اون قضیش با ما فرق داره ما هر 10-15 مین دیسکانکت میشیم فقط هم مختص لیگ نیست تقریبا همه بازی های انلاین از جمله دوتا استیم XBL و PSN دچار این مشکل شدندنقل قول:
Printable View
اون قضیش با ما فرق داره ما هر 10-15 مین دیسکانکت میشیم فقط هم مختص لیگ نیست تقریبا همه بازی های انلاین از جمله دوتا استیم XBL و PSN دچار این مشکل شدندنقل قول:
روش منو برین الان 5 بار امتحانش کردم درست میشه
اگه نشد من 1000 تا rp میدم بهتون :n06:
ببخشید من دقیق متوجه نشدم دقیقا چه زمانی باید آن و کنیم و چه زمانی آف؟نقل قول:
زمانی که دیسکانکت شدی Alt tap کن hostspot shield رو بازش کن pause protection رو بزن بعد یه صفحه دیگه باز میشه pause now رو که بزنی ریکانکت میشی :n26:نقل قول:
اگه دوباره شاید بعد از 20 دقیقه دیگه که دیسکانکت شدی دوباره hotspot shield رو بازش کن start protection رو بزن دوباره ریکانکت میشی :n02:
اگرم وقتی بازی رو شروع کردی ولی hotspot shield رو on نکرده بودی بعد از دیسکانکت شدن on کنی بازی ریکانکت میشه :n01:
همین :n02:
اگه سریع بعد از دیس کنکت دکمه کنکت رو بزنی وصل نمی شه ولی اگه 5 ثانیه صبر کنی بعد بزنی راحت وصل می شه ...:n09:نقل قول:
من که دارم با همین روش بازی می کنم و اصلا مشکل ندارم نه نیاز به برنامه هست که پینگم رو داغون کنه نه هیچ چیز دیگه وفقط کلا 10 ثانیه نیستم :n06:
خوب بدبختی من HSS آن میکنم اصلا لاگین نمیشه :/نقل قول:
کلا پدر پینگ رو در میاره
از kerio که بهتره :n22:نقل قول:
kerio پینگ منو که 160 بود رو میبرد 470 یا بیشتر :n29: ولی با Hotpot پینگو خیلی ببره بالا میکنه 200
hotspot پینگ منو از 120 میبره 500
ماله من درست شده :26::26:
هم چنان همون دوغ و ماست :n02: dc پشت dc :n14: مرگ بر اسر اییل :n02::n02::n02:
فک کنم درست شد البته ی آف داشتیم بازی رو باختیم
درست که نشده هیچی هر 5 دقیقه یکبارم شده تازه :n19:نقل قول:
شرمنده اشتباه شد حالا بدتر شدهنقل قول:
ای بابا hotspot shield دانلود کنید دیگه :45:
فک کنید آدم با pantheon اولت میزنه وسط تیم حریف بعد رو هوا dc میشه...:n03: کم بود از هرس موس رو گاز بگیرم:n19:
اینترنتت چیه ؟ :n24::n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
agha khodeshon fahmidan chi shode bekhonin linko
عــــــــــــــــــــجـــ ــــــــــــــــب چرا الکی جو گیر شدی :n02::n02::n02::n02:نقل قول:
ماله منم درست شد :n19::n19::n19:
الکلی نمیگم درست شده :n19::n19::n19:نقل قول:
مخابرات :21::21:نقل قول:
آره مال منم درست شده:n19::n19::n19:نقل قول:
قبلا سر ۱۵ min dc میشدم الان شده ۵ min:n19::n19::n19::n19:
داره بهتر میشه :n19::n19::n19::n19:
بعد 13 همه بزنین شکایت تا درستش کنن وگرنه تا آخرش همینجوری میمونه
دیشب 20 مین بازی کردم دی سی نشد بعدشم که سارندر دادیم ....
مخابرات هست نت من
ساعت چند بازی کردی؟نقل قول:
مال منم درست شده . :n07::n01:
حدودا 11:40 بود تا 12نقل قول:
مخابراتی ها درست شدن فکر کنم:n20:
نه ؛ اه خراب شده باز .:n03:
مخابراتم .
رای ما به All-Star:
NA:
Top: Dyrus
Mid: Bjergsen
Jungle: TheOddOne
ADC: WildTurtle
Support: Xpecial
EU:
Top:Darien
Mid:Alex Ich
Jungle:Diamond
ADC:Genja
Support:Edward
:n18:
اره انگار مخابراتیا درست شدن... من خودم پارس آنلاینیم ، ماله یکی از دوستام درست بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من که درست نشد :n14:
alex ich عجب بازیی داره چند تا از پنتا هاشو دارم با khazix چه میکنه خود گزارشگر هم گفت نمیدونه داره با league of legends چه میکنه :D
صبانت هنوز درست نشده.سر 10 min داستان داریم.
پارس انلاین هنوز هم همونطوره...:n13:
مخابرات رفته رو هر 2 دقیقه :n19:
همین جوری نشینید دوستان که سیستک سرویس کاهش پینگ دارن تماس بگیرن مشکل بگن
بقیه دوستان برن زنگ بزن سرویس دهنده اعلام کنید مشکل ،بگید اصلا اکثر برنامه که رو پورت UDP هستن مشکل دارن .....
دوستانی اگه بازیتون قطع شد بعد وصل شد بدون هیچ مشکلی اون موقع بگین درست شده چون شانسی زمان این مثل زمان انتخابات نیست که سر دقیقه ی معینی قطع بشه حالا برای من که اینطوری نبوده. یه بار شد که حتی وقتی چمپ رو انتخاب کردم و خواست وارد بازی بشه بدون اینکه load کنه صفحه رفت و خطای فایروال داد حتی تو بازی هم نرفتم در بقیه ی موارد دقیقه های 30 -- 20 ---10 قطع شده.گاهی وقت ها هم قطع نشد و تا اخر بازی رفتم.:n02:برادر eztech راست میگه برین گوشی ها رو برداریم اون قدر زنگ بزنیم تا درستش کنن.به هر حال یا مشکل از ماست یا ریوت:n09: