دوستان DNS server های 77.77.77.77و 77.77.77.78 های وب هم برای شما از دیشب کار نمیکنه؟ دیشب تا الان هیچ پینگی نمیده همش تایم اوته خیلی مسخره است dns شرکت پوکیده وای به حال dns گوگل :n04:
Printable View
دوستان DNS server های 77.77.77.77و 77.77.77.78 های وب هم برای شما از دیشب کار نمیکنه؟ دیشب تا الان هیچ پینگی نمیده همش تایم اوته خیلی مسخره است dns شرکت پوکیده وای به حال dns گوگل :n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونستید های وب برای این تبلیغات و تبلیغات تلویزیونی و تبلیغات دور زمین والیبال در لس آنجلس آمریکا چقدر هزینه میکنه ؟؟؟
تبلیغ نت 8 مگ میکنه؟ چقدر ما عقب موندیم از بقیه!!!
دوستان های وب فقط داره کاربر میگیره، وضعیت تک کانکشن رو نمیدونم اما پینگ تایم سرور خارجی بازی آنلاین من میانگین 750 شده! یعنی فاجعه.. . آسیاشت که اوصل بدترین پینگ رو داره، نصف خای وب داره پینگ میده! به هر حال مصرف نت من کمه ب خاطر همین بسته برنزش در میاد ماهی 6-7 تومن، اما سرویس اصلی من نیست،
تبلیغ نت 8 مگ میکنه؟ چقدر ما عقب موندیم از بقیه!!!
دوستان های وب فقط داره کاربر میگیره، وضعیت تک کانکشن رو نمیدونم اما پینگ تایم سرور خارجی بازی آنلاین من میانگین 750 شده! یعنی فاجعه.. . آسیاشت که اوصل بدترین پینگ رو داره، نصف خای وب داره پینگ میده! به هر حال مصرف نت من کمه ب خاطر همین بسته برنزش در میاد ماهی 6-7 تومن، اما سرویس اصلی من نیست،
نقل قول:
اینجوری که شما میگینم نیست . من کاربرای اینجارو نمیگم برای کسانی که خودم براشون سرویس گرفتم میگن . در ضمن اینجوریم که شما میگین اینگاری بقیه شرکت عالین فقط همین های وب افتضاح همه شرکتهای اینترنت تو ایران همشون مشکل دارن کدومشون تا حالا کاربرا رو تونستن راضی نگه دارن .
نقل قول:
اینجوری که شما میگینم نیست . من کاربرای اینجارو نمیگم برای کسانی که خودم براشون سرویس گرفتم میگن . در ضمن اینجوریم که شما میگین اینگاری بقیه شرکت عالین فقط همین های وب افتضاح همه شرکتهای اینترنت تو ایران همشون مشکل دارن کدومشون تا حالا کاربرا رو تونستن راضی نگه دارن .
نقل قول:
خیلی برام جالبه وقتی از شرکتی خرید می کنیم و شرکت پهنای باند سرویس 128-256-512 یا 1مگمون رو تا 4 مگ باز می ذاره و مثل بنز دانلود می کنیم زنگ نمی زنیم بگیم ممنون که داری چند برابر پولی که دادم داری بهم خدمت رسانی می کنی بعدش تو شرایط فعلی که فیلترینگ هوشمند داره انجام میشه و پهنای باند شرکت خصوصیا گرفته شده و شرکتا دارن همون سرعتی که بابتش پول دادیمو بهمون میدن می خواییم بریم شکایت کنیم،ایمیل بفرستید ولی فقط خودتونو ضایع کردین ، قبل از گیر دادن به های وبو شاتلو پارسو ... یه کم سرچ کنین ببین اوضاع زیر ساخت مملکت چجوریه
سرویس ۲۵۶ های وب توی تایم رایگانش چقدر سرعت داره
کسی میتونه از تایم رایگانش موقع های ساعت ۲:۳۰برام عکس بزاره؟
نقل قول:
نه چقدر؟:n19::n19::n19::n19:
یعنی شرکتها برای رضای خدا باز میذارند؟نقل قول:
باز میذارند که زودتر حجممون تموم بشه باز حجم بخریم
اوضاع زیر ساخت خرابه دلیل نمیشه شرکت ها از آب گل آلود ماهی بگیرند
اعتراضمون به همین شرکتها میکنیم بلکه به خاطر سود خودشون هم شده یکم برای بهتر شدن اوضاع تلاش کنند
من تقریبا 1 سالی هست از های وب نت دارم
کم و بیش خوب بوده
خودم در زمان فعلی مخالف جذب کاربر بیشتر توسط شرکتم چون دارم هر روز میبینیم سرویس هاشون بدتر از دیروز میشه
مثلا قبلا برای پشتیبانی نباید اینقدر الاف میشدی
بجاش میتونن کیفیت را بالا ببرن چون بهترین تبلیغ خود کاربرا هستن وقتی میبینن یه شرکت خوبه به بقیه معرفی میکنند
نقل قول:
خداییش شما قانونای جدید سازمان تنظیمو می خونین یا فقط الکی کوچ می کنین؟پولتون زیاده هی هزینه رانژه میدین؟خیلی دوست دارم بدونم ایده آل شما چیه؟1 بار گفتم بازم می گم بابا شما دارین تو ساعت رایگان سرویسیو می گیرین که بابتش پول دادین،همه ی شرکتام قراره همینطوری بشن چون دستور سازمان تنظیمه،مگه وقتی با 128 ، 200 میگیرین زنگ می زنین از شرکتا تشکر کنین ؟ :n25::n34::n36:
[QUOTE=samadipoor2;8633106]چقدر بیشعوره پشتیبانیش
زنگ زدم به های وب
میگم این مشکل سرعت داره
نیم ساعت با سیستم کلنجار رفته
بعد نتونسته کاری کنه
برگشته میگه این که خوبه الان
سرعت دانلودتون چطوره؟
خودش زده رو دانلود
میبینه سرعت 30 هستش
باز زر زر میکنه
میگه سرعتتون هم عالیه
هرچی میگم پایینه
میگه همینه که هست
الان هم خیلی خوبه
تف تو روحشون
من تلخلیه میکنم این تموم بشه
بچه ها جای خوبی نمیشناسید؟
دانلود شب ش هم خوب باشه[/QUOTE
چطوری براتون دانلود زدن آیا؟تیم بود؟
نقل قول:
آره پارس آنلاین پینگ سرورای خارجیو می زنه 50 داخلیو می زنه 3 در صورتی که پینگ تا خوده مودم یکه وقتی به شما 3 نشون میده یعنی با سیستمت وسط شرکت پارس آنلاین نشستی ، قشنگ معلومه که دست کاری میشه ، اگه با 512 ، 60 دانلود می کنی چون پول همونو دادی بقیه ساعتا که خوب می گیری داره بهت لطف میشه حالا هر شرکتی می خواد باشه با وضعی که زیر ساخت داره طی می کنه چند وقت دیگه 400 رو هم باید خواب ببینی حالا می خواد های وب باشی ، شاتل باشی،پارس باشی .
نقل قول:
اگه نگران زود تر تموم شدن حجمید(که اصا اینطوری نیست)پس نباید بابت سرعت شبا ناراضی باشین چون شرکتا نمی خوان از شما سواستفاده کنن که ترافیکتون زود تموم شه،ببخشید شرکتا از سوپری سرکوچه پهنای باند نمی گیرن از زیر ساخت می گیرن صدرصد زیر ساخت خراب باشه شرکتا نمی تونن سرویس بدن
اقا من حاظرم تعهد کتبی بدم که سرعت بالای 256 نمیخوام همین پارس قرار داد یکساله می بندم سرعت شبانه بهم 256 بده ورایگان حساب کنه به نماینده صبانت هم همین رو گفتم پول 12 مگ میدم شبانه حداقل 256 بده گفت نمیشه)نقل قول:
سرعت 256 برام بسه به شرطی که ثبات داشته باشه
به شرطی که برای سرویس حجمی یهو سر ساعت رایگان تبدیل به دیال آپ نشه مثل صبانت نباشه که پول سرویس 12 مگ بدم بعد سرعت شبانه ام دیال آپ باشه همون 256 بسه چه روزانه چه شبانه
به شرطی که اگر سرویس نامحدود خریدم واقعا نامحدود باشه نه اینکه با استفاده شروع کنه دنده خلاص بره ته دره سرعت از 4 مگ برسه به هشت پینگ سر به فلک بکشه
مشکل زیر ساخت هست وجود داره اما شرکت ها دارند از آب گل آلود ماهی میگیرند
نقل قول:
به قوله خودتون به نفع شرکتاست که شما زیاد دانلود کنی پس تا جایی که زیر ساخت گیر نداشته باشه سرعتام بالاست،هیچ شرکتی اینو از آب گل آلود ماهی گرفتن نمی دونه (ضرر می دونه)چون تا سرعت نباشه ، مصرف نیست و تا مصرف نباشه خریدو پول نیست،من خودمم کاربرم ولی حرفای کاربرا واقعا غیر منطقیه ، داداشه من 3 سال تو پشتیبانی یه شرکت اینترنتی بود وقتی میومد خونه تا یه ساعت نمی شد باهاش حرف زد چون مردم معمولا بدون اطلاعات فقط غر می زنن ، معمولا چیزی از اخبار اینترنت نمی دونن و نظر می دن، اون سرویسی که شما می خوایی رو مخابرات بت میده،بهت پهنای باند بیشتر نمیده حتی 1 ذره هم سرعتت بالا نمیره معمولا ثابت دانلود می کنی و چون زیر ساختش با شرکت خوصیصیا فرق داره و وقتی تریس می گیری چندتا getwayاز شرکت خصوصیا کمتر داره در حال حاضر بهتر از اوناست ، بازم پرسو جو کن برو مخابرات اگه دوست داشتی ، البته الان یه کم اوضاع مالی مخابرات ریخته به هم شاید قیمتاشون تغییر کنه چون چند روز پیش سهامش افت شدیدی کرده و حسابی ضرر داده .
اصلا معلوم نیس چیکاره ای!!!!نقل قول:
وقتی حجم قیمتش خداتومنه چه فرقی میکنه سرعت تو روز 200 باشه یا 1 مگ چون کسی دانلود سنگین انجام نمیده مگر اینکه مرفه بی درد باشه
نقل قول:
مهمه؟:n25::n24:
حجم اضافه ی همه ی شرکتا یه قمیته و اونم قیمت سازمان تنظیمه که می تونی بری تو سایت شاتل قسمت تعرفه های ADSL ببینی ، اون تاپیکم در مورد سرعت بود نه قیمت لطفا دقتتون رو بالا ببرید دوست عزیز بحثا گم نشه:n24::n25:
از عید به اینور لطف های وب شامل حال ما هم شد و عملا اینترنت شبها از کار میفته. پریشب حتی گوگل رو هم باز نمیکرد و قسمت قابل تاملش این بود که به پشتیبانی که زنگ میزدم میگفت "شماره مشترک مورد نظر بدلیل مشکل فنی در دسترس نمیباشد"!
به هر حال خوشحالم که همیشه یکماهه شارژ میکنم. الانم ۴ روز از سرویسم مونده. شنبه زحمت رو از دوش مسوولین زحمتکش های وب کم میکنم که من رو توی این چند ماه اخیر شرمنده خودشون کردن و شبها بدون هیچ چشمداشتی با اعصاب من بازی کردند. دستشون درد نکنه!
نقل قول:
دوست محترم بد نیست همیشه حرفی نزنیم که دیگران بهمون بخندن :n03:
حرف شما مثل اینه که جنسی که کیلویی 5000 تومن میرزه رو قیمت بزارن 30 هزار تومن، و بعد بیان به شما با این نرخ به جای یک کیلو ، 2 کیلو از اون جنس بدن، افراد ساده ای هم مثل شما فکر کنن که شرکت فروشنده دارن بهشون لطف میکنن و مقدار اضافه ای دارن بهشون مجانی میدن!!!
درد اینه ک دولت با این قوانین مسخره همچین دست شرکتا رو باز گذاشته ک میتونن برای سطحی ترین خدماتشون هم سرمون منت بزارن :(((نقل قول:
تا دهنت رو بازی کنی میگن "بر اساس قانون سرعت شما میشه 64 کیلو،الان ما داریم بهتون لطف میکنیم ک زیادش کردیم!" :/
شبانه و سرویس نامحدود هم جزو خدمات اضافی حساب میشه،برای همین هر بلایی ک میتونن سرمون میارن و ب حساب خودشون قانونیه و ما هم دستمون ب جایی بند نیست!!
بدبختیه ک داریم.....:n27:
فعلا ک اینترنت یک سفره ی پربرکته ک هرکسی ک دستش میرسه هر چقدر میتونه میخوره و میبره،خرج این سفره رو هم ما کاربرا میدیم...
کسی پشت ما نیست،همه با هم،هم سفره هستن!!
سلام دوستان گیگ هدیه ( به من 1 گیگ دادن سرویسم 256 یک ماهه 8 گیگ ) به مناسبت نیمه شعبان تو پنل کاربری اومده برید بگیرید تا تموم نشده :n10::n02:
درود بعدش کدوم isp انتخاب میکنیدنقل قول:
توی محل کار شاتل دارم و ازش راضیم. شنبه میرم برای ثبت نام. همون شنبه هم سرویسم تموم میشه و درخواست تخلیه رو میدم. توی این مدت هم که اینترنت ندارم، یه بسته آلفا+ گرفتم که کارمو راه بندازه. خنده دار اینجاست که الان اینترنت همراه اول از دینامیت ۸ مگ بهتر جواب میده!نقل قول:
جدیدا های وی اینطوری شده که سرعت دی ال عالیه ولی در پیج باز کردن واقعا مشکل داره .
سلام دوستان
من اگه یک طرح فشفشه 15 گیگ 5 روزه رو فعال کنم و این 15 گیگ رو توی 2 روز مصرف کنم، ایا با تموم شدن حجم باید 3 روز صبر کنم تا بتونم دوباره ی فشفشه دیگه بگیرم؟
البته با توجه ب این نوشته: "ضمنا شما تا پایان زمان بسته ترافیک فشفشه خریداری کرده امکان خرید بسته ترافیک فشفشه جدید و تغییر سرویس را نخواهید داشت"
فرقی نداره چه زمانی چه حجمی تموم بشه میتونین فشفشه جدید بخرین چون اینجوری نباشه فایده ای ندارهنقل قول:
دوستان، کسی 128 تا 1 مگ حجمی داره؟ ه کدوم که هست، لطفا سرعت شبانه رایگانشو اعلام کنید!
من ۱۲۸ رو دارم سرعتش از صبح تا شب ۲۰۰کیلوبایتنقل قول:
ممنون چون خودم 512 سرعت 64 میگیرم
سلام دوستان
از بچه های این تاپیک کسی هست که اهوازی باشه و ترجیحا از وضعیت نت های وب در منطقه مخابراتی مدرس خبر داشته باشه؟
وضعیت پیج باز کردن و دانلود شبانه و همچنین کار کردن با قند شکن های مختلف
مرسی
پیشنهاد میدم نگیری قند شکن اصلا افتصاحهنقل قول:
قابل توجه گیمرها!
پینگ سرویس هایوب واقعا آشغاله! لگ و تاخیر شدید! توصیه میکنم اگه قصد گیم دارید اصلا دور و بر این شرکت نیاید
دوستانی که قصد تخلیه دارن و کد 40 گیگ دارن با قیمت توافقی خریدارم.
یک چیزی الان تمدید کردم سه ماهه سرعت یک مگ ولی سرعت روزانم که نسبت به ۱۲۸ قبلیم تغییری نکرده که همون ۲۰۰کیلو بایتو بهم میده زنگ بزنم پشتیبانی دهنشونو خورد کنم یا درست میشه ؟
حتما پورتت نمیکشه پایین بستن یعنی هر سرعتی بگیری همینه
نه میکشه خوبم میکشه این خط نکشه پس میخاد چه خطی بکشه :|نقل قول:
جالبه داون استریمم 2 مگ بود قبلا؛ اوردنش رو 4مگ با اکانتینگ محدود میکردن ؛؛الان درست شد سرعتم 500 هست به امید 8 مگ بودم:n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا زیاد مرکزتون شلوغهنقل قول: