یعنی حاضری بری آسیا دزد ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آره خودمون زیادش کردیم تا رضایتتون جلب بشه و خطتون رو تخلیه نکنید :n10::n01:
Printable View
یعنی حاضری بری آسیا دزد ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آره خودمون زیادش کردیم تا رضایتتون جلب بشه و خطتون رو تخلیه نکنید :n10::n01:
من و تو که قربانی شدیم :n09:نقل قول:
نوبت محمد و lamp23 هست :n19: یکی بره آسیاتک، یکی هم بره شاتل، الله یخلق ما یشاء و لهم فی جنة خالدون :n12::n16:
جناب lamp كه از كارمندا هستن بفهمن رفته از شاتل گرفته كه اخراجش ميكنن :دي:n02:
نه با شاتل بودم!نقل قول:
چه فایده شما دان استریمو زیادش کنید ولی ما که ibs زیر دستمونه هی باید هر روز بدبختی بکشیم و درستش کنیم شما هم نشستید زیر کولر و همش کاربرا رو سرکار میزارید و مسخرشون میکنید
امروز ibs اعصابمو داغون کرد نمیدونم چی شده بود فکر کنم این علی(همون هکر معروف)ه/کش کرده بود دیگه خسته شدم از بس ibs رو درست کردم شاید این ماه انصراف دادم نمیخوام نفرین مردم گریبان گیرم بشه خودم هم خیلی خسته شدم:n14:
من که میرم پارس شنبه درخواست تا دوشنبه تخلیه تا پنجشنبه رانژه :n19:نقل قول:
خیلی فرقی نداره، فقط تو چت روم ها آخرش هی کار به فحش و دعوا میکشه، الان کمتر میکشه :n25:
lamp23 هوی! (پسرعمه زا) بیا این دان استریم ما رو هم زیاد کن جان خودت :n14:
خوب پس دیگه خودت میمونی محمد :n24: میری آسیاتک، بعدش اگر کار نکرد، روز دوم انصراف میدی، میری شاتل، هزینه اش هم بذار به حساب همون 20گیگی که صفا کردی :n19:
بقول دزفولیا: مناد بندیرش :n19: (بمون منتظرش تا با چنین سرعتی اتفاق بیفته).نقل قول:
تازه هفته ی دیگه نیمه شعبانه، یه هفته اینور، یه هفته اونور، کارمندان محترم به فراخی مفرط دچار میشن :n10:
نه سروش جان شما اول وآخرش مشتری خودمونی اینو تجربه ثابت کرده :n02:نقل قول:
اگه بحث کنی دان استریمتو کم هم میکنم :n19:
ولی سروش هر جا میری سمت آسیاتک نرو ، کیفیت گازوئیلی سرعت لاکپشت خدمات ...وز :n02:
اون وی پــی انـ هم معلوم نیست کار کنه واسه دوستم (شاتل 128 ) کلا وی پـــ انــ کار نمیکرد حالا نمیدونم پورتهاشو بسته بودن یا .....
اخه lamp که ضحی ست و تو اکسینی چطور دان استریمتو زیاد کنه؟!!!!!!:n13:نقل قول:
2 راه داری یا اینکه تخلیه کنی و بری ضحی که lamp دان استریمتو زیاد کنه یا من به بچه های اکسین سفارش کنم
فقط از شر مخابرات راحت شم رانژه شدنم سریعه ( واسه من سریعه :n10:)نقل قول:
عزیزم یوزر System ـه IBSNG مال منه :n10:نقل قول:
دوسال اینترنت از مخابرات با سرعت 4mb خوردم نوش جونم از دزد جماعت خوردن حال میده:n09::n02:
ای کلک نکنه میخوای از پشتیبانی ضحی استعفا بدی و بری پشتیبانی پارس انلاین؟راستشو بگو؟؟؟؟:n24:نقل قول:
نه با حفظ سمت میرم سمت پارس :n20:نقل قول:
الان کجایی؟نقل قول:
---------------
ای خدا... عادت کردم به اینترنت نامحدود، ببین چه وضعی شده :n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
د بابا اینقدر فک زدیم، خوابمون به فا رفت، یه نتیجه گیری مثبتی داشته باشیم :n29:
یعنی هم پشتیبانی ضحی هم پارس؟گزارش بدم؟:n24:نقل قول:
سلام به ها خیلی وقته از اینترنت شبانه مخابرات استفاده نکردم آیا هنوز رایگان داره ساعات رایگتنش از چند تا چنده و آیا شرط و شروطی هم داده ممنون میشم کسی راهنمایی کنه اینترنتم مال ضحی کیشه خوزستان تشکر
من هم ضحی کیش هستم شبانش 2تا7 صبح رایگانه...ولی حتما یه تستس هم انجام بدهنقل قول:
پا ک شو د
اگه از قبل سرویس رو گرفتید هوز شبانه داره ولی اگه جدیدا تمدید کردید ( سرویس استاندارد ) دیگه شبانه نداره !نقل قول:
سلام دوستان عزیز این ضحی کیش که گند زد به اینترنت شبانه رفت دوستان پیشنهاد میکنید کدوم شرکت برم که شبانه داشته باشه من فقط شبانه نیاز دارم ممنون راهنمایی کنید
شاتل یا پارس انلایننقل قول:
Sent from my P6-U06 using Tapatalk
تو شبانه سرویس رو استاندارد میکنن بیا نه بالا هست من میخوام 512 یا 1 مگ بگیرم شبانه چندتا دانلود بهم میده :n16:نقل قول:
رفتم شاتل این سرویس 512 ماهی 4 گیگ رو جلوش اینو زده 512/512 کیلو بیت بر ثانیه یعنی سرعت دانلود 512 تو روز و شبانه میده ؟ البته من تو 1 ماه کمتراز 20 گیگ دانلود دارم
فک میکنم اگه خطت کشش داشته باشه دان استریم رو برات بالا میبندننقل قول:
ضحی کیش که برای جمع اوری طولش نمیده؟
اره خودشه.نقل قول:
این یعنی چی؟؟؟ نگو که اذیت میکنن :(نقل قول:
فردا دوتا خطمو میخوام جمع کنم
والله من ظهر زنگ زدم گفتم میخوام جمع آوری کنم گفت فردا بگین 1.2 روزه اوکی میشه در ضمن گفتم با این اوضاع مطمئن باش همه جمع آوری میکنن :n02:نقل قول:
بازم اگه نامحدود اینترانت با قیمت معقول بیارن میشه درموردش تفکر کرد ! درهر صورت فردا صبح هردوش رو تخلیه میکنم.نقل قول:
نه اذیت نمیکنهنقل قول:
به لامپ هم بگو به همکاراش یه سفارشی بکنه:n02:
اون که حتما. ارادتمند لامپ زحمتکش هم هستیم :))))) نپرسیدین که اینترانت میارن یا نه؟نقل قول:
شما کدوم شهری ؟ فکر نکنم حالا به فکرش بیفتن منم موندم بین پارس و شاتل کدوم رو بگیرم شاتل هم زده تو 1 ماه میتونی 1گیگ دانلود داشته باشی :n15:نقل قول:
اقا برو شاتل این اکانت شبانه رو امتحان کن ببین تو اهواز کار میکنه؟اگه کار کرد یه خبری به ما بده که بریم شاتل چون من باید ریسک کنمنقل قول:
بهبهان هستم. برای پارس و شاتل هم باید بری توی تاپیکای خودشون یکم پستا رو بخونی و خودن قضاوت کنی که کدومش بهترهنقل قول:
توصیه میکنم دنبال اینترانت نرید چون فردا همین نت هم جمع میشه ها از ما گفتن:n15:نقل قول:
فعلا که خودشون با این کارایی که دارن میکنن ، ناخدا گاه دارن هلمون میدن سمت اینترانت. خودشون هم وی پی انی درست میکنن ومیفروشن به کاربرا تا به نت جهانی وصل شن و یه پولی هم از کنارش دوباره به جیب بزنن.نقل قول:
لینک ibsin رو بدین
80.191.224.244نقل قول:
منم مسئولش هستم:n02:
بالاخرهاز مخابراتفردا تخلیه میکنمراحتمیشم
هوررررررا