VoLTE
چرا اینقدر مشکل داره
یا وصل نمیشه یا زنگ نمیخوره یا کلا قطع
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]
Printable View
VoLTE
چرا اینقدر مشکل داره
یا وصل نمیشه یا زنگ نمیخوره یا کلا قطع
اصلا مدلهای گوشی که ساپورت میکنه خیلی کمهنقل قول:
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
حالا اون که به کنارنقل قول:
آره خیلی کم باید نرم نرم افزار ابدیت بده براشون
ولی کلا سیستم خیلی خرابی داره
از هر ده تا اگر یکیش به سرانجام برسد و تماس برقرار بشه
بسته ماهانه 450گیگ 1 تا 11 صبح 29000 تومان هنوز هست؟
میخوام از دست آسیاتک بیشرف خلاص شم اینم یه راهشه, لامصب رفته طرحای ماهانه 8مگ حذف کرده
بسته 450گیگ صبح 29000 تومان برا دانلود با یه بسته روزانه 10000 تومان میشه 39000 تومان هر ماه, از یه بسته 8مگ dsl ارزونتر و سریعتر
سلام این بسته در واقع نامحدود هستش و 450 گیگش برای سرعت دانلود هست که بعدش سرعت افت میکنهنقل قول:
*1000*2232*# ستاره هزار ستاره 2232
سرعت این بسته رو من تبریز تست کردم 10 تا 12 مگ هم رفته
عالی, ممنونمنقل قول:
دوستان یه بسته ده گیگ یهروزه به من هدیه داد اما میترسم استفاده کنم، اینقدر از فضایلمصرف دایمی همراه اول شنیدم که قبض نجومی میفرسته و....
یه بارم رو اعتباریش یه بسته یه گیگی فعال کردم بعد ۵۰۰ مگ تموم شد ( با فندق وصل بودم و -۷ تومن شارژ رو ۰ کرد) اینم یه خاطره شیرین دیگه....
به نظرتون مصرف کنم ، اعتمادی هست یا کلا بیخیالش شم؟ اپدیت ریز مصرفش فوریه؟؟
پ.ن: مربوط به همین بسته ۱۴ سالگیه
به من رو دائمی 2 گیگ داد و سیم کارتو رو مودم گذاشتم اما گزارش مصرف با ussd مودم نمی اومد و چند باری مجبور شدم درش بیارم بذارم رو گوشی تا مانده رو چک کنم و به 1600 مگ که رسید از خیر بقیه گذشتم تا یه وقت مثه بسته 20 گیگ تعویض به یوسیم که مثلا یه گیگ مونده بود اما بعد فهمیدم اکانتینگ همراه اول تأخیر داره حدود 40 دقیقه و 150 مگ دانلود اضافه حدود 26 هزار تومن آب خورد واسمنقل قول:
اومدم ریسک کنم، ۵۰۰ مگ از یوتیوب دانلود کردم! طبیعتا با فندق وصل بودم، ۱۲۶۰ مگ کم کرد!!!! ( دایمی)
اعتباریمم که یک گیگ بود، ۶۸۹ مگ از یوتیوب دانلود کردم، الان ۱۵۰ تا مونده یعنی ۸۶۰ کنتور انداخت!!!
خاک بر سر دزدش کنن
همراه اول بعد از این به روز رسانی چند وقت قبلشون به نظرم برای دائمی ها کنتورشون درست و به لحظه شده بود
تا همین الان که یه بسته همراهی استفاده میکردم به نظرم زود به زود و دقیق کم میکرد
حالا بقیه ی دوستان رو در جریان نیستم دقیقا چه کار کرده براشون
امروز هم که این بسته ی 24 سالگی ش به من 100 گیگ داد
خبر مرگش بعد از مدت ها یه چیزی داد بالاخره
زود به زود منظورتون چقدره؟ چون من از همراه اول استفاده نمیکنم و یادمه قبلا ساعت ها و شاید به روز هم میکشید اپدیتش!
الان هم تقریبا فک کنم نیم ساعت تاخیر داره
قبل از آپدیتشون آره حدود دو ساعت و خورده ای تاخیر داشت شایدنقل قول:
ولی بعدش_ اردیبهشت بود فکر کنم_ درست شده بود تقریبا
شاید با نهایت 5 دقیقه تاخیر برای منو که تو اپ همراه من نگاه میکنم به روز میکنه
دو مرتبه نگاه کردم، این بسته ی شگفتانه ش انگار به اون زودی اپدیت نمیشه مصرفشنقل قول:
تو همراه من هم که اثری ازش نیست
البته من چون با گوشی کار میکنم دیگه راحت سقف میذارم مشکلی پیش نمیاد
خوبه پس میشه بهتر مدیریت کرد
البته این حجم رو تو همراه من نشون نمیده! در کل اپ ایرانسل خیلی بهتره
نقل قول:من با ایرانسل زیاد کار نمیکنم، ولی این بسته هایی که توی همراه من هست و نشون داده میشه رو زود به روز کرده مصرفش رونقل قول:
حالا این یکی ها که کد دستوری باید بدی و این چیزا رو انگار خود آدم باید حواسش جمع باشه
مساله اپدیت زود ب زود نکته مهمیه! اما چیزی که منو نگران کرده مساله حجم دزدیشه، نمیدونم کی باید قطع کنم
چون به صورت واضح داره بیشترحسابم میکنه
سیمکارت من ۴ جی نیست مجبورم ۳جی دانلود کنم سرعتش حدود ۲۰۰-۳۰۰ تاس
همه چی خب مهمهنقل قول:
درسته که مثلا این بسته ی همراه اول هدیه س، ولی قرار هم نیست به عنوان هدیه بیاد یه چیزی از جیب مشتری برداره، حق با شماست.
دیروز البته من سقف 999 مگ که گذاشتم بعد مانده گرفتم دیدم نوشته 1014 مگ مصرف شده.
حالا در همین حد مثلا اختلاف باشه خوبه، که البته ممکنه به خاطر تفاوت مبنای محاسبه یا چیز دیگه ای هم باشه.
در کل عملکردش همراه اول بدک نبوده به نظرم، حالا ممکنه بقیه موافق نباشن...
بستههای اینترنت موبایل ترکیبی شبانه و روزانه حذف میشوند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
اعتبارش 17 ساعته 5 صبح تا 7 شب به من هم 100 تا دادمنتهی چه فایده(سرعت برای من بین 9 تا 2 مگ در نوسان بود اونم با مودم)
بسته های اینترنت شبانه قراره حذف بشن؟
سلامنقل قول:
آره حالا مسئله ی مدت زمان اعتبارش رو اگه سرعت درست باشه میشه یه کاری کرد، سرعت متغیر بود برای من بین 30 و 3 مگ با گوشی
فقط یه چیزی که من تغییر دادم و سرعت به حدود 20 برگشت از 3 این بود که APN رو به tci تغییر دادم، واقعا اثر داشت
حدود 50 گیگ من گرفتم که البته به خاطر همین سرعت بود
کلا تو این مملکت همیشه میان شایعه پخش میکنن یا یه حرفی میزنن بعد بازخوردش رو نگاه میکنن، در هر حال اگه همراه اول دانلود شبانه ش رو برداره من دیگه بسته نمیخرم ازش، درسته طرح تشویقی بوده ولی اگر بنا داشت برش داره باید همون پاییز پارسال برمیداشت، الان هم البته اگه برداره کلی مشتریش خب کمتر میشه قاعدتا، البته ایرانی جماعت حال مقابله به مثل نداره اصولا...نقل قول:
در مورد این شنیده های حاکی از حذف دانلود شبانه و اینا هم من با پشتیبان همراه اول صحبت کردم و در نهایت به اینجا رسیدیم :
-در صورت تصویب قانون جدید چه طور، آیا قوانین جدید شامل بسته های خریداری شده ی قدیمی میشن یا خیر؟
-این امر بر اساس صلاحدید مسئولان صورت می پذیرد ودر صورت اتخاذ تصمیمات جدید برای بسته های فعال از طریق پیامک به مشترکین اطلاع رسانی صورت می پذیرد
ینی شما بسته ی یکساله هم برای دانلود شبانه ش بخرید میتونن بعدا بازی در بیارن در صورت اراده یا همون جور که گفتن "صلاحدید" مسئولان!
دوستان همراه اولی یه سوال
این سرعت هایی که بعضا توی تاپیک سرعت گذاشته میشه کلا خیلی بالاتر از سرعتیه که من میگیرم
من معمولا جایی هستم حدود 30 مگ میشه
الان این محدودیت 40 مگی هنوز برقراره؟ و آیا در اثر تجمیع همون باندهای محدود به 40 سرعت میره بالا تر؟
من خیلی به مسائل فنی که شما واردید احاطه ندارم ولی توی تاریخچه ی اسپید تستم چند تایی تست هست با سرعت بالاتر از 50 مگ که خب الان هم همون سخت افزار رو دارم و مکانمم هم همون جاست و بعید هم هست تجهیزات خودشون رو در این منطقه ای که هستم دانگرید کرده باشن که دیگه به اون سرعت نمیرسم
کسی میتونه راهنمایی کنه ایراد کار کجاست؟
سلام دوستان. اگر الان سیم کارت اعتباری جدید فعال کنیم، همراه اول بسته هدیه میده؟ چه حجمی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دومی رو قبلا ها با اینکه مدت ها بعد از فعال شدن سیم اعتباری خواستم بگیرم داد به من، البته اول گفت نمیشه و بعد از یه مدتی خودش فعال کرد یهو!
سلام دوستان
من سیم کارتمو تعویض کردم و 4G شده ولی هدیه 20 گیگ تعویض سیمکارت بعد از چند روز هنوز برام فعال نشده
چی کار باید بکنم؟ :n35:
کاری نمیتونید انجام بدید خودشون اگر هنوز هدیه رو بدند فعال میکنند. زمانش دست خودشونهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
زنگ بزن ۹۹۹۰ اما سریع باید فعال میشدنقل قول:
بسته همراه اولی که رزرو شده رو چطوری میشه لغو کرد؟
*100*8مربعنقل قول:
سلام . دوستان بسته ای که 4 گیگ هدیه شبانه زده . دانلود شبانش از چه ساعتی شروع میشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برخی از بسته ها علاوه بر ترافیک خریداری شده (قابل مصرف در طول شبانه روز)، دارای ترافیک هدیه شبانه نیز هستند (قابل مصرف در بازه زمانی ۲ الی ۷ بامداد). برای مثال بسته ماهانه ۳۰۰ مگابایت + ۳۰۰ مگابایت هدیه شبانه، علاوه بر ۳۰۰ مگابایت ترافیک خریداری شده، ۳۰۰ مگابایت نیز ترافیک هدیه دارد که در ساعات شب(۲ الی ۷ بامداد) قابل استفاده می باشد.نقل قول:
دوستان من دائما به نت همراه اول وصلم
بسته ای که دارم ۱۰ + ۱۰ هست
وقتی نیمه شب بسته دوم فعال شه باید ساعت یک خاموش/روشن کنم یا سوییچ اتوماتیک میشه ؟ (البته اگه فیلترشکنم هممون لحظه باز باشه)
همچنین ساعت ۳ رایگانش!
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
ریستارت کنی بهترهنقل قول:
سلام
دوستان عزیز در سطح کشور به صورت کلی پوشش اینترنت همراه اول بیشتره یا ایرانسل؟
این سوال نداره همراه اول . :n06:نقل قول:
نقل قول:
سلام
از نظر پوشش دیتا به خصوص 4g در سطح کشور از ایرانسل پوشش ان بیشتر است؟
سلام دوستان میخواستم بپرسم این نامحدود 1-11 برداشته شده دیگه چون هر چی کد میزنیم جواب نمیده
با تشکر از پاسخ شما
در کل اینترنت ایرانسل بهتره. اما برای منطقه خاص همه اپراتورها را تست کنید.Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalkنقل قول:
سلامنقل قول:
من دائمی همه اپراتورهارو دارم
در مورد مکالمه که ۱۰۰٪ ایرانسل و رایتل نسبت به همراه اول ۲ برابر ارزانتر هستند تقریبا.
اگر دوستان تجربه ای از میزان پوشش همراه اول به ایرانسل داره اطلاع بده
راستی بسته هاش چطوره به نظرتون نسبت به ایرانسل ارزونتره؟