دیگه یواش یواش باید آماده شیم واسه رفتن !!
از بچه های جوادنیا که فقط داداش پیمان گل رو پیدا کردیم !!
بریم ببینیم چی خبره !!
با تشکر
حسام
Printable View
دیگه یواش یواش باید آماده شیم واسه رفتن !!
از بچه های جوادنیا که فقط داداش پیمان گل رو پیدا کردیم !!
بریم ببینیم چی خبره !!
با تشکر
حسام
آره منم دارم وسایلامو میریزم تو ساک
امیدوارم به همه مرخصی های خوب بدن و کلاه 30روز بیشتر تو پادگان نباشیم :sq_25:
نه بابا؟؟؟؟؟؟؟ از کی شنیدی شما؟؟؟؟نقل قول:
راستی یه چیزایی شنیدم که از اول دی، سربازی میشه 24 ماه !!!!!!! شایعست؟؟؟ اگه درست باشه، شامل من هم که اول آبان اعزامم هم میشه یا فقط کسایی که از 1/10 اعزام میشن ؟؟؟
مگه قرار نبود از 92 اجرا بشه؟؟؟؟
چه بساطی داریم بخدا....
1آبان جوادالائمه 06 نبود؟؟؟؟
راستی دوستان ما اگه یکم رفتیم پادگان گفتن مثلابرین بعد4روز بیاین اونوخ شروع آموزشی مارو از یکم حساب میکنن یا از4روز دیگش که میشه 5ام؟؟؟؟
آره...مطمئنم....نقل قول:
مطمئنی نوشته در حین تحصیل هم میشه درخواست داد؟؟ چون قبلا نمیشد
در هر صورت ارسال دفترچه به معنی امادگی برای اعزام به خدمت هست
به سلامتی
نه عزیزم مرخصیات جزو خدمتت حساب میشه یعنی همون 1 آبان دیگه شما اعزامی خوردی پس مرخصیات نوش جونت
به سلامتینه عزیزم مرخصیات جزو خدمتت حساب میشه یعنی همون 1 آبان دیگه شما اعزامی خوردی پس مرخصیات نوش جونتنقل قول:
والا من تو یه فروم دیگه خوندم اینو ...نقل قول:
خودمم پرسیدم که منبع و ... ولی خبری نشد. برای همین اینجا پرسیدم که اگه کسی اطلاع داشت توضیح بده، ولی گویا کسی نشنیده بود (احتمالاً شایعه باشه !! )
اعصابمونو خورد کردن اینا به خدا.
هر روز یه خبر بد.
:sq_10:
ایول باباااااااااااا.پس از این مرخصیه اول کاری حسابی لذت ببریم.راستی وقتی ایشالا اومدم میاندوره خوشال میشم اگه کسی سوالی در مورد جوادالائمه داشت بتونم کمکش کنم.کاش فقط بعدش بندازن شهر خودمون.ارومیه ارتش داره دیگه.لشگر پیاده هم داره...نقل قول:
قضیه کاملا جدیه به نیرو هوایی ارتشم رسید و ابلاغ شد!نقل قول:
حالا این شامل مایی که از 90 خدمتیم هم میشه؟!
مرخصی شد 1 روز در ماه :(
بازم شما شهرتون ارتش داره یه امیدی داری. یزد که کلا ارتشی نداره یعنی میدونم که شهر خودم نیستم :sq_3:نقل قول:
سلام تکلیف ماها که 90 اعزام شدیم چی میشه؟!نقل قول:
این عکس رو میذارم برا اونایی که روحیه ندارن!
ببینیــد چه خوش میگذره بهشووون خداییش! با تمام سختیهاش ، خوشیهای زیادی هم داره :)
خوش که قرار نیست بگذره باید سعی کنیم خوش بگذرونیم :20:نقل قول:
ما که بابل بودیم همراه غذا ماست و دوغ و سیب و هندونه و موز و .. می دادن .
صبح هم شیر خرما گردو می دادن .
روز اخر گریتون می گیره وقتی داره تموم میشه .:sq_8:
شما ارتش بودی؟؟؟نقل قول:
بابا این ارتش و سپاه همش کشکه!!!نقل قول:
خیلی ها هستند که می رند سپاه ولی باید برند مرز با افراد قاچاقچی و تروریست ها و کلا درگیری های مرزش شرکت کنند
فقط شانسه
و گرنه سپاه و ارتش هم می تونه بهت خوش بگذره و هم بد!!!
دوستان من فردا باید ساعت 7 صبح خودم تو 01 باشم، فکر میکنید چه ساعتی ولمون میکنن ؟؟؟ به جز مدارک و یکم خوراکی (محظ احتیاط که شاید کارمون طول بکشه)، چیز دیگه ای که لازم نیست ببرم؟؟
کچل هم نکردم، ایرادی نداره که؟
فردا چه وسایلی بهمون میدن (به جز لباس و کلاه و اتیکت و پوتین) ؟؟؟
استحقاقی ها چیا هستند؟ کی میدن استحقاقی ها رو؟ فردا میدن یا اون روزی که برمیگردیم پادگان میدن؟ یا چد روز بعد از اون؟
ممنون
نقل قول:
احتمالا تا ساعت 2 شایدم زودتر کارشون تمومه . برگه مرخصی اگه طبق معمول باشه تا 4 5 روزی می دن ولی ارتش چرا ندارد اصلا شاید گفتن باید بمونید .
کمربند و کوله سربازی رو هم می دن .
استحقاقی به جز اونایی که گفتی یه سری حوله و زیرپوش و شامپو صابون واکس و ... که احتمالا میره برای وقتی بر گردی در ضمن اگر امریه هستید استحقاقی کمتری می گیرید چون بعد دو ماه عملا از ارتش جدا میشید
شما کجا هستی؟نقل قول:
مرسینقل قول:
از 7 تا 2 چیکار میکنن مگه ! :دی
جدی ممکنه نگه دارن تو 01 ؟ آخه همه جا همه میگن روز اول فقط میرین پذیرش میشین و برمیگردین خونه !!! فقط مدارک ببرین ! (حتی پلیس+10 هم گفت میرید برمیگردید، کچل هم نمیخواد بکنید روز اول)
یعنی با ساک برم؟ همه چیمو ببرم؟؟
چیکار کنم؟ هر کسی یه چیز میگه !!!
من تا جایی که از 01 میدونم روز اول نگه نمیدارن چند از دوستان رفتندنقل قول:
من امروز رفتم نظام وظیفه مدرک کارشناسی + مدرک کاردانی + مدرک دیپلم + مدرک پیش دانشگاهی + ...:sq_2: همه رو بردم از هر کدوم هم 2 تا کپی گرفتم ، چون مطمئن بودم باز میخواد یه چیزی بگه که نداشته باشم بندازه فردا
رفتم سالن 3 - صدور معافیت تحصیلی ، اول مدرک کارشناسی دادم (کارشناسیم تو سیستم ثبت نشده بود) گفت فارغ التحصیلی کاردانیت هم نیازه ، با یه حرکت از تو پوشه در آوردم دادم بهش:sq_25: بعدش گفت واسه کاردانی که ثبت نام کردی غیبت نداشتی :sq_14: گفتم صب کن :sq_2: نامه ی اعزام به خدمتم رو در آوردم (مال سال 83 بود) روش مهر تمدید خورده بود تا 17 / 7 / 84 :sq_2: گفتم بگیر پدرسوخته (تو دلم گفتم) ، بعدش گفت کارت ملی کپی و شناسنامه و .... همه رو با یه کپی اضافه دادم :sq_2: بعد دید دیگه بهانه نداره شروع کرد ثبت کردن ، تموم شد کارش بعدش رفتم +10 درستش کرد
کلا پبشنهاد می کنم وقتی میرید نظام وظیفه هر چی مدرک از دانشگاه و .... دارین ببرین چون فقط دنبال این هستن که الکی بندازن امروز و فردا
شما که نزدیک پادگان هستی و فوقش نگه هم دارن جمعه می توی بری وسایلت رو بیارینقل قول:
ولی من چون از شهرستان میام با ساک و وسایل کامل میام. ممکنه مرخصی ندن یا مثلا یک روز مرخصی بدن و من نتونم برگردم :sq_3:
سربازی همینش بده که برنامه و تکلیفت تا دقیقه 90 معلوم نیست :sq_10:
راستی هفته آینده شنبه عید غدیر تعطیل هست. 01 بهمون مرخصی میده که برگردیم یا نه؟
در مورد تاسوعا و عاشورا و کلا تعطیلات رسمی چیکار میکنن؟
اگه تو نظام وظیفه درست بوده ، اون خانمه خنگی که تو +10 بوده اشتباه کرده ، چون برای من هم امروز باز اشتباه کرد و تاریخ فارغ التحصیلم رو اشتباه زده بود که بهش گفتم دوباره وارد کرد و دوباره پرینت دادنقل قول:
بعد این که پرینت آخرو میده خودش میگه نگاه کن ببین درست هست یا نه ، شما همون +10 برید مشکلتون رو حل می کنن
صبح زود برو که حوصله داشته باشن 7:30 هستن تا 15
نظام وظیفه هم همینطوریه صبح زود برید خیلی بهتر هست چون دیر که برید کلی با ملت کلنجار رفتن اونطوری که باید جواب نمیدن ، من امروز 7:15 دقیقه نظام وظیفه بودم شماره که گرفتم 11 نفر جلوم بود!
اینو تازه زدن تو سایت نظام وظیفه:
نقل قول:
قابل توجه مشمولان فارغ التحصيل دانشگاهها
سازمان وظيفه عمومي ناجا طي اطلاعيه اي اعلام داشت : كليه مشمولان فارغالتحصيل دانشگاهي كه تاريخ اعزام آنان اول آبان ماه سال1391 مي باشد مي بايست در ساعت و محلي كه توسط سازمان وظيفه عمومي ناجا دربرگ معرفي نامه مشمولان به مراكز آموزش نيروهاي مسلح اعلام شده ،حضور پيدا نمايند.
لازم به ذكر است، مشمولاني كه به هر دليل تاكنون موفق به دريافت برگ معرفي نامه مشمولان به مراكز آموزش نيروهاي مسلح نشده اند مي توانند به نزديكترين دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) مراجعه و نسبت به دريافت برگ مذكور اقدام و بر اساس اطلاعات مندرج در آن رفتار نمايند.
همچنين در اين اطلاعيه تاكيد شده است، مشمولان، اوراق مربوط به اعزام (برگ آماده به خدمت، برگ واكسيناسيون، برگ معرفي نامه مشمولان به مراكزآموزش نيروهاي مسلح و ساير مدارك موردنياز ازجمله شناسنامه، كارت ملي، و....) را هنگام اعزام به خدمت به همراه داشته باشند.
گفتني است ،عدم حضور به موقع در زمان و محلهاي تعيين شده غيبت محسوب مي شود.
تا زمان خدمتت تا خرداد 2.5 روز حساب میشه . از خرداد به بعد ماهی یک روز .نقل قول:
حالا یگان ما به خاطر یکی از بندهای این قانون (مرخصی پایان دوره آموزشی جزء استحقاق محسوب میشود) 5 روز از همه کم کرده. حتی مایی که پایان دوره نرفتیم !
ما ستاد کل هستیم و کم کم به همه زیر مجموعه ها ابلاغ میشه .
فعلا که اداره ما با مرخصی های پایان دوره مون مخالفت کردن ، ظاهرا منتظر این ابلاغیه هستن برای مرخصی ها !
اینم شانس مائه !
آقا یه سوال ، لباس نیروی هوایی سپاه چه شکلیه ؟؟
چه رنگیه ؟ ، پلنگی یا سادست ؟؟
توی گوگل سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بودیم .
23 روز آموزشی بودیم بقیه اش رو اومدیم تهران برنامه شب افتابی توی پارک ولایت داریم اجرا می کنیم . ( یه جور تئاتره . ) بعد از ظهر ساعت 5 می ریم تا 10 شب . بعد می اییم خونه .
سلام دوستان عزیز. همگی خسته نباشید. خدمت من هم بلاخره از نصفش گذشت. ایشالا بقیه اش هم زودتر تموم میشه.
چند نکته اینجا می خواستم بگم که گویا جا افتاده:
1- مدت خدمت هنوز معلوم نیستش. هر کی حرفی میزنه. حتی معلوم نیس که دفترچه های ارسال شده تو سال 90 هم شامل 21 ماه خدمت میشن یا نه. اما صداش میاد که همگی 21 ماه باشن. در کل خودتونو زیاد درگیر اینا نکنید. خدمت هر چه زودتر شروع بشه بهتره.
2- سعی کنید به هیچ وجه روی زمانبدنی خدمت حساب نکنید. اول اینکه شایعه بسیار زیاده و دوم اینکه کار اینا حساب کتاب نداره. مخصوصا برای مرخصی. اونم تو دوره آموزشی. اونجا سعی می کنن شما رو تو دو ماه حسابی مطیع کنند و بترسونند. چون دردسر کمتری براشون داشته باشه. اما شما از تهدید ها و حرفهای مفتشون ناراحت نشید. هرچند سعی کنید که سر براه باشید تا کمتر تو چشم باشید و بهتون گیر الکی ندن.
3- هر چند خدمت تو هر جایی فرق میکنه اما قانون کلی اینه که میشه تو بدترین جاها بهترین خدمتو داشت. البته بر عکس اینم صادقه. پس سعی کنید سریعتر با جو اونجا آشنا بشید و تا میتونید جیم باشید! شما هر چقدر هم که نمونه باشین به هیچ وجه تقدیری از شما نمیشه. اینو تو یگان بیشتر درک میکنید.(منم تازگیا فهمیدم که این جماعت چقدر نمک نشناس تشریف دارن!!) البته همه جا آدم خوب پیدا میشه که همون معدود افراد باعث دلگرمی هستند. همیشه دعا میکنم خدا نگهدارشون باشه.
4- واسه امر مهم مرخصی!! اصطلاح معروفی داریم به اسم "ضعف مرخصی"! که بی تعارف میگم همه دارن. اما هنر اینه که مخفی نگهش داریم! علت این ضعف هم اینه که شما ترجیح میدی مدتی که قرار تو خدمتت بگذره رو تو خونه باشی و به اصطلاح جیم باشی. شما به هر حال 18-21 ماه خدمتت باید بگذره پس چه بهتر که زمان بیشتریشو تو مرخصی باشی!!
نکته دیگه اینکه این استحقاق مرخصی که میگن بیشتر فرمالیته حساب میشه(حداقل تو بیشتر جاها) یعنی اگه یکم شانس بیارین و از فرصتها خوب استفاده کنید، می تونید راحت به مرخصی برید! اینم بدونید که نظان و مخصوصا ارتش لحظه ایه! پس اگه می تونید زودتر از مرخصیتون استفاده کنید، مخصوصا اگه اونو شفاهی گرفتید و خبری از شماره امریه(به صورت نامه تشویقی) نیست! خود من حداقل ماهی 4-5 روز مرخصی رفتم و اگه تو این 7 ماه بخوام مرخصی هامو حساب کنم بیشتر از 40 روز میشن! که 90 درصد اون واسه 5 ماه اخیر میشه! فقط اینو بگم که من تا اینجا توی ستاد گردانمون خدمت می کردم و این قضیه بی تاثیر نبوده. خودم هم توی پرونده ام خیلی از این برگه هارو برداشتم تا بعدا مشکلی پیش نیادو معلوم نباشه چند روز مرخصی بودم!
فقط دعا کنید که فرمانده گردانتون آدم فهمیده ای باشه و اذیتتون نکنه که متاسفانه من این شانسو نداشتم!
جدا از تمام این حرفا، هر چی هم که باشه، خدمت بلاخره تموم میشه و روزی میرسه که از شرش خلاص خواهیم شد.
از صمیم قلب برای همه آرزوی خدمت راحتی دارم. واسه منم دعا کنید که این 8 ماه به خیر بگذره. یا حق
آموزشیمون تو 04 بیرجند تموم شد ! خیلی راحت بودا ! این ارتش که میگن همین بود ؟ ! از این راحت تر نمیشد آخه !! گویا خ4 از 01 هتل تره(البته من فوق دیپلم بودم) اگه کسی سوالی داشت در خدمتیم!دوستان ما افتادیم تیپ توی شهر خودمان رسته پرسنلی اداری...کسی میدونه چطوریه؟ هر شب میتونیم بریم خونمون یا نه
آخر هفته هاس؟ ممنون میشم گه راهنمایی کنین دوستان
ما هم رفتیم! ساعت 2 گفتن ترمینال باشیم ! ایشالله راحت بگذره :)
کلا خدمت توی این دورو زمونه راحت شده .
فقط این بی خوابی ها اذیت می کنه . شب اول ساعت 12 خوابیدیم . 2.45 بیدار شدیم .
ولی از هفته دوم ساعت 8 می خوابیدیم 5 بیدار می شدیم .
سلام به دوستان
یکی از دوستان امروز چیزی گفت که به نظرم اومد اینجا بپرسم.
آیا تک پسر خانواده ای که دیگه بچه دار نمیشن میتونن معافیت بگیره ؟!
دوستان این واکسنها رو چند روز پیش زدم الان دور قسمتی که واکسن زده (بازوی دست چپ) ، یه حالت کبودی ایجاد شده ، دیروز کم بود امروز بیشتر شده ، ولی دردی چیزی نداره ، به نظرتون عادی هست یا فردا برم پیش دکتری که واکسن ها رو زده
نه فک نکنم چیزی باشه طبیعیع یه مقداری ولی اگه دیدی خیلی داره زیاد میشه بری بد نیستنقل قول: