مودم بریج وصل شده یا نه ؟نقل قول:
اینجور که میگی باید مشکل از ویندوزت باشه حالا یا ویروسیه یا خرابه.
ترافیکت رو چک کن , مخصوصا آپلود.
اونی که گفتن نمیدونم چیه مگه اینکه منظورشون این بوده که DNS رو روی 4.2.2.4 ست کنی :دی
Printable View
مودم بریج وصل شده یا نه ؟نقل قول:
اینجور که میگی باید مشکل از ویندوزت باشه حالا یا ویروسیه یا خرابه.
ترافیکت رو چک کن , مخصوصا آپلود.
اونی که گفتن نمیدونم چیه مگه اینکه منظورشون این بوده که DNS رو روی 4.2.2.4 ست کنی :دی
دستتون درد نکنه ولی اگه به چند پست قبلی مراجعه کنید می بینید که ایشون میگن اینترنت ماهواره ای با دانلود افلاین نیست .نقل قول:
موفق و موید باشی .:10:
دوستان موضوع این مخابرات گیلان که قرار بود ADSL بده چی شد؟
[quote]بله اگه دست شما دوستا به اصطلاح خودتون OLD! بود باید بن دائم میشدیم ! lolنقل قول:
تو که اصلا پست منو درست نمیخونی و نمیدونی از کدوم شرکت سرویس میگیرم پس اولا بحث کردن با تو بیخوده چون فقط حرف خودتو میزنی، دوما چرا دیگه پست منو نقل قول میکنی ؟!
"در این حالت و این تصویری که شما گذاشتی تنها می شه گفت که بندویت شما از مودم پر شده و همین! "
ببین آقای کارشناس ! (این مشکل یابی کارشناسانت منو کشته، عجب چیری گفتی ! بندویت ! یادت باشه یه کلاس واسم بذاری بینم بندویت با سرعت انتقال رابطه عکس داره یا مستقیم !) من چند ساله ADSL دارم مشکلم با نت خودم هیچ، لطفا اگه سوادشو ندای به کَس دیگه راهنمایی نده که باورش بشه مشکل از خودشه... ، من دستور ping 4.2.2.4 میزنم پینگ میره بالای 1000 ، بازی های آنلاین رو که دیگه نگو... ، اکثر دوستام که از اندیشه میگیرن تو خط 6 و پینگشون عین منه ! میگم همه Tracert کنن واست سند کنن، یه کارشناسی بکن ببین مشکل از کجاست !
آخه عزیز من جوری میگی انگار فقط خودت Tracert کردن بلدی !!! دارم بهت میگم پینگ بالاست و میدونم مشکل از کجاست ، تو داری میگی "دوستان 100 بار باید به شما یه مطلب رو گفت اما باز هم غیر تخصصی عکس می زارین - زمانی که پینگتون اینقدر می ره بالا کنار این پینگ tracert -d www .site .com رو هم بزارن تا ببینم از کجا می ره بالا ."
کسی که داره به شعور کاربرهای اینجا توهین میکنه تویی عزیزه من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو خودت چیزی تو کلت فرو نمیره ، لازم نیست 100 بار واسمون توضیح بدی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گفتم کلا از ساعت 10 - 11 صبح تا 3 - 4 شب وضع پینگ اینه
پس یعنی از ساعت 4 تا 10 صبح پینگم خوبه ، با این نظر تخصصی که دادی و گفتی مشکل از مودم هست ، فکر کنم مودمم تایم بندی شده از همین شرکت ناقلا اندیشه که فقط تو این ساعات پینگ خوب بهم بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ای ناکِس ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بذار ببینم ! من که مودمم رو اصلا از بیرون خریم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کنم اون فروشگاه با اینا تبانی کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا اینکه عقل شمارو موش خورده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سر به همین چند صفحه آخر بزن کاربرهای اندیشه رو ببین و پینگهایی که گذاشتن ، قطعا من و اونا طی این چند ماه که وضع پینگ خراب بود بیشتر از شما پیگیری کردیم تا مشکل رو پیدا کنیم(که پیدا هم کردیم مشکل همین اندیشه هست)، حالا تو باز بیا واسه ما کرشناسی کن . این پینگ هایی هم که میزاریم صرفا جهت اطلاع سایر دوستان همشهری هست.
در ضمن من با هرکس اندازه فهم و ادب خودش حرف میزنم، احترام خودت رو نگه دار ، پرسنل اندیشه اونقدر نفهم هستن که وقتی دارم باهاشون حرف میزنم باید واسشون فرق بین پینگ و سرعت دانلود رو توضیح بدم، آخرش هم بگن "ها!؟" ! با این وضع هم دارن به یه ملت سرویس میدن، فرقی نمیکنی مکان عمومی هست یا private ، وقتی یکی احمقه یعنی احمقه !
خدایی نکرده دزد بزنه خونت میری یواش در گوشش میگی آقا دزده برو بیرون؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرسنل احمق اندیشه ، سواد درستی از شبکه ندارن ، اونوقت نشستن دارن خدمات میدن ، خیلی بدتر از این چیزهایی که گفتم هستند...
نقل قول:
خو چرا زنگ نزدی شاتل بپورسی؟؟؟؟ تا 25 ام بیشتر وقت نداریا ! آره میدن . من 6 گیگ گرفتم بم 12 گیگ دادن. برای خرید هر 3 گیگ 3 گیگ دیگم میگیری. اما برای اینکه خیالت راحت باشه 10 گیگ و یهو نخر مثه من چند بار 3 گیگ بخر. من 2 بار 3 گیگ خریدم.
لابد می خواسته پینگ بگیری یا tracert بگیری تا ببینه مشکل از کجاستنقل قول:
منظورش 4.2.2.4 بوده
برو تو این مسیر
start / accessories / command prompt
بعدش تایپ کن
ping 4.2.2.4 -t
هروقت request time out بود یعنی اینترنت نداری
tracert 4.2.2.4
این هم مشخص می کنه از کجا قطع هستی
[QUOTE=Evil47;6461583]نقل قول:
بله اگه دست شما دوستا به اصطلاح خودتون OLD! بود باید بن دائم میشدیم ! lol
تو که اصلا پست منو درست نمیخونی و نمیدونی از کدوم شرکت سرویس میگیرم پس اولا بحث کردن با تو بیخوده چون فقط حرف خودتو میزنی، دوما چرا دیگه پست منو نقل قول میکنی ؟!
"در این حالت و این تصویری که شما گذاشتی تنها می شه گفت که بندویت شما از مودم پر شده و همین! "
ببین آقای کارشناس ! (این مشکل یابی کارشناسانت منو کشته، عجب چیری گفتی ! بندویت ! یادت باشه یه کلاس واسم بذاری بینم بندویت با سرعت انتقال رابطه عکس داره یا مستقیم !) من چند ساله ADSL دارم مشکلم با نت خودم هیچ، لطفا اگه سوادشو ندای به کَس دیگه راهنمایی نده که باورش بشه مشکل از خودشه... ، من دستور ping 4.2.2.4 میزنم پینگ میره بالای 1000 ، بازی های آنلاین رو که دیگه نگو... ، اکثر دوستام که از اندیشه میگیرن تو خط 6 و پینگشون عین منه ! میگم همه Tracert کنن واست سند کنن، یه کارشناسی بکن ببین مشکل از کجاست !
آخه عزیز من جوری میگی انگار فقط خودت Tracert کردن بلدی !!! دارم بهت میگم پینگ بالاست و میدونم مشکل از کجاست ، تو داری میگی "دوستان 100 بار باید به شما یه مطلب رو گفت اما باز هم غیر تخصصی عکس می زارین - زمانی که پینگتون اینقدر می ره بالا کنار این پینگ tracert -d www .site .com رو هم بزارن تا ببینم از کجا می ره بالا ."
کسی که داره به شعور کاربرهای اینجا توهین میکنه تویی عزیزه من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو خودت چیزی تو کلت فرو نمیره ، لازم نیست 100 بار واسمون توضیح بدی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس یعنی از ساعت 4 تا 10 صبح پینگم خوبه ، با این نظر تخصصی که دادی و گفتی مشکل از مودم هست ، فکر کنم مودمم تایم بندی شده از همین شرکت ناقلا اندیشه که فقط تو این ساعات پینگ خوب بهم بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ای ناکِس ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بذار ببینم ! من که مودمم رو اصلا از بیرون خریم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کنم اون فروشگاه با اینا تبانی کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا اینکه عقل شمارو موش خورده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سر به همین چند صفحه آخر بزن کاربرهای اندیشه رو ببین و پینگهایی که گذاشتن ، قطعا من و اونا طی این چند ماه که وضع پینگ خراب بود بیشتر از شما پیگیری کردیم تا مشکل رو پیدا کنیم(که پیدا هم کردیم مشکل همین اندیشه هست)، حالا تو باز بیا واسه ما کرشناسی کن . این پینگ هایی هم که میزاریم صرفا جهت اطلاع سایر دوستان همشهری هست.
در ضمن من با هرکس اندازه فهم و ادب خودش حرف میزنم، احترام خودت رو نگه دار ، پرسنل اندیشه اونقدر نفهم هستن که وقتی دارم باهاشون حرف میزنم باید واسشون فرق بین پینگ و سرعت دانلود رو توضیح بدم، آخرش هم بگن "ها!؟" ! با این وضع هم دارن به یه ملت سرویس میدن، فرقی نمیکنی مکان عمومی هست یا private ، وقتی یکی احمقه یعنی احمقه !
خدایی نکرده دزد بزنه خونت میری یواش در گوشش میگی آقا دزده برو بیرون؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرسنل احمق اندیشه ، سواد درستی از شبکه ندارن ، اونوقت نشستن دارن خدمات میدن ، خیلی بدتر از این چیزهایی که گفتم هستند...
نمی خواستم وارد بحثتون بشم اما گفتم فقط چند جمله بگم
دوست عزیز گذاشتن یه عکس از tracert اینقده سخت و نفس گیره که حاضری چنین بیانیه ای صادر کنی؟
محیط فروم محیط دوستانه ای هست که برای گفتمان و رفع مشکلات طراحی شده.
برای گیلانی های با فرهنگ چند هزار ساله زشته که اینطوری بخوان با هم برخورد کنن
بعدشم شما که اینقده با اندیشه مشکل داری و از نظرت همه شرکتش بی سواد و ... هستن خب چرا نمیری از جای دیگه بگیری
خوشت میاد پولت رو اضافه خرج کنی؟ اضافه داری بده به ما بزنیم رو یه زخممون
جمله آخر : برای چندمین بار این فروم به محل بحث و جدال فیزیکی تبدیل شده
بیخیال بابا
اینترنت که ارزشش رو نداره واسش اینجا کتک کاری کنین
---------- Post added at 07:28 AM ---------- Previous post was at 07:25 AM ----------
نمی خواستم وارد بحثتون بشم اما گفتم فقط چند جمله بگم اونم به عنوان اینکه از جفتتون OLD ترم
دوست عزیز گذاشتن یه عکس از tracert اینقده سخت و نفس گیره که حاضری چنین بیانیه ای صادر کنی؟
محیط فروم محیط دوستانه ای هست که برای گفتمان و رفع مشکلات طراحی شده.
برای گیلانی های با فرهنگ چند هزار ساله زشته که اینطوری بخوان با هم برخورد کنن
زشته بابا حداقل احترام ریش سفید ما رو نگه دارین
بعدشم شما که اینقده با اندیشه مشکل داری و از نظرت همه شرکتش بی سواد و ... هستن خب چرا نمیری از جای دیگه بگیری
خوشت میاد پولت رو اضافه خرج کنی؟ اضافه داری بده به ما بزنیم رو یه زخممون
جمله آخر : برای چندمین بار این فروم به محل بحث و جدال فیزیکی تبدیل شده
بیخیال بابا
اینترنت که ارزشش رو نداره واسش اینجا کتک کاری کنین
[QUOTE=Evil47;6461583]درخت هر چی پر بار تر باشه سرش پایین تره به نظر من شما اطلاعات نداری وقتی دوستمون میگه trace کن بخاطره اینه که بفهمی دقیقا از کاجا پینگت می ره بالا در واقع نشون میده بین کدامیک از دو روتر مشکل پیدا شده بعدشم تو این فروم همه بچه ها رشتی هستن دلیل نمیشه شما هر چی به ذهنت می رسه به دهن بیاری من دوستم تو اندیشه کار میکنه و هر چی بلد هستم از اون یاد گرفتم اصلا اگه بی سوادم باشن حداقلش اینه که رشتی هستن و ما نباید بی غیرت باشیم و به خاطر یه سرعت کوفتی هم شهریامونو به تهرانیا بفروشیم من بزرگترین دلیلم همین اخلاقمه دوست دارم از شرکت بچه های خودمون استفاده کنم هم پاروی و هم شاتل دلالن و فقط اندیشست که رو پای خودشو سرویش خوب نیست باشه ؟ همشهریت که هستن چرا بهشون توهین می کنی ؟ برو یه خورده با خودت فکر ببین اینکارت خیلی بده هی آی دی درست کنیو بیای بدو بیرا بگی کلا از دوستان می خوام به هیچ شرکتی بی احترامی نکن مخصوصا کارمندا چون دلیلش واضحه فقط راجب اینترنت بحث کنید مرسی:8:نقل قول:
[QUOTE=hamed_totally;6462416]نه کار شاخی نیست ، من دوستمون رو خطاب قرار دادم که اگه اطلاعات کافی نداره مردم رو به اشتباه نندازه، اگه به کسی برخورد معذرت میخوام !نقل قول:
دوست عزیز من با هیچ کس هیچ مشکلی ندارم ، اگه پست های قبلی منو دیده باشی(که کلا انکاری عادت شده بدون اینکه بفهمیم طرف چی میگی نظر بدیم) میفهمی که همین قصد رو دارم و راجع به دیگر isp ها سوال کردم و اینکه عزیزانی که ازشون سرویس میگیرن یه اطلاعات مختصر بهم بدن... ، تا این اندیشه رو ترک کنم.
[QUOTE=darkman.p;6462620]خوب عزیزم برو 2تا پست آخرشو ببیننقل قول:
ایشون 2تا پست آخره منو نقل قول کرده و میگه غیر تخصصی نظر میدین ! من غیر از این گفتم که پینگ به این شکل هستشو مشکل از اینجائه !؟ این آقا اومد با لحن کارشناسانه! همون حرف کارمندهای شرکت اندیشه رو زد (که خودتم میدونی فقط دارن مارو سر میدوونن) منم عصبانی شدم
جالبه برات بگم یروز زنگ زدم اندیشه برای هزارمین بار مشکل پینگم رو مطرح کردم ، یه خانومی بود بعد کلی حرف زدن و کلی مِن مِن کردن و بهانه های بنی اسرائیلی گفت دوباره tracert ـتت رو برام بخون ، باز واسش خوندم... پینگ 2 تا 9 بین 600 تا 1500 بود ، ایشون یه نگاه کردو گفت درست میگید (خوبه حالا قبول کرد)یه چیز دانلود کن منم اینکارو کردم بعد بهم گفت چند لحظه صبر کن که برم چک کنم بعد از 1 - 2 دقیقه انتظار دیدم گوشی قطع شد زنگ زدم دوباره به همون و گفتم چی شد بازم بهم گفت دارم درست میکنم و من منتظر موندمو... دوباره قطع شد. آخرشم مشکل که حل نشد هیچ... 6هزار تومن شارژ گوشیم هم پرید.
عزیزم با این همشهری چیکار کنم !؟ تو بگو !؟
من کی آی دی درست کردم برای اینکار ! تاریخ عضویت منو ببین مال چند سال پیشه اما تو بحث های پی سی ورد شرکت نمیکردم تا اینکه این چند روزه برا تعویض isp اومدم اطلاعات بگیرم که دوستان فروم اینجوری به ما اطلاعات میدن(دوستمون Xsis که کلا تو اینکاره دوباره رسیده جای اول و میگه مشکل از مودمته، خودشم که کلا فوق تخصص شبکست! اون از راهنمایی دادنش ، اینم از اطلاعات دادنش...)
خوب مجبوره تو کاری که اطلاعاتشو نداره دخالت کنه!؟ خودت بگو!
من مخلص همه همشهریام هم هستم:10: با کسی هم مشکلی ندارم، اما بعضی ها...
موفق باشید
پینگ اندیشه افتضاحه 4 ماهه که اینطوری شده
دوستمون راست میگه از ساعت 11 به بعد تایم اوت و پینگ میره بالا نه بدرد شرینگ میخوره نه بازی نه وبگردی
خط 3 128
خط قزوین , پینگ بالا
تا کی باید چوب "غیر پایتخت نشین" بودنمون رو بخوریم ؟
امروز بعد یک هفته زنگ زدن و پیگیری کردن، یه مرده از خدمات فنی گوشی رو برداشت خودش از تو شرکت 4.2.2.4 رو پینگ کرد دید پینگش بالای 800 هست گفت مثل اینکه پینگ منم بالاست(چقدر خندیدم من :16:) :31: و احتمالا خط تبریز خراب بوده مارو انداختم رو قزوین(یا بر عکس دقیق یادم نیست) جونه من خدمات فنی رو داری! حالا اگه خودش مشکل نداشت مشکل یا از مخابرات بود یا از خط من :31: گفت که به مدیر فنی خبر میده تا پیگیری کنه...(خدا کنه همینکارو کنه) کلا باید اینقدر زنگ بزنی تا جوابتو درست بدن:5::31:
دوستان لطفا نظرات کارشناسیشون رو راجب تریس زیر بدند بدجور نت داغونه تو رودسر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از منطقه 4 مخابراتی گزارش میدم . نیم ساعته همه چی رفته رو هوا . قبلا خوب بود . اول که کانکت نمیشد و الان هم بعد کانکت سرعت از 5 کیلوبایت بالاتر نمیره . زنگ زدم پشتیبانی ، میگه دیتای استان مشکل پیدا کرده و سرتاسری هستش .
کسانی که منطقه 4 هستن یا بقیه دوستان مال شما هم به همین شکله .:2:
شرکت گیلانت - 256 نامحدود
تایید میشه
دیتای استان باز مشکل پیدا کرده احتمالا
شاتل سرویس 2 مگ خط 5. فاجعه ی پینگ بعد از یک هفته همچنان ادامه دارد! پینگ 4.2.2.4 امروز رو 800!
صحت داره تبریز قطع شده رفتیم رو قزوین
مشکل نت حل شد
بچه های بالا خبر دادن؟ :25:نقل قول:
نقل قول:
واسه ما که حل نشد
کدوم شرکت سرویس داری؟
از کدوم شهر؟
نخود آش که خوبه اما باید نخود شسته شده باشه که شما نیستین.نقل قول:
نکته ی دوم اینکه من در پست قبل نگفتم که مشکل از مودم شما هست و فقط گفتم که تریست بزارین که ببینیم مشکل از کجاست که شما ظاهرا تفاوت این 2 تا رو تشخیص نمیدین که عجیب هم نیست اگر تشخیص ندین!
---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
[QUOTE=Evil47;6461583]شما کلا خوی تهاجمی و بی ادبانه دارین و صحبت کردن با موجوداتی مثل شما بی مورده.نقل قول:
خوب یک کلمه می گفتی تریست کردی و دیدی مشکل از کجاست دیگه! من که نمی دونستم 60 سال پیش شما تریست کردی و دیدی مشکل از کجاست. اما گفتم کسی که عکس پینگ می زاره باید بغلش تریست رو هم بزاره اگر نزاره یعنی حرفض صد تا یه غازه:8:
اگر از ساعت 10 و 11 تا 4 وضعیتت همینه پس حتما باید خودت رو به یک پزشک نشون بدی.
عقل من رو موش خورده اما عقل شما رو موش کور خورده D:
من کاری ندارم از کجا سرویس گرفتی. اینترنت تو ایران کلا داغونه و ارزش نداره که من بخوام با تو بحث کنم که هیچ اطلاعات فنی نداری و بی دلیل و منطق و خارج از مسائل فنی حرف می زنی.
اتفاقا من هم با آدم ها به اندازه ی شخصیت خودشون صحبت می کنم و به دلیل اینکه شما رو فاقد شخصیت می بینم دیگه جواب شما رو نمی دم.
شما در همین جملاتتون 60 بار به من فقط توهین کردین حالا اندیشه به جهنم اما چه قدر یک آدم می تونه بی ادب باشه!
[QUOTE=hamed_totally;6462416]ممنون دوست من. اما نرود میخ آهنین در سنگ دوست عزیز.نقل قول:
به یاد شاملوی فقید:
خورشید را گذاشته می خواهد با ساعت شماته دار خود بیچاره خلق را متقاعد کند که شب از نیمه نیز نگذشته است.
من درد در رگانم، حسرت در استخوانم ، چیزی نظیر آتش در جانم افتاد. طوفان خنده ها ...
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
[QUOTE=darkman.p;6462620]ای بابا دوست عزیز اگر همه مثل شما با فرهنگ بودن که اینجا گلستان بود ...نقل قول:
[QUOTE=Evil47;6462821][QUOTE=hamed_totally;6462416]
نه کار شاخی نیست ، من دوستمون رو خطاب قرار دادم که اگه اطلاعات کافی نداره مردم رو به اشتباه نندازه، اگه به کسی برخورد معذرت میخوام !
دوست عزیز من با هیچ کس هیچ مشکلی ندارم ، اگه پست های قبلی منو دیده باشی(که کلا انکاری عادت شده بدون اینکه بفهمیم طرف چی میگی نظر بدیم) میفهمی که همین قصد رو دارم و راجع به دیگر isp ها سوال کردم و اینکه عزیزانی که ازشون سرویس میگیرن یه اطلاعات مختصر بهم بدن... ، تا این اندیشه رو ترک کنم.
دوست عزیز اینجا یک محیط عمومی هست و شما باید یاد بگیری اگر هر پستی می زنی هر کسی می تونه جواب بده. اگر دوست نداری نمی تونی اینجا پست بدی و باید به این و اون پیام خصوصی بدی.نقل قول:
نوشته شده توسط ;
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
کسی می دونه الان مشکل اینترنت چیه؟
یه کارشناس پیدا میشه این عکسها رو بررسی میکنه و به ما هم توضیح بده که الان مشکل از کجاست .:2:راستی یه توضیح مختصر در مورد tracert هم بگید که از کجا می فهمید مشکل از کجاست یا لینک مطلب آموزشی رو بگید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی این tracert تا همین جا ( عدد 7 ) میومد ، خودش یکدفعه بسته میشد .
با سلام خدمت همه دوستان !!
من الان تقریبا 7 ماهه که خط ADSL از شرکت شاتل گرفتم ! از سرویسم هم راضی بودم ، با خط 256 سرعت دانلود 60 چه در روز و چه در شب ! پینگ سرورهای بازی بتلفیلد2 تقریبا 250 میلی تانیه و پینگ شبکه XLIVE کمتر از 100 میلی ثانیه !!! ولی از بعد از عید فطر همه چیز خراب شده !! سرعت دانلود روزانه خیلی تغییر نکرده ولی دانلود شبانه تقریبا نصف شده ، پینگ بازیها هم بیشتر از دو برابر زیاد شده !! چند روز قبل با پشتیبانی تماس گرفتم ، گفتند مشکل از مخابراته و ما خودمون پیگیری میکنیم و از این دست حرفا !!
حالا از امروز صبح بعد از این یک هفته قطع و وصل شدن های مکرر کلا اینترنت شده دایال آپ !! سرعت 80 کیلوبایت ، پینگ 900 میلی ثانیه !!!!!!! واقعا دیگه شورش رو در آوردن !! :grrr:
پ.ن: این tracert رو امتحان کردم ، همش Request timed out میده !! :question:
نقل قول:
چیز پی ان رو ببند اونوقت پینگ و تریس کن :دی
خوب اینم یه نکته ی آموزشی که باید بدون چیز پی ان ( پینگ و تریس ) کرد . دستتون درد نکنه . خوشبختانه الان درست شده . ان شاالله دفعات بعدی .:31:نقل قول:
البته بگم بدون چیز پی ان هم همین بود ولی نگفتی چطوری عیب رو پیدا می کنین ؟
اینم الان :
دقیقا از ساعت 1 ( همین دور و ورا ) شروع شد تا ساعت 8
یک هفتست بازی نکردم بخاطر پینگ اندیشه :29:
نمیدونم خوجم تو چه وضعیته:37:
اینم پینگ خط 4 اندیشه(خدا خیرش نده این پولی که میگیره و مارو حرص میده):
نقل قول:
شنبه:پینگ اندیشه مشکل داه====>قزوین مشکل داره
یک شنبه: آقا باز مشکل داره=====>گفتم که قزوین مشکل داره
دوشنبه :پینگم خوب نشده======>قزوین حل شد الان تبریز مشکل داره
.
.
جنعه:پینگ===============>پینگ از خارج استانه ربطی به ما نداره
ای تو روحت :31: ===========> هرجور راحتی!
[QUOTE=Xsis;6463638] نخود آش که خوبه اما باید نخود شسته شده باشه که شما نیستین.
نکته ی دوم اینکه من در پست قبل نگفتم که مشکل از مودم شما هست و فقط گفتم که تریست بزارین که ببینیم مشکل از کجاست که شما ظاهرا تفاوت این 2 تا رو تشخیص نمیدین که عجیب هم نیست اگر تشخیص ندین!
---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
ما کلا با نخود جماعت نمیپریم :10:نقل قول:
خوی تهاجمی من جلوی آدمایی هست که با غرور زیاد ، اندیشه و اطلاعات پایین ، ادعاهای کلان میکنن و سعی در بزرگ نشان دادن خود و کوچک کردن دیگران هستند!(حالا دوست ندارم بگم ریشه این مسائل از کجاست)
دوست محترم که خودت رو متخصص این مسائل میدونی و دم از غیر تخصصی بودن ماها میزنی ! یکمی فکر کن فقط ، کسی که خوابه رو میشه بیدارش کرد ولی کسی که خودش رو زده به خواب اصلا !
حالا خوبه عین جملتو واست گذاشتم که میگی... "در این حالت و این تصویری که شما گذاشتیتنها می شه گفت که بندویت شما از مودم پر شده و همین!"(خوبه حرفات یادت میره! البته وقتی حرفی که رو هوا باشه عجیب نیست!)و بهت گفتم که تو ساعات مشخصی پینگ خراب میشه ، یکی دیگه از دوستان هم همینطور مشکل داشت و زیادن کسایی که از اندیشه میگیرن و این مشکلو دارن، با این تفاسیر شما مشکل رو از مودمم خطاب کردی، اشتباهتم نمیپذیری ، بیخیال این ، بازم میگم بحثم اینه که وقتی اطلاعات کافی نداری چرا اطلاعات غلط میدی... ، البته انتظاری نمیره... قبول حقیقت از بیانش دشوارتره
کلا فروم حرف 100 من یه غاز تحویل میدن، شما داری عین حقیقت رو میگی :42:
همین مشکل بالارفتن پینگ در ساعات مشخص و سرعت دانلود ... تو همین صفحات اگه دیده باشی چند نفر دیگه هم گفته های منو تکرار کردن... اما شما چی میگی؟ "اگر از ساعت 10 و 11 تا 4 وضعیتت همینه پس حتما باید خودت رو به یک پزشک نشون بدی" عجب دلیل منطقی(تویی که حرف از دلیل و منطق میزنی، چقدر حرفای منطقی هم میزنی ! دلیل هم که ازش میباره)دمت گرم ! الآن فهمیدم اگه عقل منو موش کور خورده چیزی ندیده ، اما موش دیده و با خوراکی مورد علاقش اشتباه گرفته ! جدا مجبوری راجع به چیزی که نمیدونی نظر بدی؟
و کلام آخر دوست من ، من هیچ مشکلی باهات ندارم... این تویی که سعی در کوچیک نشون دادن بقیه داری و بدون همیشه نادانی در ندانستن نیست ! در مطلق کردن جمله هاست !
امیدوارم موفق باشی
[QUOTE=Xsis;6463666][QUOTE=Evil47;6462821]تا سوال نخونی که نمیتونی به جوابش برسی... شرط دادن نظر اطلاع مختصر راجع به اون هست...خودت که بهتر از من میدونی.... اونم در یک محیط عمومی و پر بازدید مثل پی سی ورد... پس تلاش کن از این به بعد هر کسی هر پستی زد نری جوابشو بدی...تا چند نفر دیگه هم با اون در اشتباه بیوفتننقل قول:
نقل قول:
کاملا تایید میکنم! از بعد عید فطر کیفیت سرویس شاتل زیرو رو شده! یه هفتست اصلا بازی آنلاین نتونستم انجام بدم! هر روز دارم تماس میگیرم با پشتیبانیش! اما میگن که مشکل از اونا نیست و مشکل از دیتای مخابراته! من تا قبل عید فطر بعد 3 صبح سرعتم به 240 میرسید یعنی تقریبا مثل روز اما الآن تا 6 صبح سرعت دورو بر 40 50 است پینگ هم که خیلی بد شده!!! آخه یهو چی شد؟؟؟؟!!!!!
سرویس 2 مگ خط 5.
[QUOTE=Evil47;6465004]اکی ظاهرا در مقابل این اطلاعات سرشار شما من باید اعلام کنم که شما دانش و آگاهیتون بسیار بالاست و جنبنده ای نمی تونه در این محیط به شما بالا تر از گل بگه. شما سپاه 16 عراق رو خلع سلاح کردین. خوبه ؟نقل قول:
اما ادب و تربیت چی می شه؟ توهین و نا سزا در محیط عمومی جزو خصایص اولیه ی یک انسانه که باید در آدمها دیده بشه و گرنه همه آدم هستند اما انسان بودن با این تمایزات شکل می گیره دوست من.
اگر به شما گفتم بندویت شما از مودم بالا می ره این به این معناست که مشکل از مودم شماست؟:18: شما در آنالایز معانی و مفاهیم جمله های فارسی که نباید اینقدر مشکل داشته باشی دوست من. زبان مادری همه ی ما پارسیه و فهمیدن مفاهیم جمله ها باید آسون باشه!
اکی چون من اطلاعات کافی ندارم ( طبق فرمایشات شما ) بحث رو با شما ادامه نمی دم چون زبان هر کسی80 درصد مبین شخصیت داخلی همون آدمه و من با آدم هایی که زبونشون مثل شما باشه دهن به دهن نمی زارم.
بله که باید به شما بگم اگر شما از ساعت 11 تا 4 این مشکل داری خودت رو به پزشک نشون بده، چون شما باید اول یاد بگیری در 5 ساعتی که پینگت بالا می ره اول به خودت مسلط باشی و بعد به زندگیت بپردازی، اینجوری ممکنه کسی رو به بکشی.
بعد شما انتظار داری بعد از بیان این جمله ی شما با اون ادبیات در خور شخصیت انسانیتون جواب علمی و منطقی به شما بدم؟
من هم مشکلی با شما ندارم و کسی رو هم نمی خوام کوچک نشون بدم. اما از موقعی که وارد این فروم شدم دیدم 100 ها بار کارشناسای اینجا گفتن اگر کسی پینگ می زاره، تریست هم بزاره که اگر کسی همون لحظه وارد این فروم می شه همه چیز رو ببینه نه اینکه مثلا 100 صفحه بره عقب و ببینه که جناب عالی در سال 17 قبل از میلاد آیا تریستی گذاشته بودین که موید این واقعیت باشه که هم اکنون که این پینگ رو امروز و در تاریخ 17 بعد از میلاد گذاشتین دلیل بالا رفتن پینگتون همون عکس تریستی هست که در تاریخ 17 قبل از میلاد گذاشته بودین هست یا نه!
موفق باشید
همه چی آرومه من چقدر خوشحالم ... !!!!
[QUOTE=Xsis;6465566]بازم...نقل قول:
بنده به هیچ عنوان و تو هیچ جمله ای نگفتم خیلی بهتر از بقیه بلدم...نخیر من قبلا هم گفتم کوچیک همه همشهریهام هستم... این شمایی که با نقل قول کردن 2تا از پستهام دم از تخصصی بودنتون میزنید و مارو هویج فرض کردید... که به من مستقیما بر خورد... حالا اگه واقعا چیر منطقی میگفتی حرفی نمیزدم میگفتم بهتر از ما بلدی... ولی جوابای بی جا میدی و منم نمیخوام بقیه با راهنمایی های اینجوری مشاوره بد بگیرن... بنده لازم باشه مقابل زور وا میستم و ارتش 16 عراق رو خلع سلاح میکنم D:
در ضمن باز که شما پست منو نخونده نظر میدی... ! خوب خودت قضاوت کن ، با ایندفعه چند بار شد ؟! حالا اگه بری پستمو بخونی میفهمی فقط 5 ساعت پینگ خوبه و بقیه روز پینگ افتضاح ! اینه که میگم اگه نمیتونی مشاوره نده! نمیدونم ! شاید دارم با یه زبان دیگه میگم !
بله دوست عزیز... فرق انسان و آدم رو جالب اومدی... نیچه میگه : "اعمال قدرت ، زحمت دارد و مردانگی ، اینه که بسیاری حق مسلم و جاری خودشونو ثابت نمیکنند" اینم جز انسانیت هست... اگه من جملاتی که حق کارکنان اندیشه بود گفتم... چون واقعا دارن دزدی میکنن،پس لایق همینها هستند... 3ماه زنگ بزنی هر روز بگن مشکل چند روز بعد حل میشه... ، اینا دور از انسانیت هست... نه چیزایی که شما خطاب کردی .به فرق بین انسان و حیوان هم فکر کن:46:
بندویت شما از مودم پر شده و همین... نه پس !منظورت اینه که داخل مودم من رو جرم گرفته، باید بدم جرم گیری! :46:یکی یکی رسیدی به نقض جمله هات:46: خوب ببین یه قانونه... برا کوبیدن یه حقیقت اول بهش حمله میکنی... بعد ازش دفاع میکنی... :46:
جان!؟:18: من تریسرت گذاشتم !؟ کی !؟
با سلام !!
آقا نعیم و آقا حامد این پینگی رو که عکسش رو گذاشتید کی گرفتید ؟؟ سرویستون مال کدوم شرکته ؟؟؟ والا پینگ من که هنوز بالای 400 هستش !! من شاتل دارم !!
این دو تا دوستی که اینجا فقط دارن کل کل میکنن ، آقا شما که یه چیزی حالیتون میشه باید بقیه ما رو راهنمایی کنین نه اینکه به همدیگه توهین کنین !! به خدا اعصاب همه ما به خاطر این خرابی های اینترنت خرابه ، با این کارا بدترش نکنید !!
شما دو نفر ( Xsis و Evil47 ) نمی خواین بس کنین ؟؟ با همدیگه مشکل دارین چرا تو این تایپک پست میدین . شورشو دیگه در آوردین .پیام خصوصی رو برای چی گذاشتن پس .:2:
اندیشه خط4 :
به علت پوکیدن پینگ هر 2-3 دقیقه یکبار عملا نمیشه بازی کرد هر 2-3 دقیقه یکبار از سرور پرت میکنن بیرون!
قزوینو یکی نصفه گاز گرفته؟برو عمو .. خودتی:27:
اینم وضعیت پینگ تو چالوس:
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
اینم وضعیت دانلود تو چالوس:
نقل قول:
پینگ من برای پنج شنبه صبح شرکت اندیشه سبزه :20:
شاتل اینو ایمیل داده :2::
+
متاسفانه طبق بررسی های انجام شده، به دلیل انجام برخی تغییرات در شبکه اینترنت کشور، استفاده از برخی سرویس های اینترنت دچار محدودیت هایی شده یا با اختلالاتی همراه گردیده است. هرچند این تغییرات و مشکلات ایجاد شده مربوط به زیرساخت شبکه اینترنت کشور و خارج از کنترل شاتل و دیگر شرکت های سرویس دهنده ی خدمات اینترنت است، اما با این همه، کارشناسان فنی ما در حال پی گیری، کسب اطلاعات بیشتر و برطرف ساختن آنها با دوستان و کارشناسان گرامی شرکت ارتباطات زیرساخت هستند.
+
اینا اینجوری با نا امیدی حرف میزنن دیگه بدون وضع زیادی خرابه :2:
.
2 هفتست بخاطر این پینگ لعنتی نمیتونم هیچ بازی انلاینی انجام بدم :2::13:وب گردی افتضاح ... پر از ایراد :2:
+
شاتل - 128 - محدود - مرکز 4