واسه من هنوز اکانت تمديد نشده. هنوز هم کار ميکنه و توي ماه قبل هستش!
تا شب اگه نشد فکر کنم بهتر هست زنگ بزنم 707
==========
از چند ساعت پيش تا حالا ديگه ترافيک مصرفي رو هم اضافه نميکنه !!!!
Printable View
واسه من هنوز اکانت تمديد نشده. هنوز هم کار ميکنه و توي ماه قبل هستش!
تا شب اگه نشد فکر کنم بهتر هست زنگ بزنم 707
==========
از چند ساعت پيش تا حالا ديگه ترافيک مصرفي رو هم اضافه نميکنه !!!!
سرعت 2 مگ من تایید شد ولی سرعت باز کردن صفحات خیلی پایینه !!! مثل 128 هست
سرعت دانلود باید چقدر باشه؟ دیشب تقریبا روی 150 بود ولی امشب به زور به 20 میرسه، 128 که خیلی بهتر بود :n08:
سرعت بازکردن صفحات برای منم جدیدا کم شده نمیدونم چرا مخصوصا شب ها سرعت باز کردن صفحات خیلی کم میشهنقل قول:
سرعت دانلود از 32 تا 260 کیلوبایت میتونه متغیر باشه و بستگی به منطقه و ترافیک منطقه خودتون داره
برای من 97% شبانه روز روی 260 کیلوبایت هست بعضی موقع ها هم که ترافیک منطقه کمی بالا میره سرعت حدودا روی 150 تا 250 متغیر هست
با سلام
دوستان برای سرویس بالای 128 شرایط چیه؟ کارت دانشجویی کافیه؟
شما سرعت دانلودتون چطوره ؟ایا اسرانسل هم مثل بعضی شرکتای ای دی اس ال بهتای باند باز میذاره؟ مثلا سرویس 128 حجمی ممکن سرعت دانلودش به حدود 130 کیلو بایت برسه؟
سرویس های نامحدود سرعتشون چطور است؟
ممنون
سلامنقل قول:
بله میشه گرفت
سرعت دانلود بستگی به منطقه خودتون داره اگه ترافیک دکل منطقه شما زیاد باشه سرعت شما نوسان خواهد داشت و افت سرعت خواهید داشت ولی اگه خلوت باشه سرعت خوب و ثابتی خواهید داشت
پهنای باند رو باز نمیزارن مثل ISP های خصوصی البته من خودم نامحدود دارم و این مورد رو تجربه نداشتم ولی چند صفحه قبل یکی از دوستان میگفت سرویس ویژه 1 به 1 گرفته مثل اینکه سرعتش بالا هست و برای سرعت 128 با همون سرعت 128 دانلود میکنه
البته من این سرویس رو توی خود سایت ایرانسل هم ندیدم نمیدونم این دوستمون چه جوری این نوع سرویس رو گرفته
سرویس های نامحدود ایرانسل سرعت های قانونی رو ارائه میده یعنی 128 نامحدود شما نهایت سرعتش 16 کیلوبایت هست و سرعت 2 مگابایت که بالاترین سرعت هست 260 کیلوبایت نهایت سرعتش هست
اينترنت من ديشب درست شد و تمديد شد.
ولي حدود 6-5 گيگ معلوم نشد کجا محاسبه شد. نه توي ماه قبل و نه ماه فعلي و نه مصرف آزاد:n13:
خب بهتر توی هوا محاسبه شده دیگه :n02:نقل قول:
کسی 128 ویزه داره؟ سرعت دانلودش چنده؟؟؟ برای من چند ماه پیش 250 بود الان شده 130 :( :n28:
رفیق اینها انقدرررر اینترنت رو گران می فروشند و قیمتهاشون فضایی هست که 6 گیگ که هیچی شما 600گیگ هم دانلود کنی گزشون نمی گزه... چون دارن چند برابر قیمت واقعی در ماه از شما پول می گرند براشون مهم نیست دیگه!نقل قول:
اينا يک stm1 رو که به گفته خودشون 9 ميليون تومن ميگيرن ، به اعتراف خودشون به قيمت 265 ميليون به کاربر ها ميدن.نقل قول:
ولي با اين وجود بازهم به اين مقدار اصلا راضي نيستن. اگه بحث خط مشي مصرف منصفانه (شاهکار دزدي از کاربر هاي نامحدود) توي چند صفحه قبل رو بخونين، ميبينين که اينا 600 گيگ که خوبه ، به 600 کيلوبايت هم با وجود اين قيمت ها رحم نميکنن.
يک دفعه سر يک موضوعي داشتم با اپراتور صحبت ميکردم که يک چيزي واسه قيمت گفتم که رند قيمت رو گفتم و از قيمت اصلي 5 يا 25 تا تک تومني کمتر بود، همون لحظه حرف من رو تصحيح کرد که کم گفتي و قيمت رو اصلاح کرد.
من واقعاً نمی دونم شما با این همه دزدی آشکار چرا باز وایمکس گرفتی! روی ADSL هم دزدی می کنند ولی نه به شدت وایمکسها! به ADSL دسترسی نداری؟!نقل قول:
خیلی ها مجبورن ! من تا اسفند امسال مجبور بودم وایمکس استفاده کنم. من 4 سال تو نوبت ADSL بودم. 4 سال!!!!!
مخابرات هم کلا چون شبکه ی محلمون به روز رسانی نشده بود باید صبر میکردیم تا کل محله سیستم مخابراتی به روز رسانی بشه !
من تا اسفند ماهی 63 تومن میدادم!
خیلی زور داشت ولی خوب آدم وقتی مجبور ؛ مجبوره دیگه!
دوست من انزلی زندگی میکنه . محله اشون خط تلفن هم نداره !! مجبور بود بره مبین نت بگیره! اونم فقط 1 ساله!:n15:
تکنلوژی وایمکس یه قدم از ADSL جلوتره. یه چیزی تو مایه های تکنولوژی 3G در مقابل GPRS هست!
بخاطر همین هزینه ی نگه داری و چیزای دیگه اش گرون تره!
درسته بعضی مواقع آدم مجبوره ولی مثلا طرف بگه آقا ما پورت نداریم پورت مراکز مخابراتی پر شده بازم راه داره در ایران ...نقل قول:
درسته هزینه نگهداری بالاست ولی اینها دیگه بیش از حد دارن دزدی می کنند می دونی چی میگم که...
وگرنه وایمکس در ایران خیلی محدودیتهای بیشتری داره برای کاربر نسبت به ADSL
خوب مزیت وایمکس به ADSL همین موضوع پورت هست . در وایمکس چیزی به نام پورت وجود نداره! برای همین به مقدار پهنای باندی که شرکت میتونه ارائه بده میتونه سرویسش رو بفروشه و مشتری جمع کنه
اما ADSL برای هر یوزر باید یه پورت فعال باز کنه!تکنولوژی فیبر نوری اوایل در انحصار مخابرات بود الان یه سری شرکت ها هم دارن رو خطوط فیبرنوری ADSL میدن.
کلا بحث اینترنت بحث کوتاهی نیست ! موضوع سر اینه که گسترگی انتخاب وجود نداره! ما خیلی جاها مجبوریم! من الان هم وایمکس دارم مخابرات هم قبل عید راه اندازی کردم دارم استفاده میکنم.
اما بزرگترین مزیت وایمکس به نظرم سرعت آپلودش بود. و تک کانکشنش
سرعت تک کانکشنش به مراتب بالاتر از مخابرات هست ! حتی سرعت آپلود. الان من با اینترنت 1 مگ 20 کیلوبایت سرعت آپلودم هست! و این خیلی افتضاحه!:n15:
درسته شرکت نیاز داره یه پورت داشته باشه ولی شبکه ویمکس هم یه ظرفیتی داره شرکت همین طوری مشترک اضافه می کنه در یک منطقه شلوغ نتیجه میشه افت سرعت چون شبکه پاسخگوی نیاز اون حجم کاربر نیست وایمکس هم در جهان دیگهجز فناورهای قدیمی برای اینترنت محسوب میشه.نقل قول:
شما باید ببینی مودم مخابراتتو روی چند بسته میزانن up stream رو
همون خط اول جمله من نشون ميده که همه اين سرويس دهنده ها مثل هم هستن.....نقل قول:
از هرکس که بگيري همينطوري هست.
من مصرف اينترنتم بالا هست. شما اگه با قيمت ايرانسل جايي ميشناسي که 2مگ نامحدود يا همين نصفه محدود به من معرفي کن
مخابرات من واسه اينکه خطم PCM بود ، رفتم که بگيرم که به من گفتن بالاي 512 نميدن! (البته حدود 3 سال پيش)
شما 3سال پیش رفتی مخابرات وگرنه الان مخابرات تا 2مگ نامحدود هم میده! بعد شما به ایرانسل با ای نتعرفه های فضایی میگی خوب؟!نقل قول:
الان ایرانسل 2مگ نامحدود رو چند میده؟! که فکر کنم تحت مقرررات مصرف منصفانه هم باشه درسته؟
شما کدوم استان هستی؟
شما يک ADSL ارزون تر از ايرانسل(غير از مخابرات) بگو که با همين شرايط ايرانسل نامحدود باشه.نقل قول:
من تهران هستم و تا دي ماه که هيچ گونه خط مشي مصرفي نبود ميانگين مصرفم حدود 200 گيگ در ماه و حداکثر مصرفم هم 395 گيگ در ماه و يکبار هم 250 گيگ در 15 روز بوده.
الان هم خط مشي مصرف واسه کاربرهاي 2مگ 120 گيگ هست که اخطار اول رو ميگيرن.
2مگ نامحدود ايرانسل 135 تومن هست در ماه
واسه 2 مگ مخابرات کارت دانشجويي قبول ميکنن ؟
منم الان دارم با مخابرات میانگین 300گیگ دانلود میکنم فقط!نقل قول:
خوب شما 2مگ ایرانسل رو داری میدی ماهی 135 در حالی که الان 2مگ مخابرات بعد از این تخفیف 20% شده حدود 62 تومن! یعنی نصف هم از ایرانسل کمتر! از صبح تا شب هم بذار دانلود کنه روی 250کیلو ثابت هست! هیچ مدرکی هم نمی خواد.
وقتی ایرانسل مزیتی نداره دوبله هم هست شما فقط پول زیادی میدی!
حرف شما قبول ولینقل قول:
خب عزیز یکی از مزیت های بزرگ این ایرانسل قابل حمل بودن مودم هاش هست
و برای منی که کارم به نت وابسته هست و توی 90% جاهایی که میرم باید به نت با سرعت بالا دسترسی داشته باشم این یه مزیت نسبت به ADSL هست که فقط توی یه جا میشه ازش استفاده کرد
درسته وایمکس قابلیت حمل و نقل داره ولی شما هزینه بالاش هم در نظر بگیرد و این هم در نظر داشته باشید که برای مثال آدم در بیرون از خونه یا محل کار می تونه با ماهی 12500یه بسته اینترنت رایتل بخره و که اینترنتش توسط گوشی یا تبلت هم قابل اشترا گذاریدر شبکه وای فای هست و برای کارهایی مثل ایمیل چک کردن و کارهای کوچیک جوابگو هست در نهایت هم هزینه ماهیانه پرداختی شما کاهش پیدا می کنه !نقل قول:
البته هر کس هم اختیار کار خودشو داره و این هم فقط یک پیشنهاد و راهکار بود :n01:
شما به نوشته بنده توجه نکردینقل قول:
من گفتم توی اکثر جاها به اینترنت پر سرعت نیاز دارم با رایتل و سیم کارت که نمیشه توی 20 دقیقه 150 مگابایت دانلود داشت
همین مخابرات هم که شما میگی من چند تا از دوستانم دارن و ناراضی هستن میگن قطع و وصلی زیاد داره نوسان سرعت زیاد داره پشتیبانی خوبی نداره
ولی یکی هم مثل شما کاملا راضی هست ازش
پس میشه گفت توی همه سرویس ها خوب و بد وجود داره حتی ISP های خصوصی مثل شاتل که یکی ناراضی هست و دیگری راضی
ولی من از وایمکس راضی هستم چون کارم رو راه میندازه همه جا میتونم با خودم ببرمش و ازش استفاده کنم خط مشی هم خداروشکر تا الان برام نبوده و با اینکه ماهی 200 گیگ هم دانلود دارم در ماه هیچ اخطاری برام نمیاد
و با توجه به این مزیتی که داره که از خط تلفن استفاده نمیکنه نیاز به پورت نداره و قابلیت جابه جایی هم داره پس مسلما باید قیمتش هم از ADSL بیشتر باشه دیگه
بله میگم برای هر کسی یه مزیتی قطعاً ارجع تر هست شما نیاز داری به جابه جایی برای مثال ولی من خونه نباشم به سیستم تو خونم وصل میشم با گوشی کار دانلودیمو میزنم خودش انجام میده :n01:نقل قول:
ولی در کل قیمت وایمکس به نظر من فوق العاده بالاست هنوز هم !
سلام دوستان بهترین وضعیت من اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان خوبه 2 مگ محدود
ولی ساعت6-12 شب گوگل رو هم باید چند بار تلاش کنم تا باز کنه همش تایم اوت :|
زنگ بزنم کاری انجام میدن ؟
20-75 cinr rssi
l
خیر کاری انجام نمیدن برای این موردنقل قول:
سرعت شما از 32 تا 260 کیلوبایت باشه قانونی هست و مشکلی نداره و به همین علت تماس هم بگیرید همین رو بهتون میگن
تایم اوت توی شب کلا برای بیشتر یوزر ها هست من خودم بیشتر شب ها پیج ها رو خیلی کند میتونم باز کنم
والا اگه همچين سرعتي رو بده من همين فردا ميگيرم اما ميگم مشکل درست اينه معلوم نيست که کيفيتش چطوري هست.نقل قول:
دوستان من فاصله مودم وایمکسم به علت ضعیف بودن سیگنال از pc زیاده.
به چه صورتی میتونم این مشکل را رفع کنم؟
خب هر جا فرکانس های خوب داری مودم که باید اونجا باشه چون چاره ای نیستنقل قول:
فقط تنها کاری که میتونی بکنی اینه که PC رو به مودم نزدیک کنی
چون هر چی هم کابل طولانی باشه کیفیت سرویس شما پایین تر میاد
غیر از کابل کار دیگه ای نمیشه کرد؟نقل قول:
خیر کاره دیگه ای نمیشه انجام دادنقل قول:
چون برای PC تنها راه اتصال کابل هست
و برای موبایل و لب تاپ هم که میشه از Wifi استفاده کرد که اونم اگه فاصله مودم تا موبایل یا لب تاپ دور باشه آنتن دهی کم میشه
کارت شبکه بیسم داخلی یا usb بگیرید.نقل قول:
چه مارکی خوبه؟نقل قول:
فرقی نمیکنه من d-link گرفتم.نقل قول:
مدل آنتن دار بگیرید که اگه ضعیف بود بتونید آنتن قویتر بگیرید.
اگه فاصلتون زیاده مدلای سری N ١۵٠ بهتر جواب میدن.
فاصله 15 متر .نقل قول:
با دیوار و مانع؟نقل قول:
اختلاف قیمت ٢٠ تومانه.
مدل 54 mb تقریبا ٢٠ تومان
مدل ١۵٠ تقریبا ۴٠ تومان
دیوار هم در مسیر هست.نقل قول:
از قبل مودم wifi دارم میشه ازش استفاده کرد.
یه سری کارت شبکه را دیدم قدرت سیگنال بعضی 2 و بعضی 5 بود کدومش بهتره؟
چه مدلی هست مودمتون؟نقل قول:
چقد میتونید هزینه کنید.
مودم هواوی hg532e.نقل قول:
هزینه 30 تا 50.
نمیدونم مودمتون قابلیت روتر داره یا نه تو تاپیک مودم بپرسید.نقل قول:
برای خرید کارت شبکه هم الان بهتون چند مدل رو پیدا میکنم.
تاپیک مودم وایرلس هم اگه درخواست بدید دوستان راهنمایی میکنن.
قیمتا رو نگاه کردم اصلا نمیصرفه کارت شبکه فقط برای وایمکس بگیرید, مگه بخواید به صورت بیسیم با لپ تاپ شبکه کنید کامپیوتر رو.نقل قول:
قیمت کابل ٢٠ متر تقریبا ١۵ تومانه و ارزونترین کارت شبکه ٣٠ تومان.
ولی خوبیه کارت شبکه اینه که میتونید به صورت بیسیم به لپ تاپ یا گوشی وصل بشید.