سرعت 1 مگ نامحدود چنده؟
Printable View
سرعت 1 مگ نامحدود چنده؟
220 دادا.شبانش هم همینقدره البته اگر 1 ساله یا 6 ماهه ببندینقل قول:
حسین داداش توجه نکردیا گفته نامحدود.نقل قول:
چون خیلی کم پیش میاد که برن سراغ نامحدود :n02:نقل قول:
داداش 60 بهت میده البته یکم هم بالاتر شاید بره
512 بهتره که.نقل قول:
من تست کردم تا 50 میرفت.
پس چرا الکی برای 1 مگ پول بدیم.واسه 10 تا سرعت بیشتر.
این مخابرات قرار نیست سرعتا رو درست کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه وضعشه ... این آقای وزیر (آقای شعار) گفتن الان اینترنت از 72 گیگابیت شد 100 گیگابیت پس چرا سرعتا تغییر نکرد ؟؟؟
درسته بعضی شهر ها بالاتر رفت ؟؟ بعضی استان ها
نه هیچ استانی بالاتر نرفته بلکه این جشنواره باعث شده بدتر هم بشه.نقل قول:
من سوال کردم گفتن که مثل قبل اصلا نمیشه ولی ممکنه یه ماه دیگه یکم بهتر بشه
چون مخابرات بدهکاری داره به زیرساخت اونا هم پهنا نمیده.ولی مخابرات داره برای اینکه سرعتا بالاتر بره کش سرور رو راه میندازه
شرکتای خصوصی رو ببین مثل پارس و شاتل و آسیاتک پهنا دارن یعنی آقای وزیر اضاف کرده ولی این شرکتا میخوان تو سرعتا محدودیت کننک ه مشترک بره سرویس های بالاتر بگیره پس مقصر خود شرکتا هستن البته مخابرات قضیش فرق داره.اگه برای شبانه میخوای که برو قرداد 6 ماهه 2 مگ ببند شبی 7 گیگ بزنی اگرم نامحدود میخوای برو 256 بگیر که قانونی داره میده
برای من که تا حالا بیشتر از 5.5 گیگ نشده. 2 مگ هم دارم. تازه دیشب که 3.5 گیگ دانلود داشتم!!!!!!نقل قول:
من یه شب تست کردم 6.5 گیگ گرفتم البته سرور داخل سرعت ثابت 300نقل قول:
دوستان من الان نزدیک 61 روزه شارژ نکردم. اگه الان سرویس بخرم این مدت از سرویسم کم میشه یا از امروز شروع میشه؟
نه شارژ کنی سرویست برات فعال میشه.نقل قول:
بعد از 10 روز دوری از نت برگشتم. باز هم همون آش و همون کاسه، تایم-اوت نت رو برای من بلااستفاده میکنه.
نمیدونم کی قراره یه فکر اساسی به حال نت بکنن! (حتما وقتی که پیر بشیمو و نسل دهه 60 70 کلا منقرض شه!) :13:
دوست عزیز این همه شرکت،مخابرات تایم اوت داره،منم دارم همینه،با ip داخل تایم اوت می ده،دیگه خارح که هیچی،یک زمانی بهترین کیفیت واسه مخابرات مازندران بود،الان از آخر اوله تو کیفیتنقل قول:
512 نا محدود سرعتش چنده؟
به طور میانگین 50نقل قول:
---
میشه بگین شبانه رایگان تا ساعت چنده؟
1 الی 7 صبح رایگان هست دوست عزیزنقل قول:
داداش دلت خوشه؟؟؟واسه یک اداره از 4 ISP (مخابرات.پارس.شاتل.فن آوا) اینترنت گرفتیم....به جز مخابرات که 2 مگ گرفتیم از اون 3تا دیگه 4 مگ حجمی گرفتیم...رو آیزا ISA سرویر بالانس راه انداختیم که همزمان از کل پهنای باند استفاده کنه یعنی 14 مگ اینترنت!!!! فک می کنی سرعت دانلود چقد باشه خوبه؟؟؟؟ بیشتر از 500 نمیشه!!!!!! در صورتی که همین و تا 2 ماه پیش که راه مینداختیم کم کم 1.5 مگ بر ثانیه سرعت دانلودمون بود!!!!!!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط hoseynn [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 نا محدود سرعتش چنده؟
من 2 مگ نامحدود دارم میانگین سرعتم به زور 12 میشه! چطوریه 512 نا محدود سرعتش 50 میشه؟نقل قول:
خوب یه جای کار برات میلنگه واستون.چون 512 همون 50 هستنقل قول:
شاید نویز خط بالا باشه.نقل قول:
نویزتون چطوره؟
یه عکس بزارین.
دوست عزیز اگه میخوای نا محدود فیکس 220 باشه باید از مخابرات فیبر و کلی قطعات جانبی مثل روتر و ازین جور چیزا بگیری که هزینه ماهانه برات به ازای 2مگ در میاد 1.8 میلیون :دینقل قول:
یعنی خودمون بریم پهنای باند اختصاصی بخریم؟نقل قول:
قبلا سرعت دانلودم تا 120 می رسید من به 100 تا راضی بودم چه برسه به 220 تا، الان همین 100 تا هم نیست.نقل قول:
دوست عزیز اگه میخوای نا محدود فیکس 220 باشه باید از مخابرات فیبر و کلی قطعات جانبی مثل روتر و ازین جور چیزا بگیری که هزینه ماهانه برات به ازای 2مگ در میاد 1.8 میلیون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.......
الان اونایی که محدود دارن هیچ مشکلی ندارن؟ مثلا 2 مگ محدود سرعت دانلودش چنده؟
دوست عزیز اگه میخوای نا محدود فیکس 220 باشه باید از مخابرات فیبر و کلی قطعات جانبی مثل روتر و ازین جور چیزا بگیری که هزینه ماهانه برات به ازای 2مگ در میاد 1.8 میلیون :دینقل قول:
اره...سازمان ها و دانشگاه ها همینکارو می کنن......:دینقل قول:
روزا تا 300 فیکس شبا 1 تا 7 صبح کلا قطه :دینقل قول:
اینم یگم روزا که وصله سرعت داملود خوبه ولی وب گرذی داغونه....نمونش هم اینه مجبورم همین صفحه هی رفرش بدم....بالا هم که دیدین یک جوابم دو بار سند شد!!!!!
مشکل از نویز خطته. snr margin معمولا زیر 10 باشه و Line Attenuation بالای 50 سرعت دانلودت پایین میاد.نقل قول:
چطوری باید بفهمم که خطتم نویز داره؟ این چیزایی که گفتی چطوری میشه چک کرد؟نقل قول:
کسی 2 مگ نامحدود داره؟ سرعت دانلودش چطوره؟ کم نشده؟
برای من یک مدت داغون بود ولی الان سرعت همون 120 هست از این دانلود بگیر سرعت دانلودت رو بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بالاخره امروز رفتم درخواست جمع آوری پورت دادم ..... الان احساس فوق العاده خوبی دارم !!! آزاد شدم !
طرف میگه چند روز باید صبر کنی ! میگم چرا میگه چون میخوای از مخابرات بری !! اگه از شرکت دیگه درخواست جمع آوری پورت میدادی و میخواستی بیای مخابرات چند ساعته پورتتو جمع میکردیم !!!
خوب باید حالیش میکردی:n09:نقل قول:
من میخوام این 2 گیگ تمام شده برم البته تازه شارژ کردم من میرم درخواست تخلیه میدم همون روز میرم ثبتنام آسیاتک
گفت بیا بهت مودم مجانی میدیم !نقل قول:
گفتم این اینترنت توی همین 5-6 ماه پیرم کرد !! قبل از اینکه به دیار باقی بشتابیم میخوام adsl واقعی رو تجربه کنم !!!!
19 روز از سرویسم مونده بود !! خیرشو خوردم !!!!
من 9 روز مونده بود تا سرویس قبلیم تمام بشه شارژ کردم الانم 3 یا 4 روزه شده از 4 گیگ 2گیگ تمام شده.کلا این ترافیک تمام بشه در میرم
من یه سرویس خوب از یه شرکت دیگه پیدا کردم و گرفتم ، اگه بچه بابلی بگو تا بهت معرفی کنمنقل قول:
این مخابرات بازم قطعه... لعنتی
شما معرفی کن بچه بابل اینجا زیاد هست ایشون فیض نبردن ما استفاده می کنیم:n02:نقل قول:
ببینید 2 تا اینترنت من چه تفاوتی با هم دارن:
512 نامحدود مخابرات مازندران::n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بای وب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال منم بعضی موقع ها خوبه مخصوصا صبح ها تا ساعت 11 بعد اوضاش خراب میشه !نقل قول:
در ضمن از این لینک نمیشه دانلود کرد.
شما هم 2 مگ نامحدود داری؟ یعنی چی از 11 به بعد خراب می شه؟ یعنی سرعت دانلود کم می شه؟نقل قول: