کانن SX20 یا 230 البته کمی قیمتش بیشترهنقل قول:
و سونی H70 که قیمتش زیر 300 هست
کانن SX20 یا 230 البته کمی قیمتش بیشترهنقل قول:
و سونی H70 که قیمتش زیر 300 هست
نقل قول:شما با این پول می تونید دوربین sony nex-3 رو بخیرد که از لحاظ کیفیت عکس و فیلم اصلاً با سری g کانن قابل مقایسه نیست.نقل قول:
شما با چندتا از مدلاش کردید که کلا کامپکتاشو میبرید زیر سوال. ؟نقل قول:
مدلای s8110 و s9100 , p500, P700 , L120 مدلای بسیار عالی هستن. من همشونو تست کردم. مدلای جدیدش هم ,وارد بازار ایران شدن. S8200 , AW100 ,P7100, S100
مدل AW100 قطعا بهترین دوربین ضد آب و ضد ضربه شناخته میشه.
سلام دوستان عزيز
لطف كنيد منو راهنمايي كنيد
من بعد از كلي تحقيق و شايد باورتون نشه خريد 2 دوربين براي ديگران و ديدن عكسهاي اونها كه آنچنان كه من دوست داشتم با كيفيت نبودند با كلي پرس و جو از عكاس به من مدل g12 كانن رو پيشنهاد دادند و با مطالعه اين سايت ديدم lx5پاناسونيك هم مثل اون هست ولي گويا g12كيفيت توپي ميگيره عكسو
با يكي از دوستان اين سايت مشورت كردم كه اطلاعات بسيار خوبي هم داشتند به من گفتند كه شما كه كيفيت عكس براتون مهمه و مبتدي هم هستيد و دوربين رو براي عكس در خانواده و جشن و جنگل و دريا و زندگي معمولي و بيشتر براي تفريح ميگيريد كه آرشيو كنيد خريد دوربين g12 اشتباه هست چون اين دوربين جزو دسته دوربين هاي نيمه حرفه اي هست و تنظيمات سختي داره كه شما نميتونيد انجام بديد و شايد براتون مشكل باشه و دست هر كس هم بديد كه بخواد ازتون عكس بگيره نميتونه و سنگين هم هست و بهم پيشنهاد كرد كه دوربين sx230 رو بگيرم كه ميتونه چيزي كه من ازش ميخوام يعني كيفيت مطلوب و عالي عكس رو بهم بده بعلاوه اينكه هم وزنش كمتره هم حمل و نقل اون راحتتره هم كار باهاش بسيار ساده هست
اما مهمترين چيز براي من كيفيت درجه يك عكس هستش كه نميخوام از خريدم پشيمون بشم چون آدم دوربين رو هر لحظه كه نميخره دوربين رو ميگيره براي حداقل چندين سال
حالا
شما كدام رو بهم معرفي ميكنيد با توجه به شرايطي كه عرض شد خدمتتون هم خودم هم چيزهايي كه ميخوام ازشون عكس بگيرم آيا g12 با قيمت 600 هزار تومان رو صلاح ميدونيد ؟آيا خريد sx230 رو صلاح تر ميدونيد كه 200 هزار تومان ارزون تر هستش؟ آيا دوربين ديگه اي هست معرفي كنيد كه ارجح تر از همه اينها باشه و با خواسته من جور در بياد
ممنون از راهنمايي كه انجام ميديد كه هم هزينه اضافي نكنم هم به هدفم برسم
اخرین قیمتی که من داشتم 700 خورده ای بودنقل قول:
اگر 600 باشه کاملا ارزش داره
اینقدر نمونه عکس و فیلم از دوربین هاش دارم و اینقدر review مختلف ازشون دیدم که بتونم نظر بدمنقل قول:
نه ایشون شما رو ترسونده همه دوربین ها یه حالت خودکار دارند که همه تنظیمات رو خودش انجام میده ، البته کسی که g12 میخره هدف استفاده از تنظیمات کاملش رو داره و این قضیه خریدش رو منطقی میکنهنقل قول:
برای شما S95 کنن یا همون LX5 منطقی تره
عزیز این دلیل نمیشه. شما تا خودتون باهاش کار نکنید نمیتونید دربارشون نظر قطعی بدید.نقل قول:
سلام به همگی
دوستان از بین این ۲ دوربین کدوم پیشنهاد میدید؟؟
NIKON D5100 VS CANON 600D
میخوام برم کلاس عکاسی. میخوام با یه دوربین خوب شروع کنم.
میشه بگید هر کدوم واسه چه استفاده ای خوبن؟؟ ممنون میشم.
فعلآ میخوام یه مدت با لنز ی که رو دوربین هست سر کنم تا ببینم چی میشه.
با سلام به دوستان عزیز
مدتی پیش با راهنمایی دوستان خوبم در فروم دوربین فیلم برداری سونی xr-160 خریدم .الان متوجه شدم فلش واسه عکاسی در شب نداره . البته کیفیت فیلم برداریش در نور کم راضی کننده هست ولی نمیشه باهاش عکس گرفت .ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید چطور در نور کم میتونم عکاسی کنم ؟
از راهنمایی عزیزان بی نهایت سپاسگزارم
پاینده و موفق باشید
من دوربین NEX-3 روی تو بانه با لنز 18-55 ششصد و سی هزار تومن قیمت گرفتم(مرداد ماه)نقل قول:
در ضمن برای شماهد کیفیت عکس حتماً لازم نیست اونو بخری.
پیشنهاد من این است برای بررسی و مقایسه کیفیت عکس از سایت dpreview و برای دیدن نمونه فیلمها از سایت vimeo استفاده کنید.
هر دو عکس در ایزوی 1600 گرفته شده.
برای مشاهده اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنید.
توی لیست دوربینها به جای مثلاً canon 550d ، دوربین g12 رو انتخاب کنید و نقاط مختلف عکس رو با هم مقایسه کنید.کد:http://dpreview.com/reviews/SonyNex5Nex3/page16.asp
سلام
من رشتم گرافیکه این ترم عکاسی دیجیتال داریم برای درس تکنیک عکاسی.تا الان دوربین دیجیتال نداشتم و با آنالوگ کار کردم.
دیگه باید به فکر یه دیجیتالش باشم.
فعلا شناخت خاصی ندارم روی مدلها دارم یه سرچ میزنم.ببینم چی پیدا میکنم که مشورت بگیرم.
اما معیارام تا الان ایناست
1- نیمه حرفه ای بودن دوربین
2- 15-20 مگاپیکسل
3-سبک
4-فیلم برداری full HD
5 حسگر ترجیحا CDD اگه نشد CMOS
6- سرعت فریم فیلم برداری 30 به بالا
7-فوکوس خودکار
8-نورسنجی TLT با مودهای: چندگانه، ماتریکس، مرکزی، نقطهای
9-دامنه سرعت شاتر از سرعت های B , T و 1 ثانیه تا یه حد مطلوب
10- حداقل حساسیت 100.....حداکثر 6400
11-عکسبر داری پی در پی
12- سسیستم تشخیص چهره
13- سسیستم تشخیص لبخند
14-بر خورداری از فلاش داخلی و حدالمقدور فلاش خارجی هم قابلیت نصبشو داشته باشه.اگه نداشت موردی نیست.به شرط اینکه فلاش قوی داشته باشه.
15-صفحه نمایش با کیفیت با قابلیت نمایش تصویر زیر نور.
16- داشتن چشمی
17- داشتن خروجی HDMI-خروجی USB-خروجی تلویزیون
18-کارت حافظه نوعش رو چون آشنایی ندارم کدوم بهتره چیزی سراغ ندارم.
19-باطری با کیفیت
20- قیمت فعلا مطرح نیست.
دوستان hx7, hx9 بهتره يا sx230
با توجه به انتظاراتي چون كيفيت عالي عكس و راحتي كاركرد آن و خوش دست بودن دوربين و منوي راحت و در آخر كيفيت فيلم برداري
جیگر ، من از تجربیات بقیه استفاده میکنمنقل قول:
لازم نیست ادم همه چی رو خودش تجربه کنه
سلامنقل قول:
کیفیت عکس D5100 توی نویز بهتره اما فیلم 600D و تنوع لنز هایی که ساپورت میکنه بیشتر وبهتره که این خیلی مهمه
همون تهران قیمتا بالاتره البته اگر سالم باشه ارزش داره از اون جا هم خریدنقل قول:
سلامنقل قول:
من برای شما D7000 رو پیشنهاد میدم که میشه 1.7 :5::8:
البته همه خاسته های شما رو جواب گو نیس :31:
شما باید کلا تجدید نظر کنید
ســـلام..نقل قول:
سلام
من رشتم گرافیکه این ترم عکاسی دیجیتال داریم برای درس تکنیک عکاسی.تا الان دوربین دیجیتال نداشتم و با آنالوگ کار کردم.
دیگه باید به فکر یه دیجیتالش باشم.
فعلا شناخت خاصی ندارم روی مدلها دارم یه سرچ میزنم.ببینم چی پیدا میکنم که مشورت بگیرم.
اما معیارام تا الان ایناست
تا چه قیمــت ؟ ! از 600 تومن میتونم معرفی کنم تا 10 میلیون !
دوربین خوب که کارت رو راه بنــدازه canon G12 .. قیمتشم 600 تومنه ..
canon D 550 ( نهصد تومن ) یا canon D 600 ( یه میلیون و خورده ای ) هم خوبن ولی اگه فقط برای همین یه ترم عکاسی دیجیتالت میخوای همون جی 12 خوبه .. اگه قیمتش برات مهم نیست دوربین های بهتری هم هست که میتونم بهت پیشنهاد بدم ..
توصیه استاد عکاسیمون : دوربین رو از هرجا گرفتین لوازم جانبی ش رو از یه جای دیگه بگیرین بهتره : )
:46:
این حرف رو قبول ندارم. کسی که از تجربه دیگران استفاده میکنه برا خودش خوبه و کسی که خودش تجربه نکرده نمیتونه به بقیه مشاوره بده.نقل قول:
نمیخوام از بحث اصلی منحرف بشیم ولی شرکتی که کارش دوربینه و کارش لنز و عدسی هست رو منو شما نمیتونیم به این سادگی زیر سوال ببریم. از دوربین گرفته تا تلسکوپ و دستگاه لیزیک و دوربین شکاری و ... کار شرکت نیکونه.
اوف ا میلیون.نه بابا:31::18:.......الان سرچ زدم دیدمش جزو دوربین های حرفه ایه.نمیگم بده.عالیه:40:اما برا من یه کم گرونه.نیمه حرفه ایه این خوب میشه.مثلا 600-700 قیمتش بشه خوبه.:10:نقل قول:
سلام عزیزم :20:نقل قول:
canon G12 10 مگاپیکسله بسه تینا؟من دوست دارم زومش کم نیاره ها.:10:ولی قیمتش عالیه.یه سوال دیگه قابلیت تعویض لنز داره؟
یه آدرس دارم برا بازار الان یادم نی ولی رفتم معدن دوربین و اینا بود.اونجا خوبه یا جمهوری؟نقل قول:
توصیه استاد عکاسیمون : دوربین رو از هرجا گرفتین لوازم جانبی ش رو از یه جای دیگه بگیرین بهتره : )
لوازم جانبی رم=سه پایه=کیفشه=دیگه چیه؟
تا قیمت 800 هر چی خوبه معرفی کن.اینم تا الان خودم پیداش کردم.canon sx30is...چه طوره؟:20:
نقل قول:
من تا حالا یک نیکون غیر حرفه ای هم معرفی نکردم که نیاز باشه اونو تجربه کنم چون به تجربه دیگران (اکثریت) احترام میزارم
اما این شما هستید که گویا با تعصب یا هدف این کار رو میکنید
برای من هیچ چیز مهم تر از این نیست که بهترین رو به دوستان معرفی کنم
---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
منم شوخی کردم :10: :31:نقل قول:
شما باید توی معیار هاتون تجدید نظر کنید ، با هم جور نیستند :46:
این خیلی خوبه که به فکر بچه ها هستید. واقعا تو این سایت دارید زحمت میکشید.نقل قول:
منم اینو دوست دارم که بهترین معرفی بشه . شرکت نیکون مال بابام که نیست که تعصبش رو بخورم. شما تا کسی از چیزی دفاع میکنه اینو بهش میگید؟ خب منم میتونم بگم شما هم دارید از مارک خاصی دفاع میکنید. ببین دوست عزیز دوباره میگم .شما وقتی که چیزی رو خودتون تست نکردید و تو دست نگرفتید نمیتونید دربارش به دیگران مشاوره بدید. بهترین کار اینه بگید باهاشون کار نکردم. . من با کل مدلاش کار کردم.
یه چیز دیگه:
خیلی از دوستان لطف میکنن و میان میگن شما دارید برا شرکت و مارک خاصی تبلیغ میکنید. ببینید دوستان محترم من تو این سایت نه بازاری دارم و نه تو تهرانم که بخوام به بیشتر بچه های تهرانی بفروشم. و نه اینکه اون شرکتی یا مارکی رو که پیشنهاد میدم به من پاداش یا تشکری میکنه.
من فقط دارم تجربه 6 سال بازاری بودنم رو بهتون میگم. الحمدا.. از اون بازاری ها هم نبودم که نمیدونن دارن چی میفروشن و فقط دنبال سود باشم. این چیزا که دارم میگم واسم ثابت شده و همه اینا رو تجربه کردم. و البته بازم به تجربه نیاز دارم. دوست دارم دوستانم تجربه ی بدی تو خرید نداشته باشن
ســـلام ِ مجـــدد : )نقل قول:
سلام عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
canon G12 10 مگاپیکسله بسه تینا؟من دوست دارم زومش کم نیاره ها. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی قیمتش عالیه.یه سوال دیگه قابلیت تعویض لنز داره؟
آره بسه .. اگه لنزش تعویض نشه که اصلا به درد نمی خوره : ))
77616333 شرکت نور نگارنقل قول:
یه آدرس دارم برا بازار الان یادم نی ولی رفتم معدن دوربین و اینا بود.اونجا خوبه یا جمهوری؟
لوازم جانبی رم=سه پایه=کیفشه=دیگه چیه؟
تا قیمت 800 هر چی خوبه معرفی کن.اینم تا الان خودم پیداش کردم.canon sx30is...چه طوره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
88317855 شرکت نیکو نگرش
77615573 دید افراز
معدنش هسـت ولی از هرجایی نگیر
این سه تا جا میدونم خیلی خوبن مخصوصـا سومی .. : ) اول زنگ بزن قیمـت بگیر
+
لوازم جـانبـی هم رم و کیـف و رم ریــدر ( دوتا 4 گیگ بگیـر .. دوتا چون داغ که میکنه عوضـش کنی )
+
مـدل ها که خیلـی زیاده ولی چیزی الان به دردت بخـوره و خـوب باشه اینـاس --->
canon G12 .. canon G11
canon D550 .. canon D600 .. canon D60
nikon D70 .. nikon D80 ..nikon D700
سراغ هر دوربینـی نرو مثـلا canon D20 رو اصلا نبایـد بگیری ..
تا 800 تومن همـون g12 خوبـه :46:
من نظر کلیم اینا بود.حالا یه کم بالا و پایین اشکال نداره.چی میگن...من ایده آل و گفتم که به به چیز خوب برسیم.شما نظرتونو بگین.با هم کنار میام:31:نقل قول:
منم شوخی کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید توی معیار هاتون تجدید نظر کنید ، با هم جور نیستند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خانـــــــــوم:20:نقل قول:
ســـلام ِ مجـــدد : )
آره بسه .. اگه لنزش تعویض نشه که اصلا به درد نمی خوره : ))
من با یه کنون کار میکردم لنزش کشویی جلو عقب میشد و زوم میشد داد.از اونجا خیلی دوست دارم که لنزو بتونم عوض کنم.
مرسی:10:.حتما تماس میگیرم.نقل قول:
77616333 شرکت نور نگار
88317855 شرکت نیکو نگرش
77615573 دید افراز
معدنش هسـت ولی از هرجایی نگیر
این سه تا جا میدونم خیلی خوبن مخصوصـا سومی .. : ) اول زنگ بزن قیمـت بگیر
آهان اینو خوب گفتی.رم.برای رم دوست دارم حجمش بالا باشه که زودی تموم نشه چون هم فیلم میگیرم هم عکس.سرعت پردازشش بالا باشه.و اینکه میگی داغ میکنه.یه کم توضیح میدی.یعنی داغ کنه سرعتش میاد پایین؟نقل قول:
لوازم جـانبـی هم رم و کیـف و رم ریــدر ( دوتا 4 گیگ بگیـر .. دوتا چون داغ که میکنه عوضـش کنی )
مارک خوب میشناسی بهم بگو؟:46:
بررسی شون میکنم حتما و نتیجه رو میگم.:20:نقل قول:
canon G12 .. canon G11
سرچ کردم چیزی ازش دست گیرم نشد.دوربین بدیه که گفتی نگیرمش؟:31:نقل قول:
موافقم.مدلی که خودم canon sx30isمعرفی کردم چی .نظرت در مورد اون چیه؟:10:نقل قول:
canon sx30is
دوربین نیمه حرفه ای - وزن 601 گرممشخصات حسگر و تصویر: حسگر CCD با کیفیت 14.1 مگاپیکسل - اندازه 1 به 2.3 اینچ
فیلم: ابعاد HD - سرعت 30 فریم بر ثانیه
لنز: 24-840 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 35 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
عکسبرداری: سرعت شاتر از 1/3200 ثانیه تا 15 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 80 و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 - فلاش داخلی (Pop-Up) با برد 6.8 متر و با قابلیت نصب فلاش خارجی ( Hot-Shoe) - تکنولوژی تشخیص چهره - تکنولوژی تشخیص لبخند
صفحه نمایش: 2.7 اینچ با رزولوشن 230,000 پیکسل - Live View
سایر مشخصات: ذخیره بر روی کارت حافظه SD, SDHC, SDXC, MMC, MMCplus, HC MMCplus - باتری یون لیتیوم استاندارد - شارژر باتری
قیمت: 500000
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد مارک رم نمیدونم توی همین تاپیک سرچ کنی صفحه های قبل در موردش صحبت کردن
این که 2 تا رم بگیریم هم از توصیه های استادمون بود : )
+
g12 بهتر از این مدلی هست که گفتی و البته گرون تر .. اگر تا 900 تومن هم برات مشکلی نداره D550 باز بهتر از اونه
درود
با عرض معذرت از اینکه مجبورم دوباره سوالم رو تکرار کنم .چون چند روز پیش همین سوال رو پرسیدم ولی جوابی نگرفتم .
امروز از نمایندگی سونی سوال کردم گویا قراره hx100 از اواخر همین هفته دوباره والبته اینبار با قیمت 640 عرضه شه . از
دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنند که اصولآ این دستگاه با این قیمت ارزش داره یا خیر؟ و بطور کلی آیا این دستگاه
مورد تایید هست یا نه و اینکه در همین رنج قیمت آیا میشود دوربین بهتری البته با زوم بالا پیدا کرد ؟
پیشاپیش از لطف عزیزان ممنونم
سلام دوستان
یه دوربین برای مصرف خانوادگی می خوام که:
1- عکاسی و فیلم برداریش خوب باشه، هر دو رو با هم می خوام.
قیمت زیر یک میلیون تومان
کلا" با محصولات سونی حال می کنم، خودم نظرم روی سری w سونی هست مثل:
DSC-WX10/N
DSC-WX7/B
اما روی سری W خیلی اطلاع ندارم که کدوم بهتره
مدلی که معرفی می کنید سونی باشه ، خوبه!
ممنون :11:
درود
چون نمی خواستم سوالاتم تو پست قبلی خیلی زیاد بشن با پوزش مجبور شدم دوباره بنویسم . از دوستان عزیز خواهش میکنم در صورت امکان کمی در رابطه با دوربین nikon d3100 توضیح بفرمایند . البته میدانم که شاید سوالم بی ربط باشد ولی میخواستم بدانم برای من که مبتدی هستم آیا این دوربین میتواند از hx100 بهتر باشد؟ و برای استفاده از d3100 در زومهای بالا به چه لنزی و با چه قیمتی نیاز
است ؟
از کمک دوستان پیشاپیش بسیار بسیار متشکرم
از این که میبینم منطقی هستید ممنونمنقل قول:
و از حرفی که زدم عذر خواهی میکنم (تعصب)
بازم میگم من تجربه کار با نیکون غیر حرفه ای رو ندارم پس معرفی نمیتونم بکنم ، چون نمیشناسم :5:
موفق باشید :10:
سلامنقل قول:
فکر کنم برای شما Sony NEX-3 خوب باشه توی تهران حدود 700 هست البته یه حرفه ای هست اما شما میتونید باهاش کار کنید بسیار با کیفیت و عالی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم یه غیر حرفه مد نظر دارید بهتره به کنن G12 یا LX5 پانا فکر کنیدکد:http://www.dpreview.com/reviews/SonyNex5Nex3/
راسی زوم برای شما چقدر مهمه ؟؟؟؟؟
ما چاکریم دوست عزیزنقل قول:
خواهش میکنم .اینجوری بهتره بگی کار نکردم خیلی منطقی تره. من خوم هم خیلی مارکا رو کار نکردم نظر خاصی هم دربارشون نمیدم.
هیچ چیز لذت بخش تر از کنار شما دوستان بودن و تو بحث های علمی شرکت کردن نیست.
شما هم موفق باشید
سلام :11:نقل قول:
این دوربینی که معرفی کردید، آیا کیفیت فیلم برداری اش خوبه؟
بریده بریده فیلم برداری نمیکنه؟!
دوربین رو وقتی حرکت می دی و می چرخونی، تصویر رو واضح می گیره؟
صدا و تصویر، هماهنگ هستند؟
کلا" فیلم برداریش بهتر از عکسش باشه، چون معمولا" دوربین های امروزی عکس هاشون دیگه الان بالای 12 مگا پیکسل هست که رضایت بخشند:27:
زوم بستگی به این داره که چقدر رو قیمت تاثیر داره!!! مثلا" بین دو دوربین یکسان که فقط زومشون تفاوت داره (یعنی یکی خوبه ولی اون یکی نه) چقدر اختلاف قیمت وجود داره؟
عکاس ها اصلا" حرفه ای نیستند! خانوادگی باشه! لحظات خوشمون رو راحت و با کیفیت به تصویر (عکس و فیلم) می خواهیم بکشیم :46:
نهایتا" مطمئن هستم که از این تیپ دوربین ها (مدل های سری W یا مدلی که شما گفتید Nex خواهم خرید) و قطعا" با راهنمایی دوستان
مخلصیم :11:
من واقعا متحیرم چطور بعضی دوستان گرامی و با چه اعتماد به نفسی چنین پستهایی رو می نویسن !؟!نقل قول:
canon G12 .. canon G11
تا 800 تومن همـون g12 خوبـه
کلا به همین دلیل هستش که اخیرا کمتر حضور دارم .
شاد و موفق باشید .
دوست عزیز باید باشی تا این اشتباهات با کمک شماها حل بشهنقل قول:
به نظر من كه هر دوي اين بدنه ها رو داشتم 600d بهتره اگه نه d5100 رو بعد از 2 هفته با 600d تعويض نميكردم !نقل قول:
اگه كسي ميخواد نيكون بخره با 600 تومن بيشتر بهتره d7000 بخره و لذتشو ببره... به نظرم d5100 دوربين ناقصي اومد و از نظر نويز ميتونم بگم در حالت jpeg هيچ برتري نسبت به 600d نداره و از همه بدتر اينكه تنظيم نور جالبي نداره يعني زياد هوشمند نيست و عكسها معمولا كم نور و رنگ پريده ثبت ميشن... واز همه بدتر اينكه در حالت فيلم برداري كنترل دستي جالبي نداشت...
البته اينا نظر شخصي من بود
در مورد 600d اگه سوالي هست در خدمت دوستان هستم...
:10:نقل قول:
همچنین برای من :11:
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
بله بسیار عالی هستنقل قول:
خیر
متوجه نشدم
این چه سوالیه ، دیگه موبایل ها هم این مشکل رو ندارند
پس بهتره به G12 بیشتر فکر کنید چون بلاخره Nex-3 یه حرفه ای هست
---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
البته d7000 بیشتر از 1.6 میشهنقل قول:
نه نویز رو قبول ندارم ، این قضیه نویز کلا جزو برتری های نیکون هست (توی 90% از دوربین هاش)
البته برتری بزرگ 600d اینه که از لنز های بیشتری پشتیبانی میکنه که نکته بسیار بزرگیه
در حالت jpeg هيچج تفاوتي با هم ندارن حتي 600d بهتر عمل ميكنه ولي در حالت raw البته در ايزوي بالاي 1600 مسلما d5100 بهتر عمل ميكنه البته اين ايز و بالاتر خيلي كم به كار مياد...نقل قول:
تفاوت قيمت d5100 با d7000 فكر ميكنم حدود 700 تومن بشه البته d7000 لنز خيلي بهتري داره (جز بهترين لنزهاي نيكون) كه با اين حساب خريدش با اينكه گرون تره به صرفه تره....
تفاوت خروجی D5100 و 600D اونهم برای فرمت RAW زمانی مشخص میشه که از یک لنز مشابه استفاده کنن و با اطمینان 1000 درصد خدمت شما عارضم که این تفاوت حتی برای کارشناسان dpreview هم تشخیصش سخت هست و برای آماتورها یا مبتدی ها که دیگر . . .
در مورد تجهزیات مناسب هم برای دریافت خروجی مناسب حتی در فرمت JPEG لطفا از لنزهای مناسب استفاده کنید . مشخصا 18-55 یا لنزهای مشابه که بصورت کیت ارائه میشن با اون F بسته و اپتیک شدیدا ضعیف ، کل رویای DSLR رو برای هر کسی میتونه نابود کنه .
یادم میاد چندین سال پیش زمانی که اولین 70-200 رو خریدم ( تازه اون زمان ورژن یک بود و . . . ) تا حدود 6 ماه بعد از خرید و استفاده همچنان به لنزهای سابقم لعن و نفرین می فرستادم که وقتم باهاشون تلف شده بود .
خیلی روی بدنه ها حساس نباشید .
350 دی یا دی 40 که مربوط به 7 -8 سال پیش هستند هم در شرایطی احتمالا خروجی بهتری با ترکیب لنزهای پرایم اف باز نسبت به بدنه های دی 5100 یا 600 دی با لنزهای کیت خواهند داد .
شاد باشید .
خدمت شما عرض كنم كه لنز كيت 18-55 جديد كنون كيفيت بسيار خوبي داره بر خلاف چيزهايي كه دربارش گفته ميشه !نقل قول:
متاسفانه منم گول رويوها رو خوردم و d5100 خريدم ولي الان با اطمينان ميگم كه اگه قصد خريد بدنه ديگه اي داشته باشم حتما d7000 رو انتخاب ميكنم.
عكسهايي كه با 600d گرفتم هم با 15-85 و 18-55 بسيار كم نويز تر بود نسبت به d5100 البته در مود jpeg
البته من فكر ميكنم كه نويز بيشتر در سنسور دوربين و همچنين در نرم افزار پردازنده دوربين توليد ميشه تا در لنز و اختلالهاي اپتيكي بيشتر مربوط به لنز ميشه كه اونم بحثش جداست.
درود بر دوستان عزیز
من دنبال یه دوربین دیجیتال میگردم با قیمت حدود 400 تومن، فیلمبرداریش حتمن full HD باشه! پیشنهاد شما چیه؟
یه دوربین میخوام برای عکسهای خانوادگی تو رنج 400 تومن
خودم با دیدن ریویوهای اینترنتی sx230hs رو به خاطر کیفیت عکسهاش در نظر دارم
sx220hs هم بود که باید قاعدتا ارزونتر باشه اما من از چند تا مغازه که قیمت کردم گرونتر بود!!!
سامسونگ WB700 یا یه همچین اسمی هم بود 430 تومن و سونی NEX-5 رو 395 یه کسی بهم پیشنهاد کرد.
تنها ایرادی که میدیدم به sx230 میگیرن مصرف باتری اون بود. باتریش انقد اذیت میکنه که نشه یه تولد یا عروسی رو تموم کرد؟
حالا بگردم دنبال sx220 ارزونتر یا همون sx230 رو بگیرم یا کلا دنبال یه گزینه دیگه باشم؟
با عرض سلام خدمت تمامی دوستاننقل قول:
اقا مسعود از نظرات واقعی و بدون تعصب و علمی شما کمال تشکر رو دارم حیفم اومد فقط به زدن دکمه تشکر بسنده کنم
ممنون:11:
سلامنقل قول:
اخه این چه دلیلیه دوست عزیز.من اگه میام اینجا یه سوالی و مطرح میکنم واسه اینه هر کسی بیاد نظرشو بده:10:
.من خوشحال میشم شما هم نظرتونو بگین.توی صفحات قبل گفتم دنبال چه نوع دوربینی هستم.هنوزم تصمیم نهایمو نگرفتم.اگه میشه شما هم نظرتونو بگین؟:20: