سلام دوستان
از دیروز خط من که روی ده مگ بوده رو روی 5 مگ بستن
راه حلی برای اعتراض هست یا خیر؟
Printable View
سلام دوستان
از دیروز خط من که روی ده مگ بوده رو روی 5 مگ بستن
راه حلی برای اعتراض هست یا خیر؟
از دیروز ظهر تا امروز ظهر کلا اینترنت قطع بوده
دوستان حواسشون باشه که مخابرات در این تاپیک گوشی دستشه! بنده در این کامنت گفتم پینگ سرورهای هلند و انگلیس پایینه ، اما از دیروز برای اولین بار پینگ اینها هم داغون شد . حواستون باشه مثل من سوتی ندید و گوشیو دست این حرومخورا ندید ...نقل قول:
باید آمارش دستت باشه و قبل از تموم شدن شارژش کنی . اون اوایل و قبل از بالا کشیدن مخابرات از طرف اون نهاد نظامی اینطوری نبود و میشد بعد از اتمام حجم هم شارژ کرد . اما اینم شده راه دزدی جدید این مال حروم خورها .نقل قول:
در هر صورت شاید بتونی با تماس با ۲۰۲۰ درخواست شارژ بدی . (مطمئن نیستم) البته فقط در صورتیکه ۱۰ گیگ شارژ روی قبض رو مصرف نکرده باشی .
چند روزه که سایت 2020 یا همون پنل کاربری به شدت اوضاعش خرابه . همش قطع میشه و از دسترس خارجه . وقتی هم که درست میشه بیشتر از نیم ساعت دووم نداره . واسه بقیه دوستان هم چنین مشکلی وجود داره ؟
سلام
دوستان این پنل کاربری پلوتون یوزر و پسوردش چیه؟ فرق داره با شماره تلفن؟
من اون ترکیب یوزر 313+تلفن و پسورد شماره تلفن+!@ که امتحان کردم وارد نشد
یه سوال دیگه این طرح حرفه ای ها که 2 تا 7 صبح 99 درصد رایگانه بعد از مقداری دانلود محدود میکنن یا نه؟
ممنون
سلام. امروز هرچی خواستم سرویسو شارژ کنم میگه در حال حاضر امکان ارتباط با بانک ملت وجود ندارد:|
قبلا هم اینجوری شده . 5 یا شش ماه پیش . بعد از چند روز درست شد . اینا جزو خاطرات ما مخابراتیاس ! مشکل محسوب نمیشه :n09::n02:نقل قول:
یوزر شماره ملی که باهاش ثبت نام کردیدنقل قول:
رمز هم معمولا اینه:
*1234567
البته زنگ بزنید به 2020 با همون خطی که ثبت نام کردید و از اپراتور یوزر و پسورد پنل رو بخواید بهتون میده
گند زدن توی پینگ. دفعهٔ اول که با برنامهٔ speedtest ازش تست میگیرم همه چیز طبق معموله . اما دفعات دوم و سوم دیگه پینگ میره روی ۵۰۰ و ۱۰۰۰ و حتی سه هزار !!! Dns هستی هم دردی رو دوا نمیکنه و حتی بدترش میکنه !!!!
آقا اوضاع همه خرابه یا فقط منم.
لطفا بگید مشکل از پورت ها و سیم کشیه همون طور که مخابرات میگه یا دارن منو محدود میکنن؟
الا خط من روی 601 بسته شده و این مسخرست.
امروز زنگ زدم پشتیبانی و بصورت تهدید آمیز مشکلمو گفتم.
اگه نشد حضوری میرم و اگه بازم نشد از این جهنم میرم:n34:
دوستانی که خطوط dlc دارن و سرعتشون بالاتر از 2 مگ هس برن خداروشکر کنن مثل ما نیستن.دیشب طرح بینهایت رو ثبت نام کردم و یوزر و پسورد بهم داده!هرکاری کردم وصل نشد که نشد!امروز صبح رفتم مخابرات میگه چون خطتون فیبر نوریه این طرح فعلا جواب نمیده سرعت هم 2 مگ هس!میگم که پس قرار شده تجهیزات رو عوض کنن میگه بله چند نقطه تجهیزات رو عوض کردن ولی از شما معلوم نیس کی عوض بشه!!!
چطور به شما یوزر و پسورد دادند ؟!!! عجیبه .....اما شما پیگیر باش چند نفری بودند dlc بوده خطشون این طرح رو گرفته بودننقل قول:
اگه یوزر و پسورد بهت دادن مطمن باش وصل می شه.
خط منم dlc هست.زمانیکه یوزر و پسوردم رو وارد کردم وصل نشد تا این که از طریق فرم تماس مشکلم رو ارسال کردم
بعدا به تلفن خونه زنگ زدند و راهنمایم کردند که چی کار کنم.حدود نیم ساعت اینترنتم از طرف مخابرات قطع شد و بعد از این
که وصل شد طرحم اجرا شد.
امیدوارم مال تو هم درست شه.
خود سیستم ثبت نام یوزر پسورد رو به گوشیم اس ام اس کرد!والا گفتن خطوط dlc بعضی هاشون هنوزز تجهیزاتشون عوض نشده و جایی هم هست که خطشون dlc بوده و چون تجهیزات عوض شده تونستن طرح رو بگیرننقل قول:
چند وقت پیش خیلی امتحان کردم نشد .... ولی خود آرشیو سایت را بدست آوردمنقل قول:
سلام به دوستان . جدیدترین تست سرعت اینترنت من . مخابرات اصفهان منطقه ویلاشهر . (نجف آباد)
دوستانی که از پینگ و سرعت ناراضی هستن میتونن وضعیت منطقه مخابراتی ما رو ببینن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز من هم همین کار رو کردم و از مخابرات اصفهان بهم زنگ زدن و بعد از دو ساعت مشکل منو حل کردن ولی یه مساله هست که نتونستیم حل کنیم.اینکه من هم طرح زرین دارم هم بینهایت ولی این دو با هم همزمان نمیتونن فعال باشن.یعنی توی تنظیمات مودم که میرم فقط یکی کانکت میشه.مودمم d link 2730u اگه راهی به ذهنتون میرسه منو در جزیان بزارین ممنوننقل قول:
امکان استفاده از طرح بینهایت و طرح زرین به صورت همزمان وجود ندارد...نقل قول:
آخه اینطور که نمیشه خ سخته استفاده ازش.با کارشناسش هم صحبت کرئم گفت همزمان استفاده میشه ولی نتونست بفهمه چرا روی مودمم نمیشه هردو رو همزمان داشتنقل قول:
احتمالا منظور شما را از همزمان به صورت دیگری متوجه شده دو کانفیگ متفاوت وجود داره اصلا امکان نیست هم به طرح زرین وصل شد هم بینهایت مودم این اجازه را نمیده...نقل قول:
شما این طرح رو دارین؟اگه دارین وقتی بخواین از اینترنت عادی استفاده کنین یوزر پسورد رو توی مودم تغییر میدین؟(مثل حالت سوییچ کردن بین طرح زرین و حرفه ای)نقل قول:
دوست عزیز لطفا اطلاعات فنی ندارید کاربران رو گمراه نکنید . امکان استفاده همزمان از هر دو طرح روی 95% مودم ها موجود هست . آموزش اون رو هم در سایت vas.tce.ir میتونید مشاهده کنید .نقل قول:
تا جایی که من اولین بار این طرح را برای شخصی خریداری کردم کلا کانفیگ متفاوتی داشت و اما اگر الان با تغییرات فقط نیاز به یک یوزر و پسورد نه تنظیمات خاصی بهتر است شما و دوستان دیگرانتان بجای اهمیت دادن به موضوعات حاشیه ایی مشکلات این دوستان را حل کنید.نقل قول:
نقل قول:دوست عزیز ، تا جایی که و .. ، شما در صورتی باید کاربران رو راهنمایی کنید که اطلاعات فنی کافی داشته باشید . یا اینکه وب سایت بی نهایت رو مطالعه کرده باشید . متاسفانه در ابتدای راه اندازی طرح ، مشکلاتی در مراکز مخابراتی شهرستان ها موجود بود که تمامی اونها بر طرف شده و الان تمامی مراکز مخابراتی حتی مراکزی که DLC هستند هم ( اکثر مراکز DLC ) میتوانند از طرح بی نهایت استفاده کنند . اساس این طرح بر استفاده ی همزمان هست که به کاربر اجازه میده بدون اینکه اینترنت عادی دچار اختلال بشه 24 ساعته بتونه دانلود کنه . بعضی از مودم های قدیمی از این همزمانی به دلیل نواقصی که در فرم ویر هاشون هست پشتیبانی نمیکنند که بعضی از اونها با آپدیت فرم ویر جدید حل میشه و بعضی هم متاسفانه خیر ، کاربران میتونن با تعویض مودم و خرید یک مودم حتی ارزان قیمت 50 هزارتومانی ، از این طرح استفاده ببرند .نقل قول:
همکاران من در سایت vas.tce.ir روزانه به تمامی کاربرانی که فرم ارسال کرده اند تماس میگیرند و مشکلشون رو پیگیری و حل میکنند . اگر مشکلی در ثبت نام ، کانفیگ و .. طرح بی نهایت دارید لطفا از طریق فرم تماس با ما ، با ما در ارتباط باشید .
موفق و پیروز باشید ..
طرح زرین با vpi/vci 0/35 وصل میشهنقل قول:
و طرح بینهایت با 5/51.
و مودمهایی که قابلیت Multi Pvc را داشته باشند براحتی می توانند از هردو سرویس بصورت همزمان استفاده کنند.
نقل قول:
دوست عزیز وقتی بعضی از مسولینی که در ادارات شهرستانها هستن سطح آگاهیشون در این زمینه پایین هس از افراد عادی چه انتظاری دارین؟بنده دو روز پیش این طرحو فعال کردم ولی نتونستم فعالش کنم (طبق آموزشهای داخل سایت مربوطه)و وقتی مساله رو با یکی از مسولین مخابرات شاهینشهر در میون گذاشتم به محض اینکه فهمیدن خط من dlc هست گفتن که روی خط شما این طرح کار نمیده!!!و انصراف بدین!!!از اونجایی که حرفشون قانع کننده نبود مساله رو با یکی از همکارانتون مطرح کردم و ایشون پیگیری کردن و مشکل منو حل کردن و واقعا وظیفه شناس بودن که مساله رو هر طور هست حل کنن.(برخلاف عده ای که برای راحتی کار خودشون جواب نه رو همیشه در آستین دارن)نقل قول:
در خصوص نوع مودم هم احتمال زیاد حق با شما باشه بنده هنوز نتونستم روی مودم دیگه ای امتحان کنم.اگر شما اطلاعی از نحوه ی کانفیگ دو طرح زرین و بینهایت روی مودم dlink 2730 u -c1 دارین خوشحال میشم منو مطلع کنین
وضعیت خیلی خوبه!
آقا دم شما گرم:n40:.وقتی گفتی multi pvc رفتم دنبالش ببینم چطوریه تو مودم!:n13:حل شد الان همزمان طرح زرین و بینهایت رو فعال روی مودمم دارمش:n20:نقل قول:
من هم این مشکل را داشتم یک نفر راهنماییم کرد درست شد. آدرس زیر را توی DNS هات اضافه کن 192.168.112.10نقل قول:
مسیرش توی ویندوز 8Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center\Change Adapter Setting[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی کانکشنی که فعال و ازش استفاده میکنی کلیک راست کن، property و بعد internet protocol version 4 را انتخاب کن و در قسمت dns این ای پی را وارد کن
اولی (preferred dns server) را توصیه میکنم 4.2.2.4
بزنی و بعدی را (alternate dns server) مقدار 192.168.112.10 بگذار
و یا اینکه فقط هر بار که این مشکل داری 192.168.112.10را واردکن و بعدپاکش کن.
سلام دوستان لطفا كمكم كنيد
من اين طرح ١٠ مگ رو ثبت نام كردم،خطمم مسيه.كيفيتش هم عاليه و مطمئنم ميكشه ١٠ مگ رو.
ولي برداشتن روي ٥ مگ بستن اين پشتيبانيه لامصب هم هي ميگه حتما خطتتون مورد داشته.
يادمه قديما اينجا يه شماره اي بود ميگفتيد زنگ بزنيد بهش مسئول پهناي بانده.هنوزم اون شماره هست؟ ندارمش
يا كلا به نظرتون چه كار كنم بتونم ١٠ مگ رو بگيرم.خيلي ممنون
این خبر مطمئنم بلایی سر اصفهان میاد البته اسم اصفهان توش نیست ولی حتما خسارتی متوجه هر شهروندی که از مخابرات در اصفهان گرفته میشه ، انتظار ندارم کارمندان مخابرات بیان بگن نه اصفهان مشکلی نداره!!! :
سلام دوستان
من خطمdlc هست
چندوقته خیلی زود شارژم تموم میشه.
مثلا دیشب یه گیگ شارژ کردم امشب تموم شده!!
واقعا دیگه موندم چیکار کنم
کسی هست به داد من برسه؟!!
منم مشکل شما را دارم دوست عزیز البته این مورد را از خیلی از دوستان مخابراتی دیگر هم شنیدم پلوتو هست دیگه کاریش نمیشه کرد یک منبع درامد برای مخابرات ...نقل قول:
ای بابا پس شمام همین مشکلو دارین.باور کنین دیگه خانواده نمیذارن شارژ کنم سرویس رو.
من شهرستانم.
فک کنم به جز مخابرات از جای دیگه نمیتونم سرویس بگیرم.
یه سوال داشتم .این اینترنت وایرلس که میگن نصبش پونصد هزارتومنه چجوری هست؟کسی اطلاعاتی داره؟
هزینه ی شارژ اونها چجوریه؟
دوستان كسي اون شماره رو بلد نيست؟
نقل قول:
فعلا موقتا حل شد دست کم تا یک هفته دیگه این اتفاق نمی افته.
من هم جدیدا این مشکل را پیدا کردم. قبلا ترافیک زیاد میومد ولی الان تقریبا ماهی 2 گیگ کم میارم. چرا نمیدونم ؟!نقل قول:
سلام .. مال منم دقیقا مشکل شما رو داره . دیروز 1575 مگابایت شارژ داشتم اما امروز فقط 780 مگابایتش مونده !!!!!نقل قول:
ماه قبل 7 گیگابایت شارژ کردم . یکی از پشتیبان های مخابرات میگفت احتمالا به خاطر نوع مودمتون هست که اینجوریه . میگفت که مودم های tp-link خیلی شارژ رو کم میکنه . یکی از دلائل دیگش هم استفاده از قند شکن میتونه باشه . قند شکن خیلی حجم رو میسوزونه . اما در کل بوی حجم دزدی میاد !!! :n10::n10::n10::n10:
سلامنقل قول:
متاسفانه اون شماره دیگه پاسخگو نیستش.
از دوستمون nini bad در مورد ارتقا پورت سوال کنید
آقا من الان وارد پنلم شدم . میخوام باقیمانده حجمم رو ببینم میگه که حساب تعریف شده ای برای شما وجود ندارد . همین امروز اینجوری شده . برای شما هم همینطوری شده ؟؟