ ۳۵,۰۰۰
سرعتش وافعا 3 مگ محدود است یا اینکه سرعتش تا آخر بازه؟
سرعت محدودنقل قول:
در آپلودسنتر شاتل، آیا راهی وجود داره برای دور زدن محدودیت 2 گیگی که برای مستقیم کردن فایل از سایت های دیگه اعمال شده؟ ممنون.
سلام راهی وجود نداره مگر اینکه فایل رو قبل از ریموت رو شاتل لند پارت بندی کنی و به تیکه های کوچکتر از 2 گیگ تقسیم کنینقل قول:
سلام
کسی هست از شاتل سرویس Eco_light گرفته باشه؟!!
سرعت داخلی تا 16 بازه ولی وقتی از سرور خارج چیزی دانلود میکنم سرعت رویه 500 قفله
خواستم ببینم برا بقیه هم اینطوره؟!!:n29:
این سرویس Max رو کنسل کرد زد تو کاسه کوز مون:n27:
بعد از اتمام حجم سرویس غیر حجمی
عملا قابل استفاده نیست با اینکه سرویس ١۶ مگ و خط تا ١٧ باز
بله خارج اش 4 مگ است. داخل بازهنقل قول:
ممنون.نقل قول:
سرعت دانلود داخل ایران هم محدوده؟
باز دوباره نتو دستکاری کردن
هیچ سایت خارجی باز نمیشه
ping با 4.2.2.4 شده 230
خدا لعنتشون کنه ک همیشه اذیت میکنن
شب تعطیل فقط می خوان ترافیک اضافه بفروشند بفکر استفاده کننده هم نیستننقل قول:
این دیگه چجوریشه کلا سایت های خارجی باز نمیشه
برای منم مشکل دار شده سایت های خارجی رو باز نمیکنه...
پینک برای منم به شدت بالا رفته
هرچقدر هم مودم رو ریستارت میکنم اوضاع بدتر میشه
:n34:
سایتهای خارجی باز نمیشه 90 درصدشون این دیگه چه مسخره ایه بابا :|
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
ب خدا خسته شدم دیگه بعد یک هفته گند آدم میخواد ی استفاده از نت بکنه اینا میزنن همه چی خراب میکنن.
خود خدا عمرا یک روز تو این کشور دوام بیاره
فاتحه بخونین شب جمعه برای اموات نخوانی
من به زور وی پی ان پینگم با اروپا شده 140 150 بدون اون 250 تا 270 بعضی سرور ها هم 220
ماله منم کلا شده اینترانت :n34: