از ساعت 1 اینترنت بیست نت قطع هست
Printable View
از ساعت 1 اینترنت بیست نت قطع هست
صبا نت دارم سرویس 512 مخابرات سلمان سرعت شبانه 30 ممنون از وزیر ارتباطات که گفت پهنای باند 10 برابر خواهد شد دم خروس و قسم ......
سال نو مبارک
و باز یک نمونه دیگه از شاهکارهای مخابرات!!(شک نکنید که به عمد این کارها رو انجام میدن...کاربرایی که شبانه رایگان دارن دلیلش رو خوب میدونن)
لحظه اتصال به ساعت رسمی کشور (بعد از اینکه از راس ساعت 00:00 بامداد 2 فروردین ، 1 ساعت زمان رسمی کشور جلو کشیده شد)ساعت 01:53 دقیقه هست...در حالی که در پنل کاربری مخابرات لحظه برقرای اتصال رو ساعت 02:53 نشون میده!!(اون تاخیر یک دقیقه ای بین ساعت رسمی و پنل کاربری بخاطر سرعت عمل بنده هست!)
سلام دوستان عید بر همگی مبارک باشه .
خیلی هم اکنون افت سرعت دارم ایا برای شما هم همینطور هستش ؟
از کدوم شرکت داری ؟ مخابرات ؟نقل قول:
در مورد مشکل پست بالا با پشتیبانی تماس گرفتم(البته اینقده سماجت به خرج دادم که بالاخره به اپراتور وصل شد!) و علت رو جویا شدمنقل قول:
گفت که در حال آپدیت سرورهامون هستیم!
این می تونه خبر بدی باشه...چون ممکنه به پهنای باند بازه رایگان و محدودیت های هرچه بیشتر از سمت مخابرات هم مربوط بشه:n15:
چند روز دیگه مشخص میشه...
فقط می تونم بگم خدا به خیر بگذرونه
up............
سلام دوستان مخابرات طبق چه ساعتی شبانه رایگان میشه ساعت1 جدید یا ساعت1 قدیم من تا حالا 1 گیگ و نیم سرم کلاه رفته داخل خود پنل هنوز ساعت قدیم هست
سلام به همگی
امیدوارم سال پر خیر و برکتی پیش رو داشته باشید.
من قبلا از تعرفه ۶ ماهه سراسری مخابرات استفاده میکردم که شبانه هم داشت. یه چند مدتی خونه نبودم تعرفه رو عوض کردم.
دیروز باز میخواستم برش گردونم به ۶ ماهه سراسری که متوجه شدم اصلا دیگه همچین چیزی تو لیست تعرفه ها نیست! زنگ زدم به ۲۰۲۰ گفتم کدوم یکی از تعرفه هاتون شبانه داره؟ گفتن سراسری ۶ ماهه و ۱۲ ماهه. وقتی بهشون گفتم که اینایی که شما میگید از لیست حذف شده؛ چند دقیقه منو پشت خط نگه داشت و بعد گفت که این تعرفه ها حذف شده و فعلا اینترنت شبانه نداریم!!
دوستان کسی میدونه قضیه چیه؟
مگه میشه اینترنت شبانه رو کلا حذف کنن؟
نامحدود رو که ورداشتن، شبانه رو هم اگه وردارن دیگه چیش میمونه؟!!
این چه وضعیه.
داداش مطمئنی برای من که هنوز هست ؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن : فکر کنم قبلا جلویه 6 ماهه مینوشت شبانه رایگان ؟!!
آره مطمئنم.نقل قول:
واسه من و یکی از دوستام رو که رفتم دیدم نبود.
قضیه جالب شد!
فقط این گزینه ها هست: (حجمی، اقتصادی، جشنواره بیست، جشنواره بیست دانشجویی، نوروز ۹۳، نوروز ۹۳ ـ ۱۲ ماه)
تازه دوبار تماس گرفتم گفتن حذف شده. اصلا یه سوال: مگه این تعرفه رو نباید تمام شرکتا داشته باشن؟ من فکر میکردم همه شرکتا طبق قانون باید داشته باشن.
شما الآن از همین تعرفه استفاده میکنی؟ (شاید بابت همین الآن تو لیست شما هست)
آشنا نداری واسه من فعالش کنن.
لنگم بدرقم
ممنونت میشم
نه والا داداش اشنا کجا بودنقل قول:
من الان همین تعرفه رو دارم ولی خوب 12 ماهه سراسری هم تو لیست هست نمیدونم جریانش چیه که برای شما نیست:n13:
به هر حال ممنون.نقل قول:
میشه ببینین چه چیزای دیگه ای تو لیستتون هست؟
پ.ن. الآن باز تماس گرفتم گفتم که واسه یکی از دوستان این گزینه هست. گفتن که امکان نداره و تا هفته دیگه مشخص میشه که آیا میخوان کلا حذفش کنن یا مشکلی پیش اومده و اصلاح میشه.
ولی احتمالا واسه کاربرایی که الآن دارن از همون تعرفه استفاده میکنن تو لیست تعرفه هاشون هست.
12 ماهه سراسری حذف شد ..6 ماهه هم بخاطر تعرفه فعلیم احتمالا حذف نشدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من آسیاتک سرویس حجمی داشتم حجمم تموم شد چند ماهه تمدید کردم اما نه تاریخ پایان دوره و نه حجم باقی مانده تغییری نکرده چیکار باید بکنم>
سلامنقل قول:
احتمالا ترافیکتون زودتر از موعد تموم شده ولی مهلت زمانی داشتید که باید تاريخ تمديد مجدد سرويس خود را با كليك بر روي به روز رساني، به روز می کردید. یا تایید نکردند سرویس خریداری شده را
با پشتیبانی تماس بگیرید 1844 یا 1544 یا 02182144000
ممنون از ahriman بابت پاسخ شما
الان سرویس من برقراری موقت است واجازه تمدید و پیغام * نام کاربري شما مجاز به تمديد ديگري نميباشد * رو میده خودش درست میشه یا باید تماس بگیرم
تماس بگیریدنقل قول:
دوستان الان isp درست حسابی و مطمئن تو شیراز کدوم شرکت ها هستند؟
سلام دوست عزیز ! سال نو شما مبارک !نقل قول:
شرایط تعرفه های من هم مثل شماست و هیچ کدوم از تعرفه های سراسری توی منوی تغییر تعرفه های من نیست !! :n04:
سرویس فعلی خودم 256 حجمی هست الآن !
اینو گفتم شاید به دردتون بخوره ! :n16:
سرویس های سراسری با شبانه رایگان را برداشتندنقل قول:
یعنی مایی که از قبل هنوز قرار داد داریم الان شبانه برامون کنتور میندازه ؟نقل قول:
tapatalk
..............
FEAR THE REAPER
فکر نمیکنم کنتور بندازهنقل قول:
اما برای من قبل از ساعت یک یکبار قطع میشه و سرعت میاد پایین پینگ میره بالا
تقریبا میشه گفت شبا نت ندارم
سایتها رو خیلی خیلی دیر باز میکنه چندبار هم باید رفرش کرد
2 مگ با 8 گیگ ماهانه گرفتم :n03:
ماهی 31 هزار تومن میدم که با ترافیک مازاد به ماهی 40 میرسه اما شبا نت ندارم :n02:
الان بخوام جمع کنم باید جریمه بدم؟
اصلا حق دارند چنین قانونی بزارند؟
سلام دوستان اینترنت مخابرات من صبح که بعضی وقت دیر باز میشه سرعت دانلود حتی در روز پایین هست شب که رایگان هست که اصلا تعطیل هست خواهش میکنم بگید برای شما اگر اینطوری نیست حتما از سیم تلفن هست که به مودم وصل کردم الان یک هفته اینطوری شده هست
درودنقل قول:
برای من هم شیا خیلی داغونه
باید در پنلتون چک کنیدنقل قول:
اگر 6ماهه یا یکساله باشید ظاهرا باید نصف آبونمان را بدیدنقل قول:
در رابطه با جمع آوری با تنظیم مقررات مطرح کنید
6463007-8
سلام
اینطور که من متوجه شدم سرعت اینترنت شبانه مخابرات واقعی شده. یعنی مثلا خود من قبلا ۵۱۲ داشتم سرعت دانلودم به ۱۹۰ KB میرسید. حتی شبا هم همینجور بود. اما از حدود یه ماه و نیم پیش که سرعت شبانه همون سرعت اسمیه، دیگه سرعت دانلود شبانه م از ۶۳ KB بالاتر نرفت.
تازگیا سرعت تعرفه حجمی رو هم محدود کردن. محدودیت تعرفه ۲۵۶ شده ۱ مگابیت. واسه تعرفه ۱ مگ هم شده ۳ مگابیت. این مورد به صورت مشخص تو پنل کاربری قید شده.
سلام محمد رضا جان ! چطوری همشهری ؟! سال نو مبارک ! ایشالله سال خوبی داشته باشی با کمترین مصائب اینترنتی ! ( واقعاً همه بگن الهی آمین ! چون دعای سال 93 هست ! )نقل قول:
مرکز رضائیان هستی یا قندی ؟! ( پیش شماره 3 هستی یا 2 ؟! ) سرویس جشنواره 20 داری ؟! سرعت دانلودت چقدره تو ساعات مختلف ؟!
سلام عیدشما مبارک سال خوبی داشته باشینقل قول:
قندی هستم با پیش شماره 222 هست اره الان چند روز هست افتضاح هست قبلا 2مگ حجمی6 ماه سرعت شبانه تقریبا 1 مگ بود بود ولی الان به زور 20 میرسه البته اگر قطع نشه
نه تنها شب ها سرعت کم میشه بلکه پینگ هم بالا میره و سایت ها رو به زور باز میکنهنقل قول:
سلام
اینطور که من متوجه شدم سرعت اینترنت شبانه مخابرات واقعی شده. یعنی مثلا خود من قبلا ۵۱۲ داشتم سرعت دانلودم به ۱۹۰ KB میرسید. حتی شبا هم همینجور بود. اما از حدود یه ماه و نیم پیش که سرعت شبانه همون سرعت اسمیه، دیگه سرعت دانلود شبانه م از ۶۳ KB بالاتر نرفت.
تازگیا سرعت تعرفه حجمی رو هم محدود کردن. محدودیت تعرفه ۲۵۶ شده ۱ مگابیت. واسه تعرفه ۱ مگ هم شده ۳ مگابیت. این مورد به صورت مشخص تو پنل کاربری قید شده.
جدیدن کسانی که بازی آنلاین می کنند بعد از 15 دقیقه بازی دیسکانکت می شه و دیگه امکان کانکت شدن نیست
کسی می دونه سیستم جدیدی دارن در نیلترینگ اعمال می کنند؟
سرعت روزانه چطوره ؟!نقل قول:
من پیش شماره 3 هستم سرویس 256 حجمی دارم تا حدود 130 -135 سرعت می گیرم ! روز اول یا دوم فروردین بود تا 205 سرعت می گرفتم ! ولی شبانه ندارم !
شما هم ؟!نقل قول:
هههه من همش توی dota بن میشم همین که میاد در بیاد باز دیسکانکت میشه و از اول ....
میگن مودم رو ریستارت کنی درست میشه ولی من کردم نشد.
سرعت 2020 من الان خوبه. 200_300 هست. چند شب کم شده بود ولی الان برگشته به حالت قبل
اره دارن نیلترینگ هوشمند را اجرا می کنند ، که تنها بخشی از محتوای سایت مدنظر را فیلتر کرده و دسترسی به مابقی محتوای سایت امکان پذیر خواهد بودنقل قول:
سرعت روزانه 220 هست البته این روزها 180 هستنقل قول:
سلامنقل قول:
سرعت سرویس های حجمی رو محدود کردن. محدودیت سرعت تعرفه ۲۵۶ یه مگ هستش. یعنی قاعدتا سرعت دانلود شما از ۱۲۸ کیلوبایت در ثانیه بالاتر نمیره.
شما الآن از چه تعرفه ای استفاده میکنید؟نقل قول:
اگه شبانه دارید سرعتش چنده؟
تعرفه شما چیه؟نقل قول:
در ضمن تعرفه سراسری از صفحه مربوط به لیست تعرفه ها هم برداشته شد.
اینطور که معلومه به خاطرات پیوست. یادش بخیر
دیشب شبانه من سرعتش شده بود مثل قبل یعنی 600-700 برای سایر دوستان هم تغییر کرده بود ؟