کارای بوگارت عالین هرکدومو با توجه به این که فیک ندارن حتی بدون تست میخرم چون سبک بوی عطراش به سلیقم نزدیکن در مقابل قیمت خوب
کمپانی هست که احترام خاصی براش قایلم
Printable View
کارای بوگارت عالین هرکدومو با توجه به این که فیک ندارن حتی بدون تست میخرم چون سبک بوی عطراش به سلیقم نزدیکن در مقابل قیمت خوب
کمپانی هست که احترام خاصی براش قایلم
اتفاقا فیک هم داره.سیلورسنت ،پورهوم و وان من شونقل قول:
دوستان من میخوام یه عطر کادو بدم به کسی:n36:
(مردونه)
عطر زیاد سراغ دارم در رنج های قیمتی مختلف :n06:
ولی
سوالی که مطرحه برام اینه که
بنظر شما چه عطری بگیرم که هم خاص باشه هم ظاهرش عالی؟
(نگید عطر سلطان فقط:n08:)
دیگه الانم که اخره زمستونه پس میریم سمت عطرهای خنک
و اینکه قیمت هم ماکسیمم 700:n35:
تام فورد
کرید
مارلی
دیور
....
کلا نظر بدید به یه نتیجه خوب برسیم
راستی رایحه هم مهم هستا :n31:
شما که خودت واردی:n02:نقل قول:
اما اگر من جای شما بودم با این بودجه میرفتم سراغ عطرهای نیچ .مثلا از این عطر اندی تاور خیلی تعریف دیدم گرمه ولی...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ظاهر عطر برای آقایان بر خلاف خانمها زیاد مهم نیست اما اگر ظاهر و خاص بودن براتون مهمه دعوت میکنم ویاج از هرمس را حتما تست کنید هم ظاهر عالی داره هم بسیار خوشبو پروژه بعدی خودم هستش:n02:نقل قول:
اگر میخواهید بیشتر هزینه کنید باید سراغ کرید و ... بروید که به نظرم دیگه اصلا خاص نیستند !!
نقل قول:
AMOUAGE EPIC
یک review از این عطر توسط kain
تو پاساژ تیراژه تستش کردم طبقه بالا ولی بوش یادم نیست. البته گفتی برای تابستان میخوای پس این مورد کنسل میشه.نقل قول:
يه عطر بسيار سنگين، تاريك، مردانه و گران قيمت
هر چي بيشتر از اين عطر استفاده ميكنم بيشتر عاشقش ميشم
رايحه ابتدايي تركيب بسيار قوي دود مانند و تلخ به همراه عود و كمي رايحه هاي جنگلي و چوب و كمي رايحه گل.
بوش خيلي قويه و حس دارو مانندي داره در ابتدا
در ادامه بوي دود كم ميشه و رايحه جنگلي و عود خودنمايي ميكنن به همراه بوي تند وتيز صابوني و بوي ضعيف ادويه اي
در ادامه بوي صابوني كمي ضعيفتر ميشه و شما همچنان بوي قوي چوب رو حس ميكنين. بوي ادويه اي باز يه مقدار قويتر ميشه و شما يه بوي حيواني مانند هم حس ميكنين
يك شاهكار كه بوي بسيار مردانه و سنگين و خاصي داره كه البته يه حال اساسي هم به جيبتون ميده
Green Irish Tweed Creed هم انتخاب بدی نیست.
این اواتار یکی از بچه های اکتیو بخش عطر انجمنه :دی (علی اقا اگر اشتباه نکنم...) جاشون خالی:n16:نقل قول:
قیمت دارید ازش؟ ادرس برای خریدش؟ (البته اگر لطف کنید پ.خ):n40:
هرمس برند خوبیه قطعا کارهای شایسته ای داره منتهی بنابردلایلی مایلم بیش از300 هزینه کنم (میدونم منطقی نیست و رایحه اولویته تا ظاهر و بقیه فاکتورها ولی...):n39:نقل قول:
مرسی بابت پیشنهاد:n16:
اولی که خیلی گرونه :دینقل قول:
دومی اره اتفاقا یکی از گزینه هایی هست که خودم مدنظر دارم:n09:
مرسی:n26::n16:
سلام امروز سه تا عطر تست کردم :
1. M7 Oud Absolu Yves Saint Laurent
اول که این عطرو روی مچم زدم منو یاد رایحه های قدیمی وتند مثل جاز از همین برند انداخت به اضافه یه بوی پرتغالی ولی تیز وادویه ای که به خاطر نارنگی ای هست که در نت اولش به کار رفته. اما بعد از چند دقیقه پای یک رایحه ی جذاب ،شیک وکاملا مردونه اومد وسط که عطر با این رایحه خاص بودنه خودشو به رخم کشید. بویی عودی ،باز ادویه ای و چوبی که سنگینی و وقارِ مردانگی درش موج میزد ازعطر هایی هست که اگر به نمونه های تک وخاص علاقمندید باید حتما تستش کنید.
اونطور که دستگیرم شد عطر M7 خیلی بهتر ازاین هم بوده. واقعا خوشابه حال کسانی که این عطر کمیاب رو دارن یا تست کردن:n37:
ما که سعادتشو نداشتیم:n02:
2. Light Blue pour homme D&G
با تحقیقات وتعاریفی که قبلا در انجمن راجع به این عطر شنیدم تصمیم گرفتم اون رو بخرم. اول اسانس گرمیش رو خریدم که فقط بوی نارنگی های یافا رو میداد و خیلی به نظرم خاص نیومد و چون باتعریف فروشنده فکرکردم بوی عطر اصلی رو داره از خریدش منصرف شدم. اما امروز باتست عطر اصلی نظرم 180 که چه عرض کنم 360 درجه تغییر کرد. بویی که لفظ خوش وهمه پسند واقعا برازندشه.
مرکباتی وترش و شیرین.یکی از عالی ترین به کارگیری روایح پرتغالی در دنیای عطرها ، در کنار عطر آلور هوم اسپرت چنل.
منو کمی هم یاد بوی کرم مرطوب کننده مای آبی رنگ مادرم میندازه که هیچوقت از بوکشیدنش سیر نمیشم:n09:
اگر برای عیدم عطر نداشتم حتما گزینه اول یا دوم خریدم بود. به افرادی که دنبال یه بوی شامه نواز، فارغ از بحث خاص بودن هستند این عطرو حتما توصیه میکنم.
(وبه افرادی که دنبال رایحه ی عطر اصلی در اسانس های گرمی هستن هشدار جدی عرض میکنم که این کارو هرگز انجام ندن.:n26:)
3. La Petite Guerlain
تصمیم گرفتم بعد از استشمام بوی این عطر بی نظیر صرفا در شیشه اشانتیون، اون رو تست کرده وتغییر نت هاشو مشاهده کنم. یکی از محشر ترین عطرهای شیرینی بود که تا به حال بو کرده بودم. اصلا گرماش سنگین و آزار دهنده نبود و خیلی مجذوبم کرد. با اینکه گیلاس در نت اول اون استفاده شده اما هر چه میگذره رایحش گیلاسی تر میشه. همچنین ترکیب خارق العاده ی رایحه های مورد علاقم چای و گل رز رو در این عطر تحسین میکنم.
از اولین هاییه که اگر بخوام بدون توجه به زنونه و مردونه بودن یه عطر اونو استفاده کنم سراغش میرم.
این عطر رو در لیست هدیه به عزیزانتون در اولین موارد قراربدین.:n16:
شما در ما ایجاد انگیزه کردید برای خرید این عطر :دینقل قول:
باید ببینم رایحه گل رز در اون به چه صورت هست
با گیلاس البالو و چای مشکلی ندارم و حتی دوست هم دارم اما گل رز:n36:
چقدر شیشه خوشگلی داره:n10:
البته منم ترجیح میدم عجالتا به خرید اشانتیون بسنده کنم و بعد احتمالا خودش
مرسی بابت معرفی:n40:
خواهش میکنم. البته من این عطرو درپست شماره 10780 هم بین بهترین عطرهای زنانه ای که تست داشتم معرفی کردم + توضیح یکی ازسایت ها درموردش :n01:نقل قول:
بوی رز اونقدر هاهم در این عطر محسوس نیست اما میشه حضورشو در میان رایحه های دیگه حس کرد. پسندیدن رایحه این عطر سلیقه ای هست وممکنه بعضی خوششون نیاد اما دوستان عطربازی مثل شمارو به احنمال زیاد راضی کنه. خرید اشانتیون اون قبل از خرید عطر اصلی، بهترین کاریه که برای این عطر میشه داشت چون به نظرم به خاطر بعضی پیچیدگی هاش طوری نیست که بشه با یکدفعه استشمام در موردش نظر داد:n06:
(درضمن این عطر با جعبه ای غیر ازاین هم ارائه شده که در همون پست 10780 عکسش هست)
سلام.نقل قول:
دوست عزیز فارنهایت هنوز هم اون کیفیت سابق رو داره؟!!!! چون قصد خرید دارم... اما میترسم مثل هوم اینتنس در بیاد که واقعا" ضعیف بود...
ماندگاری در حد 5-4 ساعت روی پوست و پخش بوی بسیار ضعیف تر نسبت به نسخه قبلی....
دوستان امروز عطر Egoiste Platinum از شنل رو تست کردم. بوی تلخ لوندر و رزماری توش مشهوده و انتخاب بدی برای فصل بهار نیست... پخش بوی نسبتا" خوبی هم داره و در مورد ماندگاری هم تا الان که 6 ساعت از تست گذشته همچنان به وضوح بوی عطر احساس میشه... در کل کار با کیفیتی محسوب میشه. رایحه هم به نظر من خطیه و تغییر خاصی احساس نمیشه...
اگر دنبال عطر ملایم برای بهار هستید ایسی میاکه بلو و پورهوم را هم تست کنید.روایح خاص و با کیفیتی دارن به خصوص بلو.نقل قول:
Stéphane Humbert Lucas 777
777 عددی است که نماد خوش شانسی است ...
777 را نشان دهنده معنویت ، حمایت و حفاظت میدانند و عدد شخصی و شانس "استفان هامبرت لوکاس" است . این عدد در قلب درب این شیشه که به شکل لانه ی زنبور است حکاکی شده است .
شکل لانه زنبوری آن نمادی است از کار ، عزم ، اراده و خوشبختی و شیشه تخت، مسطح و براق آن نمادی است از تقدس و همچنین وزن قابل قبول این شیشه نمادی از احترام و قدرت است .
این درب ها دست ساز بوده و با دست جلا داده شده اند. جعبه آن با چرم سیاه و لوگوی حکاکی شده بر روی آن است . درون این جعبه چرمی ، از جیر با کیفیت بالا و به صورت خیلی محکم و به طور دست ساز برش داده شده است .
بسته بندی این محصول بر پایه دو نوع معماری برپا شده است؛ معماری روسی و عثمانی. .
استفان هامبرت لوکاس در 6 اکتبر 1971 در "افینال" یکی از شهرهای معروف در جنوب فرانسه متولد شد. که این شهر شهرتش به خاطر پرورش هنرمندان است. او پس از فعالیت های مستمر در انواع رشتههای هنری تصمیم گرفت تمام وقت خود را به این حرفه اختصاص دهد و عطرهایی با رایحه خاص و غریب بوجود آورد.
با "تد لاپیدوس" همکار بود و بسیار تحت آموزههای او قرار گرفت و تمام تلاشش این بود که از طریق احساسات درونی خود ، جاه طلبی و احساسات ذهنی خود، یک مخلوق جدید را به نمایش در آورد.
وی عاشق سفر کردن و نوشتن بود و سالهای زیادی به سفر کردن پرداخت در طی این سفرها به دنیای شرق که آن را گهواره تمدن جهان میداند راه پیدا کرد به طوری که شعار او اینک این است :
" خاورمیانه یک رایحه دارد و من عاشق این رایحه هستم "
فلسفه تفکر استفان هامبرت لوکاس :
تدریجا در طول سالهای متمادی به این نقطه رسیدم که جهان هستی از یک "کل " تشکیل شده است و پر است از اجزای کوچکتر.
قیمت مدلای مختلف این برند
50 میل بین 1.100.000 تا 2.500.000 تومان
[QUOTE=metalhead_forever;8558636]سلام.
دوست عزیز فارنهایت هنوز هم اون کیفیت سابق رو داره؟!!!! چون قصد خرید دارم... اما میترسم مثل هوم اینتنس در بیاد که واقعا" ضعیف بود...
ماندگاری در حد 5-4 ساعت روی پوست و پخش بوی بسیار ضعیف تر نسبت به نسخه قبلی....
سلام دوست خوب. من چیزی از کاهش پخش بو یا تغییر ساختار این عطر نخونده ونشنیدم.در تستی هم که اخیرا داشتم پخش بوی اون رو خوب و رضایت بخش دیدم .
تغییر ساختار و افت شدید پخش بوی دیور هوم اینتنس مسئله ی اسفناکی بود که همه ی استفاده کنندگان، دوست داران دیور و عطربازها رو شوکه کرد چون برای خودش یکی از غول های دنیای عطر در زمینه پخش وماندگاری محسوب میشد. اما تا جایی که اطلاع دارم چنین مسئله ای به این شدت برای این عطر یا عطر های دیگه پیش نیومده.
(فقط یکی دو مورد توقف تولید بوده مثل دیور میدنایت پویژن و M7 :n01:)
سلام.فرق بین نسخه اینتنس و ایسلوتلی گلد 1 میلیون از نظر رایحه و ماندگاری و پخش بو چقدره.ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام فقط میدونم وان میلیون ابسلوتلی گلد رایحه ای تیز تر و چرمی ای نسبت به وان میلیون که فضاش ادویه ای هست، داره.نقل قول:
همچنین در ابسلوتلی گلد و اینتنس سعی شده پخش وماندگاری بیشتری ارائه بشه که موفق هم بوده و هردو با تفاوت در مواد تشکیل دهنده پخش وماندگاری بالایی دارن.
مواد تشکیل دهنده وان میلیون اینتنس:
Top Notesمواد تشکیل دهنده ابسلوتلی گلد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Middle Notes
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Base Notes
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Top Notes
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Middle Notes
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Base Notes
درمورد اینتنس این متنو هم بخونید :
در مدل Intense ، گروه بویایی همچنان تغییری نکرده است اما در نت ابتدایی با افزودن اسپایس های هل ، زعفران و فلفل ، بر گرما و تندی عطر تاکید بیشتری شده است. قلب عطر تقریباً دست نخورده باقی مانده و سازنده در نت نهایی با افزودن چوب صندل بر گرایش شرقی بودن عطر نیز افزوده است و این در حالی ست که اولین نسخه سبک چوبی قوی تری در مقایسه با نوع Intense داشته است.
محصول جدید را بیشتر می توان در گروه شرقی- اسپایسی قرار داد تا گروه چوب!
یکی از اقدامات جالبی که از جانب کمپانی ولنتینو به اجرا در آمد، طراحی رایحه ای با کیفیت و قدرت تشابه بالا با DHI بود. زمانی که این کمپانی "اومو" را تولید کرد توجهی بر علت این کار نداشتم اما ولنتینو به خوبی با محبوبیت دیور هوم اینتنس آشنایی داشت و در زمان افول دیور، برگ برنده را ربود. محصولی را با نام UOMO در 2014 تولید کرد تا بتواند حداقل نیمی از معترضان دیور را به سمت خود جلب نماید و البته این عملی بس هوشمندانه بود!
اقدامات گرلن در 2011 نیز جای بحث دارد. یکی از نقدهایی که بر گرلن داشتم ، اعتراض بر کپی برداری گرلن بزرگ از DHI بود! شالیمار که محصولی اصیل و قدیمی از این برند بود این بار و در 2011 با رایحه ای متفاوت و البته شبیه به دیور به بازار عرضه می شد. اگرچه این کپی برداری در شأن گرلن نبود اما آن نیز اقدامی هوشمندانه برای روزهایی بود که معترضان در جستجوی جایگزینی برای دیور هوم اینتنس هستند.
از آنجایی که علاقمندان دیور به دنبال جایگزینی برای آن خواهند بود پیشنهاد می گردد حتماً تستی بر Shalimar Parfum Initial از گرلن و Valentino UOMO از ولنتینو داشته باشند. به علاقمندان سابق این عطر توصیه می گردد حتماً تست پیش از خرید را فراموش نکنید چرا که تفاوت های ظریف ممکن است در شما تاثیرگذارتر باشد.
نویسنده: ن.فرزین نیا
ایکس ایگرگ :n38: از هوگو باس:n31:نماد تفاوت کروموزوم های دو جنس مرد و زن علت نامگذاری این عطر است که در دو نسخه زنانه (xx) و مردانه (xy)توسط هوگو ارائه شده است.
نت اولیه ترکیب ترنج، لیمو و چای سبز می باشد. در ابتدا عطر کمی شیرین و سپس حالت ترش به خود گرفته (گریپ فروت و چای سبز)و در نهایت با حالتی چوبی مانند به سمت تلخی پیش می رود.
ماندگاری این عطر متوسط میباشد و پخش بوی آن همانند بسیاری از عطرهای خنک خیلی راضی کننده نیست.
عطری که گستاخ و بسیار مردانه و بیباک طراحی شده...
Aventus کلمه ای که از لغات باستانی گرفته شده و به معنای موفقیت است که توسط برند سلطنتی Creed در سال 2011 به همگان معرفی شد.
عطری که زندگی ناپلئون بناپارت را شبیه سازی میکند ، بیانگر مردیست که حد و مرزی برای جاه طلبی های او وجود ندارد ، مردی افسانه ای و الهام بخش که چهره ی جهان را تغییر می دهد .
رایحه اولیه ، با رایحه ای میوه ای و با طراوت از گیاهان شهر Corsica (جایی که ناپلئون بناپارت به دنیا آمد) گرفته شده، ترنج ایتالیایی به کار رفته یاد آور مکانی ست که اولین پیروزی شهرت آور او در آنجا رخ داد .
رایحه میانی از ترکیب گل رز که در باغ وی همیشه موجود بود و چوب به کار رفته در تخت سلطنت او و گل یاسمن از مصر(جایی که امپراطوری او تا آنجا وسعت یافته بود)
در رایحه پایانی از رایحه خزه چوب بلوط اسپانیایی که او آنجا را فتح کرده بود استفاده شده و عنبر سائل از دریا ، که قدرت نیروی دریایی او را بیان میکند.
قیمت حدود 850.000 تومان
یه سوال: چه تفاوتی بین تستر و فیک هست؟
سلامنقل قول:
تستر دقیقا محتویات عطر اصلی رو داره . همون مواد همون رایحه ...
فیک کپی عطر هست بصورت کیفیت پایینتر مواد درجه چندم و از لحاظ ماندگاری و پخش هم که بدتر از عطر اصلی هست (بعضا دیده شده حتی رایحه هم شبیه عطر اصلی نیست و تفاوت زیاده)
پس تفاوت تستر و عطر اورجینال چیه؟نقل قول:
در محتویات فرقی ندارند! کمی در غلظت متفاوت هستندنقل قول:
و اینکه در حجم (بعضی نمونه ها)
در اصل کارخونه سازنده تستر رو میزنه تا برای خرید مشتری ها با رایحه اشنا بشن!
تسترها عموما بدون جعبه و یا درب ارائه میشن و در روی شیشه یا ته اون تستر نوشته شده
امروز فرصت داد چندتا ادکلن رو تست کنم اکثرشون معروف و برای دوستان اشنا بود، ولی دوتا رو که کمتر مشهور هستند را برای دوستان انتخاب کردم
Play.boy VIP for Him Play.boy for men
ست ادکلن و اسپری vip پلی.بوی مردانه
رایحه شیرین که از بوی شکلات و دانه توکاست برای من تداعی کننده نت شیرین موجود در ورساچه عود رو داشت
ماندگاری و پخش قابل قبول
London Play.boy for men
ست ادکلن و اسپری لندن پلی.بوی
در ابتدای اسپری رایحه اش تند و اسپایسی است ولی بسرعت از بین میره و جای خود رو به یه رایحه لایت میوه ای و حتی بنظرم یمقدار خنک داد
بعد از یکی دوساعت کلا رایحه اش از بین رفت
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام خدمت شما و سایر دوستاننقل قول:
درسته که میگن این عطر رایحه ای مشابه سی کی وان شوک داره:n02:
سلام بله هر دو این ادکلن ها رایحه تنباکویی دارند با یک مقدار نوت های متفاوت .نقل قول:
نقل قول:
سلام دوستان:)
من امروز رفتم که این guerlain la petite robe noire رو تست کنم اصلاً هم پشیمون نشدم:دی
دو مدل پرفیوم و تویلت موجود بود
de parfum رو من خیلی دوست داشم. با وجود پرفیوم بودنش اصلاً تند و تیز و زننده نبود ،شیرینی اش هم به هیچ وجه بیش از اندازه نبود
علاوه بر وانیلی و بادومی بودن، کمی هم بوی چوبی و دودی داشت ولی خیلی خفیف باز هم اصلاً زننده نبود
یه جورائی هم منو یاد Dolce&Gabbana Intense انداخت که اون هم عطر به شدت خوش بوئی هست
کلاً خوب خوب خیلی:دی
به نظرم مناسب خانوم های جوان ولی جا افتاده (25-40 سال)باشه
eau de toilette
بوی خوبی داشت ولی به شدت ضعیف تر از مدل پرفیوم
بیشتر مناسب خانم های جوان
یه مدل جدید هم ظاهراً معرفی شده
La Petite Robe Noire Couture
این هم خیلی خوشبو بود ... شیرین ولی میلایم، میوه ای
بخوام رتبه بدم، در حایگاه دوم قرار میگیره:دی
شبیه به Chanel Chance صورتی بود کمی
یه عکس هم گرفتم برای اینکه یادم نره کدوم شیشه برای کدوم عطر بود:دی
پ.ن: برای خرید احتمالی اصلاً به این توصیفات من اهمیت ندید :n09:
پ.ن2: عطر زنانه قیلی که من خریدم Cinema از YSL بود..... عطر بعدی یا la vie est belle خواهد بود یا همین guerlain la petite robe noire de parfum
سالم.یک سوال اینکه black xs با توجه به تویلت بودنش در حد ورژن های 1 میلیون پخش بو داره ؟.در کل به پخش بوش چه امتیازی میدید ؟.راستش دیروز تستش کردم و خیلی خوشم اومد.
نه زیاد بستگی به هوا دارهنقل قول:
البته من فکر میکنم ورژن های عطری که در ایران وجود داره با امریکا و مثلا اروپا تفاوت فاحشی داره احتمالا چون همشون دوبی تولید میشن
اینم شیش تازه تموم کردم :n27:
من به شما پیشنهاد میکنم عطر Malibu رو ازهمین برند تست کنید.نقل قول:
از دوست داشتنی ترین عطر هاییه که داشتم بااینکه پخش بو وماندگاریش تعریفی نداره اما عاشق رایحش هستم. رایحه ای با ترکیبات سبز ، سیب ، مرکبات و در آخر چوبی که رو به ترشی و تلخی میره و هیچوقت خسته کننده نیست. حیف که زود به آخر رسوندمش و دیگه تو ایران پیداش نکردم.
شما کجا عطرهای این برندو تست کردین؟ ورود محصولات این کمپانی به ایران ممنوعه:n27:
بی زحمت برام با پیام خصوصی بفرستین ممنون:n16:
شما به حساب اورجینال بودن راهنمایی کنید.
همه کارها که نه.کارهایی که برای من میاد 100 % اورجینالن .شاید خودم خیلی عطر باز نباشم(کلا ادکلنهایی که داشتم تام فورد نویر-دیور هوم-مون بلان لجند-بلو چانل-الور هوم اسپرت-بوده) ولی کاره دیگه.من خودم تو کار عطرم اما نه عمده معمولا تکی برای دوست و اشنا میارم(بدون جعبه).راستش همین کار رو برای کسی اورده بودم تست کردم خودم خوشم اومد.نقل قول:
نقل قول:
سلام
بله دیگه دلیل ممنوعیتش مشخصه
چند روز پیش یه سفر رفته بودم ابادان و خرمشهر اونجا تست کردم (منطقه ویژه اقتصادی هستند)
قیمت ست اش هم ۱۰۰ تومن بود
بنظر من درست رایحه های خوبی دارند ولی خاص نیستند و میشه از برندهای دیگه شبیه اش رو پیدا کرد
Sent from my iPhone using Tapatalk
خدمت شما عارض شم که من پنجشنبه شب این عطرو تست کردم (همین نسخه پرفیوم) و دو پاف روی شال گردنم زدم، هردو پاف هم در یک نقطه. هنوز که هنوزه وقتی شالمو تکون میدم رایحه ی گیلاسیش میپیچه و به وضوح مثل همون شب اول روی شالم مشخصه .نقل قول:
دوروز ماندگاری وحتی مقداری پخش بو ؟ :n04:
عجب... !!!!
سلامنقل قول:
نه به پای وان میلیون هرگز نمیرسه!
درسته از یک برند هستند اما بطور کلی با توجه به نت های سازنده پخششون تفاوت زیادی داره
بطور مثال اگر به وان میلیون 10 نمره بشه داد به بلک ایکس اس من 7 میدم:n16:
پخش بوش شاید 20 درصد وان میلیون باشه.من دارمش اصلا پخش خوبی نداره اما شنیدم نسخه جدیدش به اسم پویزن پخش بیشتری داره.نقل قول:
سلام دوستانی که ممکن هست از ادکلن milano homme استفاده کرده باشند
لطفا نظرشون رو در مورد پخش بو و مانگاری این ادکلن اعلام کنند .
به نظر من رایحه تلخ و تا حدودی خنک و فلفلی داره .با تشکر
سلام.از دوستان کسی جدیدا یاتاقان را تست کرده یا خریده و اینکه تغییری نسبت به نسخه های قبلش داره؟ کلا بوش چطوره؟
یک سایتی که همه میشناسیدش:n05: به قیمت 89 حراج زده.
خانم های انجمن وکسانی که قصد خرید عطر زنانه دارن ودنبال موندگاری و پخش بوی خارق العاده ان من حتما و صد درصد همین لا پتیت از گرلن رو بهشون پیشنهاد میکنم. هنوز دقیقا بوش مثل روز اول روی شالم مونده به شدت وغلظت بالا. شایدم عطرای اون مغازه ای که تست کردم خیی خوب بوده ولی آخه در حد 3 روز؟؟؟؟؟نقل قول:
:n38::n29::V7:
بی زحمت یه ادکلن مردانه با بوی تلخ+خنک معرفی کنید.
حدود قیمت هم 100 تا 150 تومن
ممنون