من خودم بيليارد آنلاين بازي ميكنم ساعتي 10 مگابايت كم ميكنه. برنامه Networx رو نصب كن ببين چقدر كم ميشه از حجمت.نقل قول:
Printable View
من خودم بيليارد آنلاين بازي ميكنم ساعتي 10 مگابايت كم ميكنه. برنامه Networx رو نصب كن ببين چقدر كم ميشه از حجمت.نقل قول:
سلام. بازه زمانی رایگان تغییری کرده؟ یکی گفته از 2 تا 8 روزای جمعه رایگان نیست
ساعت 12:33 شب تهران -ري
سرويس 512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اين سرعت آپلود به نظرتون ميتونم شصت پامو از طريق اينترنت بكنم تو چشم مدير عامل مبين نت ؟:2:
کلا مبین نت اعتقادی به آپلود نداره :)... شصت پا رو خوب اومدی...نقل قول:
يكي از رفيقام كه اهواز هم هست ميگه 512 نامحدود مبين نت داره و سرعتش به 100 ميرسه !!!! البته طرف از ايناس كه نميدونه IDM چيه !
كسي هست نامحدود داشته باشه با همچين سرعتي ؟!
حالا من هرجوري شده ميرم خونشون ببينم واقعيت داره يا نه :31:
فکر کنم اگه بگردی، نرم افزارش هست. پیداش میکنی. این را سرچ کن:نقل قول:
How to put my big toe in executive manager's eye?
نه، عزیز! 2تا8 که همون شب باشه، برای همه روزها رایگانه.نقل قول:
منظور صبح جمعه بوده که برای اشتراک جدید دیگه رایگان نیست. از 8 صبح تا 2 روز شنبه.
با طرح یکساله 1024 و حجم 12 گیگ 105.000 تومن ...نقل قول:
سرویس نامحدود ۱۰۲۴، ۸صبح تا ۲۰شب چه جوریاست؟
سرعتش چقدره؟ افت سرعت نداره؟
دوستان بالاخره حجم مصرفی و باقیمونده رو کجا ببینیم؟
با سلام دوستان .
من مبین نت 1 مگ دارم چند ماه پیش با سرعت 130 دانلود می کردم امام الان سرعت همش روی 55 تا 70 میره ضمنا توی اهواز هستم دوستان آیا این عادیه خود مبین نت این کارو کرده یا مشکلی نیست . ضمنا این طرح های نامحدود داستانشون چیه ضریب 1 به 10 ؟؟؟
دوستان
یکی از دوستانم میخواد که وایمکس مبین نت بخره و میخواد یه اشتراک بلند مدت یکساله بگیره.حالا خواستم دوستانی که در تهران و به خصوص در تهرانپارس هستن بگن که کیفیت مبین چطوره؟
سرعتش واقعا اسمیه و ثابته یا نوسنان زیاد داره؟
ساعات رایگانش سرعتش بازم خوبه یا میشه در حد لاک پشت؟
با توجه به اینکه فروختن مجدد مودمش خته آیا شما گرفتن اشتراک مبین رو پیشنهاد میدید؟
سرویس 1 مگ ساعت 9:30. به نظرتون مناسبه؟
ping: 110 DL speed: 1.30 Mbps Up Speed: 0.25 Mbps
تا چند روز پیش که اشتراکم تموم نشده بود ۱ مگ خوب بود ولی شب ها همین ۵۰-۷۰ بودنقل قول:
خوبه. معمولیه کلا مبین نت روزهاش بهتر و ثابت تر شدهنقل قول:
باید ببینی شبانه تون چطوره
10 روزه مدام اینترنت قطع می شه. به پشتیبانی زنگ زدم گفت سراسری ولی داره بهتر میشه. می خواستم بدونم واقعاً سراسریه؟ در ضمن ساری هستم
RSSI:65
CINR: 34 مناسبه؟
تهران با این مشخصات ساعت 4 صبح 140 هم دانلود کردم. اما اینجا 110. چرا باید بین شهرستان و تهران اینقدر اختلاف باشه؟
سراسری؟؟نقل قول:
من 2 هفته اس گرفتم یه بار فقط ساعات رایگان قطع شد
این بزرگ ترین دروغ اهالی مبین نته ، در 90% مواقعی که این دروغ رو گفتن و وضع سرویسشون آشغال بوده من حداقل از 10 تا دوست که نت های مختلف داشتن پرس و جو کردم و هیچ خبری از خرابی نبود.نقل قول:
به پشتیبانی زنگ زدم گفت سراسری
هرگز حتی به مبین فکر نکن. فقط در صورتی که خودت به دست خودت میخوای اعصابتو بهم بریزی. اینترنت هوشمند دایال آپ استفاده کننقل قول:
دوستان
یکی از دوستانم میخواد که وایمکس مبین نت بخره و میخواد یه اشتراک بلند مدت یکساله بگیره.حالا خواستم دوستانی که در تهران و به خصوص در تهرانپارس هستن بگن که کیفیت مبین چطوره؟
سرعتش واقعا اسمیه و ثابته یا نوسنان زیاد داره؟
ساعات رایگانش سرعتش بازم خوبه یا میشه در حد لاک پشت؟
با توجه به اینکه فروختن مجدد مودمش خته آیا شما گرفتن اشتراک مبین رو پیشنهاد میدید؟
سلام دوستان
من از مبین نت 128 گرفتم مودم گرفتم میشه لطف کنیدد راهنمایی کنید چطور کانفیک کنم مودم
مرسی
3 روز پیش طرح اشتراکم را از 512 به 2 مگ تعییر دادم نمی دونم برای من تو اهواز اینطوری هست یا کلی هست الان 2 روز هست به جای افزایش سرعت، سرعتم به شدت کاهش پیدا کرده و سرعت شبانه ام در حد 128kbs شده یعنی میانگین سرعت دانلود 16 و روزانه هم کمترا از 512
چه مودمی گرفتی؟نقل قول:
مودم خودش کانفیگ هست مگه خودشون واست نصب نکردن؟
اگه سرعت روزانه ات در حد 2 مگ باشه كه مشكلي نيست . شب ها فرقي نميكنه سرويست چي باشه , كلاً كاهش پيدا ميكنه. منم اهوازم, ديشب كه داغون بودنقل قول:
منم دو مگ دارم که سرعتش از 180 بالاتر نرفته و 90 درصد مواقع هم رو 130 تا 150 هست.
به نظرتون ماه بعد همین دو مگ رو شارژ کنم یا یک مگ بگیرم؟
ساعت های رایگان چطوره؟نقل قول:
به نظرم ۱مگ از همه اشغال تره یا همین بمون یا برو ۵۱۲
دیشب افتضاح به تمام معنا بود
آمار دیشب من(سرویس 2 مگ)
اینم تست الان
امروز از صبح تا همین الان تقریبا هیچ کاری نمیتونم با نتم انجام بدم، سرعت به جرات میتونم بگم 56K هم نیست. آقای مبین نت خجالت بکش. در اولین فرصت وایمکس داتک میگیرم. تجربه ی ADSL داتک که واقعا پیش وایمکس مبین رویایی بود...
من راضیم فقط چند روزه مدام قطع میشه. دیشب سرعتم خیلی بهتر بود. تو ساعت رایگان به 130 هم رسید. امیدوارم مبین نت کاربراشو راضی نگه داره
ahwaz
حالا هی بگید مبین نت بده.اینم از تست 2 مگ اهواز که میگن داغونه تاریخش هم مال امروزه .
من یه 512 توی ساری گرفتم.... توی دو جا از این مودم استفاده میکنم... محل کار و خونه.... توی محل کار که یه ساختمون بلنده همیشه آنتن ها در بدترین حالت 4 تاست و کیفیت خوبه... این تست زیر هم ماله همین محل کارمه...
توی منزل ولی بیشتر از 3 تا آنتن نمیده ولی کیفیت اونجا هم خوب بود تا 2 هفته پیش.... الان 2 هفته است که عملاً هـــــــــــــیچ استفاده ای از اینترنت نمیشه کرد .... روانیم کرده.... هر سایت رو 4 بار رفرش میکنم تا آخر باز شه!!! همش قطع و وصل میشه!!!
چیکار باید بکنم!؟!؟ به نظر شما علت چیه که یهو اینجوری شد؟!!؟ ممکنه پارازایتی چیزی باعث اختلال توی سیگنال اون منطقه شده باشه!؟!؟!
بچه ها سرویس نا محدود 1 مگ رو کسی امتحان کرده؟ من میخوام بگیرم ولی بعضیا میگن سرعتش خیلی پایینه
احتمالا آنتن BTS اون منطقه مشکل دار شده، احیانا مودمتون گیرین پکت که نیست؟نقل قول:
توی خونه یه عکس از صفجه سیگنال بگیرید و بزارید تا علت یابی شه.
نقل قول:بدون شرح !!!نقل قول:
اگه خونتون بالکن یا تراس داره میتونی مودم رو بیرون بزارید جاییی که بهترین سیگنال رو میده و با کابل شبکه بهPC وصل کنید . من خودم این مشکل رو داشتم و تو خونه اصلا سیگنال نداشتم ، الان مودم تو ایونه و روش هم یه کیسه کشیدم که خاک و ... داخلش نره .نقل قول:
سلام دوستان ... منم میخام مبیننتی شم :31:
----
سرویس CB1102
1 مگ / نامحدود/ 1 به 4 / 12 ساعته
----
سرعتش خوبه ؟تو ساعات مختلف فرقی نداره ؟
بگیرمش ؟
----
ممنون
مبین نت هم چیش نسبیه بستگی داره کدوم شهر و منطقه باشینقل قول:
تا حالا نامحدود نداشتم ولی از این ساعت ۸ تا ۸ ها چیزه بدی نشنیدم بخصوص که اشتراکت تو ساعات رایگان نیست
سلام
اینم سرویس ۲مگابایت من!!!
آقا ما آخر فرق ۱ به ۴ با ۱ به ۸ رو نفهمیدیم!!
یعنی افتضاح شده چندروز اعصاب خوردیه...
چرا بعضیا ۲مگابایت دارن تست گذاشتن ۴۰۰ ۵۰۰ دانلود داشتن مال من اینجوریه؟
اینجا بهترین جایی که سیگنال میده ولی مسئله اینه که مدام سیگنال میپره!!! یعنی هی میشه 3 خط هی میشه 0!!!! در حالیکه قبلا تقریبا ثابت بود!!! نمیدونم چرا اینجوری شده؟؟!!؟ هیچ کاری باهاش نمیتونم بکنم...... :41:نقل قول:
باورتون میشه که حتی نمیتونم تست بگیرم؟؟؟ میزنم تست رو کلی متوقف میمونه و آخرش ارورر میده!!! میگه دوباره سعی کن!!!:37:نقل قول:
دوستان این واسه 2دقیقه پیشه الان سرعتم خوبه یا نه ؟
اي بابا دلمون به همين سه ساعت پاياني رايگان خوش بود كه سرعت بالا ميرفت و ميشد 1 گيگ دانلود كرد كه يهو مودم خط هاش رفت و بعد 2 دقيقه اومد, از اون به بعد هم سرعت بالاي 40 نيومده !