شما کنسول که ندارید نه؟
ببین اگه کنسول نداری و با PC فقط می خوای باز کنی من صد در صد بهت تضمین میدم که PES خیلی بهتره. چون فیفا روی PC اصلا خوب نیستش و مثلا اگه روی کنسول امتیازش حدود 9 از 10 باشه روی PC شاید 6 هم به زور بگیره! اصلا انگار EA یه بازی دیگه روی PC منتشر می کنه.
شما تقریبا 4 ساله که این بازیو بازی نکردی و فکر کنم حداقل 4 شماره آخر PES رو بازی نکردی.کلا مسترلیگ تغییرات زیادی کرده. حتی این شماره هم نسبت به شماره قبلی اون خیلی تغییر کرده. توی این شماره هم Champions League و هم Europe League لایسنس شده و هر کدوم از اونا دارای موزیک و شکل و شمایل خاص خودشون هستن. نکته جالب اینکه تقریبا مثل واقعیت این دو جام هستن. مثلا تیمهای اول و دوم هر لیگ به طور مستقیم به مرحله گروهی Champions League میرن و تیم های سوم و چهارم هم به Play off میرن. تیمهای رده های دیگه هم به شکل خودشون به Europe League میرن. کلا اینجور چیزا واقعی طراحی شدن و مثلا اگه یه تیم توی مرحله گروهی Champions League سوم بشه به Europe League میره و باید توی اون جام رقابت کنه. مسترلیگ سیستم نقل و انتقالات اونم خیلی تغییر کرده. به نظرم در عین یکمی پیچیدگی که داره ولی خیلی خوب طراحی شده. سیستمش جوری هست که در کل فصل میشه با بازیکن مذاکره کرد و با اون قرارداد بست. در مورد نقل و انتقالات قرار بود من یه آموزشی یه چند وقت پیش بذارم ولی وقت نکردم بذارم ولی شاید بعدا یه آموزشی گذاشتم. کلا توی این تاپیک جستجو کنی چیزای خوبی پیدا می کنی.اینجا من یه سری توضیحات در مورد مسترلیگ دادم:
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=310550&page=944